Alexander Adiyasa, Storkøbenhavn

Alexander Adiyasa

2650 Hvidovre

Anmeldelse:

Har budt på 6 opgaver
Seneste aktivitet den 26. jan.
Mine kvalifikationer

Hej! Jeg har tidligere arbejdet i cinemaxx, hvor jeg lærte en del omkring service og ad hoc rengøring. Stillingen her skærpede derfor mine kompetencer inden for disse ting, og har rustet mig til at tage imod andre service stillinger, hvor jeg kan hjælpe andre mennesker. Ydermere bor jeg i perioder alene hjemme, hvor jeg her har lært jeg har et lille flair for madlavning, samt det at gøre mere ekstensivt huslig rengøring. Jeg kan godt lide at tage ud og hjælpe andre der har brug for det, og er derfor sikker på at kunne komme til gavn!

Mine erfaringer

Jeg har mange gange passet min søster der efterhånden er blevet 7, og har derfor også mange erfaringer med børnepasning. Derudover har jeg flyttet flere gange, som har betydet at jeg også har været med til at flytte, male vægge, slibe gulve og til sidst været med til at samle og sætte skabe samt låger på i køkken.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg har ikke nogle, vi finder bare ud af hvad der passer bedst! Jeg har også muliged for at køre, så har derfor en lang rækkevidde fra mit hjem :)

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Børnepasning

Ikke udfyldt...

Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...

Lektiehjælp

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...


1 Anmeldelse af denne bruger

  • Adam Harder

    Jeg fik udført en opgave af Alexander og det gik super nemt. Han kom som aftalt og korrespondancen gik fint. Han svarede hurtigt og udførte et ordentligt stykke arbejde. 5/5*.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.