Profilbillede

Peter Lehnert

2000 Frederiksberg

Anmeldelse:

Har budt på 89 opgaver
Seneste bud den 1. apr.
Mine kvalifikationer

Jeg er den perfekte mand til dit job, fordi jeg er omhyggelig og fordi jeg ved, at kvaliteten ligger i detaljen. som ingeniørstuderende sørger jeg for de rigtige opmålinger og undgår dumme fejl.

Mine erfaringer

Hej, søger du en handyman, så læs videre Jeg er en ung mand, der er meget teknisk anlagt og god med hænderne. Jeg kan udføre rigtig mange gør det selv jobs, hurtigt og billigt. Erfaringsmæssigt er jeg 2 år inde i et ingeniørstudie og jeg har hjulpet 100 personer før dig, der aldrig har været utilfredse. Liste over jobs jeg udfører: - Ophængning på væg og i loft - Tilslutte lamper med pænt finish - Samling af møbler og andet - Byggearbejde - Udskiftning af toilet, vaske og brusekabiner - Udskiftning af stikkontakt (ny stikkontakt placeres nøjagtigt samme sted som den gamle) - Udskiftning af vaske- og opvaskemaskiner - Listearbejde - Klargøring af bolig - Generelle handyman jobs - reparation af bil, cykel eller andet. Herunder: *Skift af bremser *Service (olieskift, alle filtre) *Spørg for andet - Elektronikopsætning Jeg arbejder på næsten hele Sjælland, kører fra Vanløse. Hvis du ønsker hjælp til en opgave, jeg ikke har beskrevet, så send mig gerne en besked alligevel, og lad os se, om det ikke kan fikses! Jeg arbejder både hverdage, weekender og aftener for samme løn. Jeg medbringer boremaskiner (skruemaskine, slagboremaskine, borehammer), elværktøj, skruer, plugs, ledning (hvid og sort), stiksav, nedstryger og det mest almindelige. Specielværktøj kan også medbringes efter aftale. Opkald frabedes og SMS'er foretrækkes. Priser: SEND EN SMS med beskrivelse, så vender jeg tilbage med et tilbud!

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg arbejder på alle tider af døgnet. Ideelt torsdag eller mandag for dagstimer. Kontakt mig på 42711989

Jeg løser opgaver indenfor
VVS

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Elektriker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Hjælp til mobil, pc, tv

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Billeder

Opgaver

5 Anmeldelser af denne bruger

 • Anette Cieslar

  Super godt og hurtigt arbejde. Vil klart bruge igen.

 • Pernille Jørgensen

  Peter satte to lamper op hos os. Han var professionel, venlig og udførte opgaven hurtig og effektivt. Han får en stor anbefaling herfra.

 • Carsten Christensen

  Peter er en mand der har styr på opgaven og styr på sit værktøj, meget kompetent og alsidig handyman. Jeg behøvede hjælp til ophæng af TV med beslag på væggen hvor der var nogle specielle udfordringer, men det var ingen sag for Peter. Jeg har fået meget værdifuld hjælp fra andre HandyHands herinde men Peter hører til helt i toppen, klar anbefaling og tak fra mig.

 • Lisa Abend

  Peter is skilled and very professional. He fixed a number of things for me in a short period of time, and for a reasonable fee. I recommend him highly.

 • Peter Jensen

  Peter er yderst professionel og klarede samling af kommode og ophængning som en leg. Jeg ville gerne have et pænt design ift lamperne,som Peter med garanti leverede. 2 lamper blev ophængt med sort ledning og de andre 2 med hvid begge farver i hans sortiment. Vi har allerede aftalt en dag igen,hvor Peter kan ordne nogle andre småting jeg mangler. Kan kun anbefale Peter

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.