Thorsten Munch Jensen, Østjylland

Thorsten Munch Jensen

8660 Skanderborg

Anmeldelse:

Har budt på 11 opgaver
Seneste aktivitet den 17. apr.
Mine kvalifikationer

Uddannet indenfor det grønne område med Grønt bevis. Meget teknisk snilde på mange områder som følge af mange års med teknik - har alt værktøj selv. God til El, mekanik, vandteknik samt anlæg, belægning. Har generelt flair for al teknik og kan hjælpe med det meste i og omkring boligen. Mindre rep. på hus el. bebyggelser.

Mine erfaringer

25 år indenfor landbruget omhandlende håndtering/vedligehold af teknik i Industri- og udlejningsboliger, el anlæg, varmeanlæg, alarmanlæg osv. Desuden erhvervsbygninger med tilhørende teknik.

Mine foretrukne arbejdstider

Normale arbejdstider hverdage, men kan udvide dette, hvis der viser sig at være en tidskritisk situation.

Jeg løser opgaver indenfor
VVS

Rørrep. i jern, kobber o.a. Montage af vandvarmer, vandrensning, elementer m.mv. Gevindskæring og tilpasninger ikke noget problem. Meget begangen i Varmepumpeinstallation.

Murer

Kyndig til støbning, pudsning og andet beton.

Tømrer & Snedker

Udfræsning af vinduesrammer og montage af lavenergivinduer. Stor besparelse og min hævning på 2 energiklasser for bygningen. Vindues og dørmontage, rep. af vægge - gibs el. træ. Tilpasninger og montage alle beslag på bevægelige dele.

Elektriker

Alt i installation, fejlfinding en spidskompetence. Rep. af hårde hvidevarer og andet elektronik i hjemmet. Har alt måleudstyr og værktøj.. El besparende foranstaltninger. El i forb. med selvinstallations pakke f.eks varmepumpe Tilslutning els. varmepumpe er rutine.

Handyman

God med hoved og hænder til problemløsning. God logisk sans og god forstand for teknik.

Træfældning

Ikke udfyldt...

Hjælp til mobil, pc, tv

Velbefaren i alle MS programmer PC plus regnskab. God til opsætning af antivirus , mail m.v. på tablet , mobil pc.

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Billeder

9 Anmeldelser af denne bruger

 • Jakob Knudsen

  Thorsten lever sig helt ind i hvad det vil sige at levere en fabelagtig service. Selv ved en opgave som krævede meget tålmodighed og havde mange uforudsete omstændigheder, gav han sig 100% til opgaven. Han har vanvittigt vidtrækkende kundskaber - og så er han bare super behagelig at omgås. Tak for varmen og tak for nu. :)

 • Marie Hagelskjær

  Vi har været meget glade for Thorstens grundige arbejde med at anlægge et længere forløb med græs-armering i vores fælleshave. Alt lige fra det indledende tilbud, kommunikation og udførelse har været meget tilfredsstillende. Stor anbefaling herfra!

 • Claus Hansen Mehl

  Super flot arbejde fik hængt Tv op og Tilsluttet Vaskemaskine og Tørretumbler Og så til en fremragende Pris 😊😉👍

 • Trolos

  Hej, Måske kunne det være en ide at komme forbi som kunne du give mig en pris på opgaven ?? Mvh Eric

 • Stig Grønborg

  Rigtig god oplevelse. En behagelig fyr som fik løst opgaven.

 • Natasja Skou

  Thorsten var super kompetent til opgaven og fik den løst. 5 store stjerner herfra og tak for hjælpen! Vi kontakter dig helt sikkert en anden gang. Natasja

 • Marianne Møller Pedersen

  Opgaven blev løst - nu kan jeg vaske op og vaske tøj.igen. Det tiltaler mig at kunne reparere i stedet at købe nyt - det gavner miljøet og min økonomi. Jeg og Handi - man Thorsten Munch Jensen havde på forhånd udvekslet oplysninger og specifikationer om den vaskemaskine og opvaskemaskine jeg havde problemer med.. Thorsten mødte op som aftalt, viste sig at være et sympatisk og i møde kommende menneske og han fik styr på problemerne på en systematisk måde. til en overraskende billig pris. Får jeg problemer indenfor de arbejdsområderThorsten kan løse, vil jeg kontakte ham igen.

 • Thomas Bach

  Thorsten var ude at løse en VSS/EL opgave hos mig, som han løste upåklageligt. Rigtig behagelig og yderst kompetent mand med hænderne skruet rigtig på. Jeg kan 110% anbefale ham og vil uden tvivl benytte ham igen, hvis der bliver behov for det. 5 ud af 5 stjerner herfra og havde jeg mulighed for at give 6 stjerner - han havde også fået 6 stjerner. Tak, Thorsten!

 • Thomas Phillipsen

  Super god oplevelse. Thorsten var hurtig til at svare, nem at kommunikere med og meget serviceminded hele vejen igennem. Og vigtigst af alt; han løste opgaven perfekt!

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.