Profilbillede

CleanWise Danmark

8000 Aarhus C

Anmeldelse:

Har budt på 20 opgaver
Seneste bud den 15. maj.
Mine kvalifikationer

CleanWise er et familiefirma, der tilbyder professionel rengøring og haveservice primært i Aarhus og omegn. Vi tilbyder rengøring og haveservice både til private og erhverv, og både vores arbejde og medarbejdere er forsikrede. Vores medarbejdere har over 10 års erfaring i branchen, og kan fremvise en ren straffeattest. Vi medbringer eget udstyr både til rengøring og haveservice. Hvorfor vælg os: - vores nye klienter får 10% rabat i første omgang - vi giver 10% rabat ved henvisning af en ny CleanWise-klient - ved kombination af vores ydelser (rengøring+haveservice), gives 15% rabat på hele regningen - vi har fokus på gode kunderelationer og langsigtet samarbejde - vi er en del billigere end andre CVR-registrerede firmaer - vores medarbejdere er pålidelige, erfarne og forsikrede af Topdanmark - vi understreger god medarbejderadfærd - vores ydelser giver servicefradrag Læs mere på: www.cleanwise.dk

Mine erfaringer

Erfaring i rengøring: Vi specialiserer os i flytterengøring. Erfaring i private rengøring (almindelig, hovedrengøring, flytterengøring osv. ), kontorrengøring, håndværkerrengøring, rengøring af restauranter/barer/fitnesscentre/solcentre... Erfaring i havearbejde: "grøn" havearbejde (hækkeklipning, lugning, beskæring osv.). Vi er kommet i gang med at tilbyde "grå" haveservice også, ligesom flisebelægning, etablering af granitbede osv.

Mine foretrukne arbejdstider

Vi har fleksible arbejdstider, og har ikke noget tillæg på weekendsarbejde. Vi har ikke faste telefonstider, så ring endelig, når det passer bedst :) Vi kører ud til adresser i hele Jylland, hvis vi vurderer, at opgaven tager mindst 6 timer at udføre.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Billeder

2 Anmeldelser af denne bruger

  • Stine Schou

    Jeg anbefaler CleanWise af hele mit hjerte! Jeg havde brug for rydning af en lille fuldstændig tilgroet have på ca. 20 m2, og CleanWise bød ind på en meget seriøs måde, og ville komme og se opgaven, før de traf aftale (selvom jeg havde uploadet billede). Alle aftaler blev overholdt, haven blev ryddet meget grundigt og professionelt, og de anbefalede mig to ting, jeg aldrig ville have tænkt på selv: ukrudtsdug og frisk jord ovenpå. Fakturaen blev en smule højere, end jeg havde regnet med, men den var dokumenteret ned til mindste detalje med bilag etc. og var helt i orden. Super-behagelige mennesker, kanon-flot arbejde, og helt professionelt på alle måder. Jeg er virkelig glad og tilfreds, og kan ikke anbefale dette lille fine, topprofessionelle familiefirma nok!

  • Gyula Koi

    Bedste service i Aarhus. De er hurtige, og altid laver en lille smule ekstra. Helt klart anbefales.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.