Profilbillede

CleanWise Danmark

8000 Aarhus C

Anmeldelse:

Har budt på 16 opgaver
Seneste bud den 9. apr.
Mine kvalifikationer

CleanWise er et familiefirma, der tilbyder professionel rengøring og haveservice primært i Aarhus og omegn. Vi tilbyder rengøring og haveservice både til private og erhverv, og både vores arbejde og medarbejdere er forsikrede. Vores medarbejdere har over 10 års erfaring i branchen, og kan fremvise en ren straffeattest. Vi medbringer eget udstyr både til rengøring og haveservice. Hvorfor vælg os: - vi giver en times gratis rengøring i første omgang - vi giver masser af tilbud til kunder, der henviser os nye kunder - vi har fokus på gode kunderelationer og langsigtet samarbejde - vi er en del billigere end andre CVR-registrerede firmaer - vores medarbejdere er pålidelige, erfarne og forsikrede af Topdanmark - vi understreger god medarbejderadfærd - vores ydelser giver servicefradrag - vores ydelser kan kombineres (rengøring+haveservice) Læs mere på: www.cleanwise.dk

Mine erfaringer

Erfaring i rengøring: private rengøring (almindelig, hovedrengøring, flytterengøring osv. ), kontorrengøring, håndværkerrengøring, rengøring af restauranter/barer/fitnesscentre/solcentre... Erfaring i havearbejde: "grøn" havearbejde, dvs. alt, der ikke er "grå" havearbejde. Vi arbejder løbende på at udvide vores ydelser med grå havearbejde.

Mine foretrukne arbejdstider

Vi har fleksible arbejdstider, og har ikke noget tillæg på weekendsarbejde. Vi har ikke faste telefonstider, så ring endelig, når det passer bedst :) Vi kører ud til adresser i hele Jylland, hvis vi vurderer, at opgaven tager mindst 6 timer at udføre.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...

Billeder

1 Anmeldelse af denne bruger

  • Gyula Koi

    Bedste service i Aarhus. De er hurtige, og altid laver en lille smule ekstra. Helt klart anbefales.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.