Dennis Bonde, Østjylland

Dennis Bonde

8230 Åbyhøj

Anmeldelse:

Har budt på 101 opgaver
Seneste aktivitet den 18. apr.
Mine kvalifikationer

Jeg har arbejdet som håndværker, som selvstændig de sidste to år og har mange års erfaring med større og mindre tømrer, snedker og handyman opgaver. Jeg udfører stort set alle slags håndværkeropgaver, og kan være med til at give dit hjem et personligt og professionelt løft af høj kvalitet. Jeg har et stort udvalg af værktøj og maskiner og kan klare de fleste opgaver også specielle snedker opgaver.

Mine erfaringer

Jeg har blandt andet bygget mit eget hus for nogle år siden og har efterhånden et stort netværk af andre håndværkere, som jeg sparrer med hvis en opgave kræver særligt fagkendskab. Jeg har lagt flere træ terrasser og bygget flere skure i forskellige størrelser og kvalitet. Jeg har stor erfaring med køkkenmontage og andet montage arbejde. Jeg har en drejebænk, hvor jeg laver forskellige ting til bolig indretning og jeg har lavet forskellige møbler der er designet efter kundens ønsker. Du kan se mere på min hjemmeside www.bondewoodcraft.dk Skriv eller ring til mig så finder vi ud af en løsning på den opgave du skal have lavet. Se mere på www.bondewoodcraft.dk Og Kontakt mig på 30225480 eller på info@bondewoodcraft.dk - da jeg kun sjældent tjekker denne inbox på handyhand.

Mine foretrukne arbejdstider

mandag-søndag 07.00-17.00

Jeg løser opgaver indenfor
VVS

Jeg har erfaring med de mange vvs opgaver og kan lave de fleste opgaver.

Maler

Jeg har meget erfaring med at male både indendørs og udendørs.

Tømrer & Snedker

Jeg har rigtig meget erfaring med tømrer og snedker opgaver alt fra terrasser, til et helt hus som jeg har bygget. Jeg har monteret rigtig mange køkkener og har erfaring med de fleste køkken producenter. Derudover laver jeg indretningsmøbler, møbler, decor og ande i træ.

Elektriker

Jeg har erfaring med elektriker arbejde, men kun det der ikke er i væggen.

Handyman

Jeg kan lave de fleste opgaver i hjemmet og i haven og har en bred erfaring med de fleste handyman opgaver.

Anlæg af terrasse

Jeg har lagt flere terrasser.

Billeder

12 Anmeldelser af denne bruger

 • Rudi Bragt

  Dennis har udført arbejdet til fuld tilfredshed. VI fik lavet nogle vildt smukke special bundstykker til vores vinduer, samt nogle lige så smukke gardinstang holdere. Han har en super energi og en behagelig person. Går omhyggeligt til opgaverne, er grundig, og kommer med gode ideer til løsninger undervejs. Han er bare rigtig dygtig til det han laver, og han brænder for det. Prisen var også yderst konkurrencedygtig. Vi kommer til at bruge ham mere i fremtiden, det er der ingen tvivl om. De varmeste og bedste anbefalinger herfra :-)

 • Peter Aagaard

  Dennis kom og leverede over forventet, og var desuden et behageligt selskab så længe det stod. Jeg vil klart anbefale Dennis, og forventer selv at hyre ham igen. Mvh Peter

 • Per Reiner

  Tak for veludført arbejde, alt som aftalt, jeg vil klart bruge dig igen, og anbefaler også gerne dig til andre

 • Lars Christiansen

  Hej Dennis. Lad os mødes i næste uge og inspicere / snakke om opgaven. Nogle dage / tider, der ikke passer dig ? Mvh Lars Christiansen

 • Anne Leth

  Super godt arbejde, ordentligt og hurtigt!

 • Laura Nygaard

  Dennis var både hurtig, effektiv og god da han hjalp os herhjemme med at sætte gardiner og lamper op. Der har været nem kommunikation fra start og opgaven blev udført blot et par dage efter vi kom i kontakt. Jeg vil med glæde anbefale Dennis samt hyre ham igen! :-)

 • Jesper Mortensen

  Dennis klarede lidt "finish"- opgaver i vores køkken. Anbefaling herfra - han gjorde et godt arbejde!

 • Chris Szkoda

  Dennis påtog sig opgaven at samle tre bordplader med fræset hjørnesamlinger i et 100år gammelt hus, resultatet kan ikke bliver bedre! Det kunne prisen hellere ikke, alt forgik efter aftale.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.