Anna Fesz, Østjylland

Anna Fesz

8800 Viborg

Anmeldelse:

Har budt på 2 opgaver
Seneste aktivitet den 15. aug.
Mine kvalifikationer

Jeg er grundig og obligatorisk, jeg ryger ikke. Jeg kan godt lide dyr. Ud over rengøring hjælper jeg med at vaske tøj og strygejern, jeg har en maskine til vask af tæpper og møbler.Jeg har deltaget i mange kursch om kvaliteten af rengøringen og anvender denne viden hver dag, Jeg prøver at rense ved hjælp af naturlige metoder uden at bruge kemikalier. Jeg har en bil og et kørekort.

Mine erfaringer

Jeg har 20 års erfaring med rengøring og drift af en virksomhed

Mine foretrukne arbejdstider

8.00-20.00

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...

Billeder

11 Anmeldelser af denne bruger

 • Liv Hb

  Du skal vælge Annas firma hvis du godt kan lide at der bliver gjort umådelig grundig rent. Der bliver gjort et flot stykke arbejde og der er fart på. At det ikke var Anna som gjorde rent, kommer jeg ind på senere. Du skal bare være opmærksom på at selvom du korresponderer med Anna er det måske ikke hende der kommer ud. Jeg var ikke klar over at det var et firma med ansatte da jeg mener at denne side “handyhand” er med henblik på at private henvender sig til private. Selvom Anna skrev at hun kom den pågældende fredag, var det ikke hende som dukkede op. For mig er det væsentligt at der er gennemsigtighed i forhold til hvem jeg lukker ind i mit hjem. En slags tryghed. Vedkommende talte heller ikke dansk knapt et forstående engelsk. Hvis du vælger Anna, skal du være opmærksom på at tjekke din mail flere gange dagligt i dagene op til fakturaen skal ankomme. Dette skal du fordi at dato for udstedelse af faktura er lig dato for sidste betalingsdag inden firmaet må pålægge dig rykkere. Dette er fuldt ud lovligt, men uhensigtmæssigt ikke at have de normale 30 dage til at betale. Vi modtog fakturaen den 25 maj kl 18.30 og den skulle senest betales den 25 maj. Så vi skyndte os at lave en straksoverførsel. Jeg kontaktede Anna som bekræftede min betaling med et “tak” men uden mere forståelse for den uhensigtsmæssighed der lå i den yderst korte mulighed for betaling. Jeg skrev ydermere til hende at jeg ville skrive denne anmeldelse, hvori jeg ville fortælle om situationen men også at selve rengøringen skulle have 10 ud af 10 stjerner. Til dette svarede hun at hun jo så måtte give mig en dårlig anmeldelse tilbage, fordi jeg efter hendes opfattelse skulle “klage uden grund”

 • Gurli Busk

  Super flot og grundig arbejde der blev lavet, så kan varmt anbefale Anna og hendes medarbejdere.

 • Laurine Nørgaard

  Anna Fesz er sød kommer som aftalt og er virkelig dygtig. Hun har min bedste anbefaling. Dha fra Laurine Nørgaard

 • Beate Nh

  Anna er pligtopfyldende , er præcis , hjælpsom , holder aftale . Udover så er hun en meget venlig person hvor i kan rolig snakke om diverse opgaver. Kan kun anbefaler Anna , man bliver ikke skuffet

 • Y S

  6 Stjerner, vi var meget tilfredse.

 • Anette Klausen

  Hej Anna. Det bliver desværre for dyrt da jeg har fået bud på 125 kr pr time.

 • Hans Møller

  Flot arbejde til fornuftig pris. Kan varmt anbefales

 • Peder Ravn

  Hej Anna Jeg vil gerne acceptere dit tilbud Med ca. 3 timer. 480 kr. og du kan komme første gang på tirsdag . Hvad tid på dagen. Er det kl. 9. Eller kl 10. Hvor bor du???? Du kan ringe til. Mig. Min mobil. 40181066. Vil du bekræfte dette til. Mig Vi er pensionister , min kone sidder i kørestol, derfor mangler vi hjælp Til rengøring Mvh. Peder ravn. Er du på Facebook. ????

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.