Rasmus Schultze

2000 Frederiksberg

Anmeldelse:

Har budt på 26 opgaver
Seneste bud den 3. nov.
Mine kvalifikationer

**Tager pt. ikke imod nye opgaver** Nybyg og renovering af bl.a. vinduer, dører, lister og paneler. Uanset om du skal have hjælp til dit gør-det-selv projekt eller om du har en vision for dit hjem, så er jeg klar til at hjælpe :-) Jeg er igang med snedkeruddannelsen og kommer derfor ikke med den største professionelle erfaring, men det gør jeg op for i interessetimer for at lære og en lav timeløn. Det er for mig meget vigtigt, at tingene bliver gjort ordenligt. At der er både er en god kvalitet og at det ser godt ud. Jeg ser frem til at få dit projekt i mål. 380 kr./timen. Kørsel er inkluderet i prisen indenfor Storkøbenhavn.

Mine erfaringer

Ikke angivet.

Mine foretrukne arbejdstider

Sjælland og Fyn


4 Anmeldelser af denne bruger

 • Kathrine Gunnløgsson

  Rasmus får mine varmeste anbefalinger! Han er ikke bare grundig, omhyggelig, detaljeorienteret og meget dygtig, han er også punktlig, ansvarlig - og meget sød og rar at have i ens hjem. Vi fik lavet en masse småopgaver (lister, paneler og afslutninger) - og det er blevet meget flottere end vi havde drømt om. Så hvis du har noget, som skal fikses flot, så skal du endelig kontakte Rasmus.

 • Gitte Hansen

  Rasmus har udført arbejde med en beklædning af garage, det han gjort så fint og jeg er meget tilfreds. Vi lavede aftalen lørdag og arbejdet blev udført mandag. Så selvfølgelig 5 stjerner fra mig.

 • Sofie Niebuhr

  Rasmus vendte hurtigt tilbage på min opgave, og stod næste dag klar til at hjælpe mig med nedtagning og fugning af huller og små ting i lejligheden. Fleksibel, hurtig og meget imødekommende, som gjorde et godt håndværk.

 • Hildigunn Joensen

  Rasmus samlede møbler for mig og jeg er meget tilfreds med hans arbejde. Han er hjælpsom, fleksibel og grundig og dygtig. Han er tålmodig og tillidsvækkende. Jeg vil derfor gerne anbefale Rasmus.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.