Peter Lehnert, Storkøbenhavn

Peter Lehnert

2000 Frederiksberg

Anmeldelse:

Har budt på 181 opgaver
Seneste aktivitet den 24. okt.
Mine kvalifikationer

Jeg er den perfekte mand til dit job, fordi jeg er omhyggelig og fordi jeg ved, at kvaliteten ligger i detaljen. som ingeniørstuderende sørger jeg for de rigtige opmålinger og undgår dumme fejl.

Mine erfaringer

Hej, søger du en handyman, så læs videre Jeg er en ung mand, der er meget teknisk anlagt og god med hænderne. Jeg kan udføre rigtig mange gør det selv jobs, hurtigt og billigt. Erfaringsmæssigt er jeg 2 år inde i et ingeniørstudie og jeg har hjulpet 100 personer før dig, der aldrig har været utilfredse. Liste over jobs jeg udfører: - Ophængning på væg og i loft - Tilslutte lamper med pænt finish - Samling af møbler og andet - Byggearbejde *Tømrer, Snedker og murer - Vvs arbejde *Udskiftning af toilet, vaske og brusekabiner - Udskiftning af stikkontakt (ny stikkontakt placeres nøjagtigt samme sted som den gamle) - Udskiftning af vaske- og opvaskemaskiner - Listearbejde - Klargøring af bolig - Generelle handyman jobs - Elektronikopsætning - fugning - Støbning af cement til eventuelt flagstang - Flytning med stor trailer Reparationsarbejde: - Reparation af bil, cykel eller andet. Herunder: *Skift af bremser *Service (olieskift, alle filtre) *Spørg for andet - Reparation af opvvaske- og vaskemaskiner *udskift af sliddele Jeg arbejder på næsten hele Sjælland, kører fra Vanløse. Hvis du ønsker hjælp til en opgave, jeg ikke har beskrevet, så send mig gerne en besked alligevel, og lad os se, om det ikke kan fikses! Jeg arbejder både hverdage, weekender og aftener for samme løn. Jeg medbringer boremaskiner (skruemaskine, slagboremaskine, borehammer), elværktøj, skruer, plugs, ledning (hvid og sort), elektriske save og en masse andet. Specielværktøj kan også medbringes efter aftale. Opkald frabedes og SMS'er foretrækkes. Priser: SEND EN SMS med beskrivelse, så vender jeg tilbage med et tilbud!

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg arbejder på alle tider af døgnet. Ideelt torsdag eller mandag for dagstimer. Kontakt mig på 42711989

Jeg løser opgaver indenfor
VVS

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Elektriker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Hjælp til mobil, pc, tv

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Billeder

13 Anmeldelser af denne bruger

 • Daniel A

  Peter er meget dygtig og kan kun anbefale ham!

 • Anna Ilsøe

  En klar anbefaling herfra - Peter er professionel, effektiv og behagelig og god til at rådgive ift. køb af materialer. Jeg havde nogle mindre opgaver i vores lejlighed; ophæng af lamper, TV mv., og opgaven er løst til perfektion. 5 stjerner! :)

 • Vibeke Ea Koefoed

  Peter har udført godt og professionelt arbejde for os i forbindelse med opsætningen af et gammelt tungt vitrineskab. Han er hurtig og rimelig i prisen Vi kan kun anbefale ham og vil helt sikkert bruge ham igen hvis behovet skulle opstå

 • Louise Møller

  Peter var super omhyggelig og hjælpsom med nogle småopgaver (lampeopsætning og dryppende håndvask) hos os. Han var god til at forklare, hvad vi skulle gøre mht. håndvasken.

 • Clara Sommer

  Peter rengjorde vores træterasse og hjalp os med diverse håndværksopgaver i huset. Træterassen var blevet træt at se på, og da vi intet vidste om den slags, oprettede vi en opgave her på siden, hvor Peter hurtigt svarede og vejledte os i en behandling, han kunne udføre. Vi er så glade for terassen der ser ud som ny, og håndværksopgaverne er vi også godt tilfredse med.

 • Lone Larsen

  Peter en en super venlig og imødekommende person, der bare har styr på sit arbejde. Jeg skulle have ny køkkenvask, nye blandingsbatterier, ophængt lamper, hylder samt TV. Jeg havde regnet med en dyr fornøjelse med mange arbejdstimer, men Peter udførte opgaverne hurtigt og med stor kompetence. Ham vil jeg i fremtiden bruge igen!

 • Bettina Rasmussen

  Jeg har lige haft den fornøjelse at have Peter til at hjælpe med ophængning af lamper, og tv’er. Det klarede han til UG. Der er ikke en finger at sætte på noget. Super flot resultat, Professionelt udført arbejde. Åben og imødekommende. Tidsforbrug og Pris er perfekt. Jeg er overhovedet ikke i tvivl om at når der kommer nye opgaver så vil jeg kontakte Peter. Han får den største anbefaling herfra. 1000 Tak for hjælpen.

 • Anette Cieslar

  Super godt og hurtigt arbejde. Vil klart bruge igen.

 • Pernille Jørgensen

  Peter satte to lamper op hos os. Han var professionel, venlig og udførte opgaven hurtig og effektivt. Han får en stor anbefaling herfra.

 • Carsten Christensen

  Peter er en mand der har styr på opgaven og styr på sit værktøj, meget kompetent og alsidig handyman. Jeg behøvede hjælp til ophæng af TV med beslag på væggen hvor der var nogle specielle udfordringer, men det var ingen sag for Peter. Jeg har fået meget værdifuld hjælp fra andre HandyHands herinde men Peter hører til helt i toppen, klar anbefaling og tak fra mig.

 • Lisa Abend

  Peter is skilled and very professional. He fixed a number of things for me in a short period of time, and for a reasonable fee. I recommend him highly.

 • Peter Jensen

  Peter er yderst professionel og klarede samling af kommode og ophængning som en leg. Jeg ville gerne have et pænt design ift lamperne,som Peter med garanti leverede. 2 lamper blev ophængt med sort ledning og de andre 2 med hvid begge farver i hans sortiment. Vi har allerede aftalt en dag igen,hvor Peter kan ordne nogle andre småting jeg mangler. Kan kun anbefale Peter

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.