Rasmus Schultze, Storkøbenhavn

Rasmus Schultze

1428 København K

Anmeldelse:

Har budt på 31 opgaver
Seneste aktivitet den 8. apr.
Mine kvalifikationer

>> TAGER DESVÆRRE INGEN NYE OPGAVER IND P.T. << MIt primære fokus ligger i specialinventar. F.eks. indbyggede garderobeskabe, køkkener, radiatorskjulere, bænke, borde, etc. der skal tilpasses specifikke omgivelser. Dertil nybyg og renovering af hjemmet, caféen eller butikken. Uanset om du skal have hjælp til dit gør-det-selv projekt eller om du har en vision for dit hjem eller butik, så er jeg klar til at hjælpe. Jeg har adgang til fuldt snedkerværksted og hvad dertil hører. Jeg ser frem til at få dit projekt i mål 👏 Ring eller skriv for et uforpligtende møde omkring dit projekt - stort som småt.

Mine erfaringer

Ikke angivet.

Mine foretrukne arbejdstider

Ikke angivet.

Jeg løser opgaver indenfor
Tømrer & Snedker

Alle snedkeropgaver Indretning og interiør

Arkitekt og ingeniør

Proces og design

Billeder

6 Anmeldelser af denne bruger

 • Edward Kosheluk

  Jeg fik en super god og venlig service af Rasmus, og jeg vil bestemt henvende mig til ham igen hvis behovet skulle opstå i fremtiden.

 • Adam Adam

  De bedste anbefalinger til Rasmus, der er meget omhyggelig og med stor faglig stolthed samtidig med, at han er et særdeles behageligt menneske, der kommunikerer hurtigt og præcist. Min bedste oplevelse på Handymand.dk til dato!

 • Kathrine Gunnløgsson

  Rasmus får mine varmeste anbefalinger! Han er ikke bare grundig, omhyggelig, detaljeorienteret og meget dygtig, han er også punktlig, ansvarlig - og meget sød og rar at have i ens hjem. Vi fik lavet en masse småopgaver (lister, paneler og afslutninger) - og det er blevet meget flottere end vi havde drømt om. Så hvis du har noget, som skal fikses flot, så skal du endelig kontakte Rasmus.

 • Gitte Hansen

  Rasmus har udført arbejde med en beklædning af garage, det han gjort så fint og jeg er meget tilfreds. Vi lavede aftalen lørdag og arbejdet blev udført mandag. Så selvfølgelig 5 stjerner fra mig.

 • Sofie Niebuhr

  Rasmus vendte hurtigt tilbage på min opgave, og stod næste dag klar til at hjælpe mig med nedtagning og fugning af huller og små ting i lejligheden. Fleksibel, hurtig og meget imødekommende, som gjorde et godt håndværk.

 • Hildigunn Joensen

  Rasmus samlede møbler for mig og jeg er meget tilfreds med hans arbejde. Han er hjælpsom, fleksibel og grundig og dygtig. Han er tålmodig og tillidsvækkende. Jeg vil derfor gerne anbefale Rasmus.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.