Janus Schumacher, Storkøbenhavn

Janus Schumacher

2800 Kongens Lyngby

Anmeldelse:

Har budt på 13 opgaver
Seneste aktivitet den 27. mar.
Mine kvalifikationer

Jeg er 42 år, far til 2 sønner og gift. Bor i hus i Lyngby. Malerarbejde, ude og inde, spartling af alt, opsætning af filt, væv, tapet, mørtelpuds af vægge, alle former for reparationer. Maling af træværk, vægge og lofter, gulve, profilbræddelofter, isolermaling, sprøjtemaling og meget meget mere. Har eget malerfirma. Malerfirmaet Schumacher. Samarbejde med andre malere til større opgaver. Fast samarbejde med Malermester Kenneth Konstantin.

Mine erfaringer

Jeg er meget pålidelig, venlig og punktlig. Jeg laver tingene ordentligt og sætter en ære i at lave et godt og flot resultat til en god pris. Bruger kun de bedste materialer fra Beckers, Nordsjö og Sigma +7 års erfaring med fuldtids malerarbejde.

Mine foretrukne arbejdstider

9-16 hverdage men meget fleksibel

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Ikke udfyldt...


9 Anmeldelser af denne bruger

 • Christian Andersen

  Endnu et besøg fra Janus og endnu engang kan jeg kun give 5 stjerner. Super professionelt arbejde - virkelig flot - til tiden - tilmed til en yderst rimelig pris. Så endnu engang tak og jeg ringer når næste projekt er klar Venligst Christian

 • Mohsen N. Ghazvini

  Kan klart anbefale Janus! Han er professionel og går op i detaljer samt kundetilfredshed. Han komme alle 3 aftale dage på klokkesættet! Godt arbejde Janus og makkeren Kenneth

 • Lis Molinari

  Janus er yderst professionel og meget omgængelig at samarbejde med. Det bliver ikke sidste gang.

 • Christina Barré

  Janus er helt kanon sød, virkelig pligtopfyldende, effektiv, kommer til tiden og hjalp os endda med flere ting end vi i første omgang havde betalt for :) Helt kanon fyr, som vi uden tvivl kommer til at bruge igen! Ydermere var kvaliteten af hans arbejde ikke til at sætte en finger på! Jeg kan give Janus mine varmeste anbefalinger med på vejen :)

 • Klaus Agnoletti

  Jeg kan kun tilslutte mig de rosende ord andre har givet til Janus - dygtig, pålidelig og samvittighedsfuld maler. Mine varmeste anbefalinger!

 • Christian Andersen

  Sådan skal en håndværker være! Janus har fra første dag været alt vi har håbet på og mere til. Arbejdet er udført med professionel stolthed, hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten - nærmest tværtimod. Janus arbejder koncentreret, dog med overskud til at hjælpe mere en hvad vi kunne ønske os. Alle aftaler er overholdt, lige fra pris, de daglige aftaler, til afslutningsdatoen. Fremtidige opgaver bliver alle sendt Janus' vej og venner/familie, vil blive henvist - hvilket må være den bedste anbefaling.. Tak for denne gang og på gensyn

  • Janus Schumacher

   Christian, jeg blir sku helt rørt. Tusind tak for de fine ord. Janus

 • Laura Sperlig

  Hej Janus Jeg har brug for hjælp til at sætte en masse spot pærer i, er det noget du kan? Du må meget gerne skrive på laurafabricius1@gmail.com på forhånd tak.

  • Janus Schumacher

   Hej Laura Ville bare for en god orden skyld beklage at jeg ikke svarede på din henvendelse. Jeg har simpelthen ikke set den. Vh janus

 • Lise Lotte Olsen

  Jeg er yderst tilfreds med det arbejde Janus har udført. Janus er: præcis, effektiv, grundig, behagelig, omhyggelig, dygtig og informativ. Jeg giver ham de bedste anbefalinger.

 • Camilla.moerup72

  Vi har været yderst tilfredse med Janus's arbejde. Vi havde en opgave, der skulle udføres hurtigt, og Janus overholdt ALT hvad han lovede. Det drejede sig om fuld spartling og maling af fordelingsgang med mange døre. Janus udførte et godt og ordentligt arbejde. Han ved hvad han kan, og han erkender udfordringer, der kan fordyre opgaven, eller ikke kan laves af ham. Dejligt med den ærlighed.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.