Alice Brigsted, Østjylland

Alice Brigsted

8700 Horsens

Anmeldelse:

Har budt på 4 opgaver
Seneste aktivitet den 21. maj.
Mine kvalifikationer

Jeg har firmaet Alice' Rene Linier. Jeg har tre fokus områder, som er opgaver indenfor rengøring, grøn vedligehold samt hjælp til indretning og dekoration. Dermed kan man få hele pakken, eller blot dele af den, det som man ønsker og har behov for. Jeg henvender mig primært til private, små og mellemstore virksomheder, og jeg er en meget fleksibel og effektiv person, der leverer et grundigt stykke arbejde i et prisvenligt leje. Jeg vil betegne mig selv som en alsidig og effektiv praktiker, såvel med både indendørs og udendørs opgaver Jeg er selvlært med stor passion for indretning i både privat og erhvervsmæssigt regi, med en enkel og behagelig atmosfære. Jeg tager helt naturligt et ansvar for opgaverne. Glad, stabil og vedholdende er nogle af de ord, der kan knyttes til min person, med sans for detaljer og kvalitet, en god kontakt til arbejdsgiver og altid udførlig afrunding og information, når opgaven er færdiggjort.

Mine erfaringer

Jeg har altid arbejdet med både de små og store opgaver i og på grønne områder, dog ikke med maskiner af særlig art. Assisteret min søn, som er grå anlægsgartner med diverse opgaver, har arbejdet som haveekspert ved Eventforce i Bilka, været ansat i Hus og Have i Bilka, og ansvarlig for opdatering og trimning og dekoration i den afdeling. Ifm. mine mange år i salgsbranchen og bl.a. funktionen som receptionist, har jeg opnået stor erfaring i indretning, oprydning, præsentable omgivelser, anretning af mødelokaler og i at arrangere events. Jeg har egne kvalitetsbevidste kunder gennem over 6 år, hvor jeg sørger for rengøring, trimning af planter og krukker, diverse ad hoc opgaver, dekorering af udstilling i køkkenfirma og sparring med diverse firmaer for ad hoc opgaver af forskellig art. Jeg er særdeles god til at rydde op i og få sat styr og skik på tingene, og bruge de ting, man har for at få et bedre miljø, både ind og ude.

Mine foretrukne arbejdstider

mandag til fredag fra kl 0800-1500 evt. weekend i samme tidsrum ellers efter aftale

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...

Hundepasning

Ikke udfyldt...

Billeder

1 Anmeldelse af denne bruger

  • Tenna Rønsholt knudsen

    En fantastisk god oplevelse🙏🏻. Alice gav mig nogle gode ideèr til indretning af min lille have/terresse, så det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte mig af hendes hjælp. Der var en god kemi mellem os, som også betyder meget for mig, så jeg giver mine varmeste anbefalinger🙏🏻. Hilsen Tenna

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.