Profilbillede

Mattias Baldi

2400 København NV

Har budt på 8 opgaver
Seneste aktivitet den 16. feb.
Mine kvalifikationer

Jeg kan pudse vinduer og jeg kan ihvertfald servere med et smil på læben. Derudover har jeg meget gåpåmod og giver aldrig op. Hvis der er en opgave jeg har sat mig for hænderne bliver jeg ved til at jeg har styr på det. Jeg kaster mig ofte ud i nye projekt og går strategisk til værks indtil opgaven er løst.

Mine erfaringer

Jeg kan stort set alt og hvad jeg ikke kan opsnuser jeg med hurtighed igennem nettet. Jeg er i lære som vinduepudser. Jeg har tidligere været stilladsnedriver som frivillig og været på en møbelfabrik. Jeg har bygger egne computer, arbejdet som kunderådgiver i Elgiganten og designede hjemmesider. Jeg har et job på en café og har masser af erfaring med tjenerjobs og servering fra tidligere jobs. Jeg har lige afsluttet HF med et snit på 11,4 Jeg har selv en sød familie, hvor jeg har passet børn tidligere for mine moster og fastrer dertil har jeg været hjælpetræner i en gymnastikforening og assisterende campleder under sommerskoler på min gamle efterskole.

Mine foretrukne arbejdstider

I dagstimerne er mine foretrukne arbejdstider, men jeg er fleksibel og kan sagtens tiltræde med forholdsvis kort varsel.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Børnepasning

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...

Lektiehjælp

Ikke udfyldt...

Hjælp til mobil, pc, tv

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...


Ingen anmeldelser af denne bruger

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.