Maler Adam M. 93101018 / med Hurtig opstart. 😊 ., Storkøbenhavn

Maler Adam M. 93101018 / med Hurtig opstart. 😊 .

2670 Greve

Anmeldelse:

Har budt på 56 opgaver
Seneste aktivitet den 13. jun.
Mine kvalifikationer

Rutineret maler Svend. 28 år Uddannet 2014 - Perfektionisme og effektivitet er i det højeste prioritet. Maling er i det højeste kvalitet & svanemærket. Skriv gerne direkte til mit nummer, da jeg ser beskeder med det sammen. :) Tlf : 93101018

Mine erfaringer

Udlært Bygningsmaler Jeg tilbyder alle former for Maler opgaver - både indendørs og udendørs

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg Kan arbejde efter aftale

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Ikke udfyldt...

Billeder

15 Anmeldelser af denne bruger

 • T. Louise Jensen

  Adam trådte til med kort varsel og lavede et meget flot stykke arbejde. Jeg vil bestemt bruge og anbefale ham i fremtiden.

 • Lasse F. H

  Hej Adam. Imponerende maler arbejde i min 3 værelses rækkehus, hvor lofter, vægge og træværk stod gule Pga. nikotin røg. Og nu står det jo bare som en million hvidt hvidt. Tusind tak for hurtigt Opstart/Slutresultat. 🙏🏽

 • Marianne Hald

  Adam er fantastisk! Han reddede mig fuldstændigt, da jeg stod med lidt for mange gøremål i min nye lejlighed, og han bare var klar til at træde til med kort varsel. Så han klarede bundarbejdet med spartling og filt i to rum, afsluttet med superflot fugearbejde og maling, så det nu nærmest står som nyt. Derudover er han et helt utrolig høfligt og opmærksomt menneske, der virker som om, han gør sig umage i alt, hvad han gør. 10/10 stjerner herfra!

 • Mathias Jensen

  Jeg er virkelig glad for det arbejde, Adam har udført! I forbindelse med et renoveringsprojekt, som jeg var gået lidt død i, kom Adam ud, så på opgaven og gik i gang med det samme. Han har virkelig reddet mit projekt med flot spartel (og der skulle spartles en hel del pga. diverse skæve samlinger), godt malerarbejde med forskellige farver samt opsætning af tapet med motiv. Alt blev udført til UG, og nu står det helt perfekt og er klar til indflytning. Kan varmt anbefales! :-)

 • Kirsten Dalsgaard Hansen

  Meget kompetent maler . Jeg fik malet min stue - hurtig respons - og meget fint arbejde . Han var meget omhyggelig med det hele , og venlig og imødekommende . Jeg kan klart anbefale denne dygtige maler.

 • Michael N

  Dygtig og professionel maler. 120kvm. Lejlighed malet / aftalerne blev afholdt. Anbefales med et kæmpe smil.

 • Kirsten Poulsen

  Jeg har fået malet udvendig træværk og er meget tilfreds med det udførte arbejde. Alle aftaler blev overholdt. Ud over at være en god håndværker er Adam en meget behagelig person at have som “ HANDYHAND” han er venlig, hjælpsom og høflig. De bedste anbefalinger herfra. KP.

 • Marie hargreave

  Adam har gjort et rigtig flot stykke arbejde med at spartle, filte og male vores udestue. Han kom som aftalt og fik hurtigt ordnet det der skulle gøres. Kan klart anbefale Adam som maler.

 • Lone Nielsen

  Hej Adam. Du er virkelig en sød fyr. Håber det bedste for dig, dit smukke arbejde, fine finish fortæller din personlighed. De varmeste anbefalinger fra min konto. Mvh Lone

 • Britta Lauritzen

  En virkelig dygtig maler, der på alle mulige måder kan anbefales :-) Vi skulle have malet en lejlighed efter udflytning så den var klar til overdragelse til udlejer. Adam kunne træde til med meget kort varsel. Arbejdet blevet udført hurtigt og til perfektion. Det blev så flot. Undervejs var Adam også god til at komme med god rådgivning og var meget opmærkosm på at opfylde alle ønsker vi måtte have. Han er utrolig behagelig, hensynsfuld og overholdt alle aftaler. Som sagt... han får mine varmeste anbefalinger:-)

 • Michael Kristiansen

  Jeg er kommet rigtig godt ind i det nye år ved at få malik til at male min 3 værelses lejlighed i Kastrup. Malik er Udannet professionel maler, og holder vores aftaler. Klart en anbefaling, hilsen Michael

 • Kirsten L

  Sød rar ung mand som laver virkelig et smukt arbejde.. fik malet min lejlighed hvidt pænt vægge lofter samt træværk.. alle pengene værd !! KÆMPE ANBEFALING HERFRA.. ;-)

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.