Kvik Fiks Multiservice Lukas Lubas, Sydsjælland og øer

Kvik Fiks Multiservice Lukas Lubas

4891 Toreby L

Anmeldelse:

Har budt på 56 opgaver
Seneste aktivitet den 25. jan.
Mine kvalifikationer

Kvik Fiks Multiservice er et nyt firma som tilbyder følgende ydelser. - Indendørsrenovering - Gulvblægning, alle typer gulve Flise/klinkerarbejde - Rengøring - Oprydning af hus og grund Firmaet er placeret på Østlolland og dækker Region Sjælland og Hovedstaden. Som udgangspunkt tager vi for vores ydelser kvadratmeterpriser og totalløsningspriser.

Mine erfaringer

- Opsætning af gipsloft og gipsvægge - Lægning af gulv som klinker tæppe og laminat/Parket - Maling og spartling af vægge - Udskiftning af døre og vinduer - Istandsættelse badeværelse - Nedtagning og opsætning af køkken - Fugning senere - Facademaling senere - Tømrerarbejde (døre, gulve, låse, gulvlister, architreivs, vindueskarme, samling og sammensætning af køkkenenheder osv.) - Mastik/Silikon omkring bade, dræn, bordplader - Rørlægning (tilslutning af vand, afløb af vand, varmeledninger, gulvvarme, radiatorer) - Gulvbelægning / nivellering - fFlisearbejde på vægge og gulve - Pris for arbejdet afhænger af selve arbejde, så kontakt os via telefon eller besked - Rydning af husstande - Husstandsopløsning - Flytteopgaver

Mine foretrukne arbejdstider

06.00 - 17.00

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Billeder

5 Anmeldelser af denne bruger

  • Birthe Jørgensen

    Kvik Fiks Multiservice kan jeg ikke anbefale. Opsætning af væv og maling af vægge og loft med opsætning af lister, på et mindre værelse, blev udført med mange fejl. Det blev så gjort om, helt for fra med afslag i prisen. Men ikke med at helt godt resultat. Så ingen stjerner her fra.

  • Bruno Andersen

    Hurtig og dygtig til at udføre opgaver. Kan varmt anbefales.

  • Sinisa Zivkovic

    Kvik Fiks Multiservice Lukas Lubas gjorde et fantastisk stykke arbejde.Meget tilfreds,kan varmt anbefale.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.