Profilbillede

Lovely Unicorn

1709 København V

Anmeldelse:

Har budt på 3 opgaver
Seneste bud den 25. jun.
Mine kvalifikationer

Jeg er en god solid maler der har hænder godt skruet sammen. Min filosofi er at der er kun løsninger. Jeg er desuden også ret god til alt slags havearbejde.

Mine erfaringer

Jeg er stærk i alt slags malerarbejde. Vægge/loft, paneler/karme, indendørs og udendørs træværk. Spartel, filt og tapetserer. Jeg har restaureret et utal at gamle møbler.

Mine foretrukne arbejdstider

Efter aftale.

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...

Hundepasning

Ikke udfyldt...


2 Anmeldelser af denne bruger

  • Marianne Købke

    Super tilfreds med arbejdet. De var begge meget behagelige at omgåes og de ryddede pænt op efter sig. De får min varmeste anbefaling.

  • Ketti Nielsen

    Jeg er dybt, dybt imponeret med Johannes og Antonios håndværk og serviceniveau. Jeg skulle bruge en håndværker til at male mit gamle badeværelse, som var slidt og inficieret med skimmelsvamp. Johanne og Antonio har gjort arbejdet hurtigt, effetivt, på et meget højt niveau og til en meget rimelig pris. De to har været punktuelle, søde, rare og flittige og har hjulpet mig ikke kun med selve malingen, men også med opsætningen af min nye bruser og belysningen i gangen, uden ekstra omkostning! Jeg kunne give dem 500 stjerner hvis dette var muligt, men bliver desværre nødt til "kun" at give de 5.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.