Dennis Bonde

8230 Åbyhøj

Anmeldelse:

Har budt på 87 opgaver
Seneste bud den 21. feb.
Mine kvalifikationer

Jeg har arbejdet som håndværker, som selvstændig det sidste år og har mange års erfaring med større og mindre tømrer, snedker og handyman opgaver. Jeg udfører stort set alle slags håndværkeropgaver, og kan være med til at give dit hjem et personligt og professionelt løft af høj kvalitet. Jeg har et stort udvalg af værktøj og maskiner og kan klare de fleste opgaver også specielle snedker opgaver.

Mine erfaringer

Jeg har blandt andet bygget mit eget hus for nogle år siden og har efterhånden et stort netværk af andre håndværkere, som jeg sparrer med hvis en opgave kræver særligt fagkendskab. Jeg har lagt flere træ terrasser og bygget flere skure i forskellige størrelser og kvalitet. Jeg har stor erfaring med køkkenmontage og andet montage arbejde. Jeg har en drejebænk, hvor jeg laver forskellige ting til bolig indretning og jeg har lavet forskellige møbler der er designet efter kundens ønsker. Du kan se mere på min hjemmeside www.bondewoodcraft.dk Skriv eller ring til mig så finder vi ud af en løsning på den opgave du skal have lavet. Se mere på www.bondewoodcraft.dk

Mine foretrukne arbejdstider

mandag-søndag 07.00-17.00

Billeder

7 Anmeldelser af denne bruger

 • Lars Christiansen

  Hej Dennis. Lad os mødes i næste uge og inspicere / snakke om opgaven. Nogle dage / tider, der ikke passer dig ? Mvh Lars Christiansen

 • Anne Leth

  Super godt arbejde, ordentligt og hurtigt!

 • Laura Nygaard

  Dennis var både hurtig, effektiv og god da han hjalp os herhjemme med at sætte gardiner og lamper op. Der har været nem kommunikation fra start og opgaven blev udført blot et par dage efter vi kom i kontakt. Jeg vil med glæde anbefale Dennis samt hyre ham igen! :-)

 • Jesper Mortensen

  Dennis klarede lidt "finish"- opgaver i vores køkken. Anbefaling herfra - han gjorde et godt arbejde!

 • Chris Szkoda

  Dennis påtog sig opgaven at samle tre bordplader med fræset hjørnesamlinger i et 100år gammelt hus, resultatet kan ikke bliver bedre! Det kunne prisen hellere ikke, alt forgik efter aftale.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.