Jørgen Laursen, Storkøbenhavn

Jørgen Laursen

2635 Ishøj

Anmeldelse:

Har budt på 8 opgaver
Seneste aktivitet den 22. jul.
Mine kvalifikationer

Pålidelig handyman der er god til at spotte opgavens omfang, og hvordan jeg løser opgaven bedst muligt. Jeg sætter service i højsæde, og jeg gør en ære i at lave arbejdet ordentligt og til tiden. Tilbyder alt arbejde indenfor badeværelser, maleropgaver og mureropgaver samt tømreropgaver. I haven tilbydes beskærings opgaver så som hæk, buske og græs. Derudover nedrivning, alt montering af møbler, reparation, opsætning af gardiner, persienner og meget andet. Montering af sanitet, afmontering af hvidevarer og hjælp med tilslutning. Tømning af lejligheder, lofter og kælderrum. Kan tilbyde afrensning af tag/fliser/træværk med højtrykrenser samt sprøjtning mod alger. Ring og spørg, hvis det er noget specifikt du har brug for på mobil: 22 70 00 42. Jeg rydder altid op efter mig. Godt håndværk til den aftalte tid. OBS! Hvis jeg skal komme og kikke på en opgave, eller give et tilbud på en opgave koster det 250,- kr.

Mine erfaringer

Jeg er uddannet som VVS og rørlægger i 1985, og arbejder fortsat indenfor faget. Jeg er god til at bruge mine hænder og kan godt lide at have travlt. Har renoveret op til flere hus fra A til Z med alt hvad det indebære. Jeg har mange forskellige maskiner og trailer.

Mine foretrukne arbejdstider

Primær aften og weekend, men kan godt arbejde om dagen efter aftale.

Jeg løser opgaver indenfor
VVS

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...


2 Anmeldelser af denne bruger

  • Steen Paulsen

    Jeg har brugt Jørgen til at reparere murværket på vores gamle hus i Himmelev. Senere har han omlagt vores fliser i havegangen. Begge dele er løst til fem stjerner - både hvad angår kvalitet, pris og punktlighed. Derfor en stor tak og anbefaling fra mig vel vidende, at han så måske ikke har tid næste gang, jeg ringer til ham :-)

  • Cecilie Bruhn

    Jørgen hjalp med vores fjernvarme - han viste os i korte træk hvordan den virkede, hvad vi kunne gøre for selv at indstille den, fylde vand på mm. Meget kompetent! 5 stjerner herfra.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.