Johanne G, Storkøbenhavn

Johanne G

1709 København V

Anmeldelse:

Har budt på 3 opgaver
Seneste aktivitet den 22. jan.
Mine kvalifikationer

Jeg er en dygtig maler der har hænder godt skruet sammen. Så er jeg detalje orienteret, patentlig og pålidelig. Ser muligheder i stedet for begrænsninger.

Mine erfaringer

Jeg er stærk i alt slags malerarbejde. Vægge/loft, paneler/karme, indendørs og udendørs træværk. Spartel, filt og tapetserer. Jeg har malet i 20 år Derudover har jeg restaureret et utal at gamle møbler.

Mine foretrukne arbejdstider

Efter aftale.

Jeg løser opgaver indenfor
Handyman

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...

Hundepasning

Ikke udfyldt...

Maler

Jeg har malet i 20 år og har erfaring med alt slags malerarbejde.


Opgaver

3 Anmeldelser af denne bruger

  • Ketti Nielsen

    Jeg lige har hyret Johanne for anden gang: hun har gjort et udemærket stykke arbejde med at male mit badeværelse i maj, og nu skulle jeg opsætte nogle lamper op og male skabene i køkkenet. Jeg er meget imponeret over kvaliteten af selve håndværket samt af det høje serviceniveau. Johanne er meget flink, dygtig, hårdtarbejdende og pligtopfyldende. Hun kom med spændende ideer omkring farvevalg og har gjort mit kedelige køkken til noget trendy og frisk. Jeg bor til leje i en gammel lejlighed og drømte om at flytte til en bedre bolig, men nu blev min lejlighed virkeligt pæn og hyggelig. Hvis jeg kunne, så vil jeg give Johanne 100 stjerner. En varm anbefaling herfra!

  • Marianne Købke

    Super tilfreds med arbejdet. De var begge meget behagelige at omgåes og de ryddede pænt op efter sig. De får min varmeste anbefaling.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.