Profilbillede

Diana & Lasse Welle

9740 Jerslev J

Anmeldelse:

Har budt på 90 opgaver
Seneste bud den 30. maj.
Mine kvalifikationer

Diana har tidligere malet meget for private og for boligforeninger. Har både taget hele huse og værelser, altid med rigtig pænt resultat og ros. Sætter gerne tapet op og væv. Oplært i rengøring af sin mor, da hun har havde rengøringsfirma. Samt oplært af hendes mormor. Gjort rent på hoteller og sommerhuse. Min mand er god til sikkerhedsovervågning, men af interesse samt el opgaver, hvor der ikke kræves autorisation . Vi har åbnet Firma og har samlet en lille gruppe håndværkere. Vi samarbejder med 3byggetilbud ang. erhvervsopgaver. Men for at komme ind på det privatmarked. Har vi besluttet at byde på små og mellemstore opgaver til en god pris herinde.

Mine erfaringer

Vi har erfaring som selvstændig i 20 år, hvor Diana har arbejdet inden for næsten alle aspekter inden for diverse entreprenør-fag, samt ejendomsmægler og restaurant og beværtnings indehaver. Lasse har erfaring, fra Maritim og Offshore - Energi branchen og kan klare og beregne enhver løfteopgave, samt alt relateret arbejde der kan udlignes onshore Vi har sammen etableret "Scandinavian Operator Service ApS", hvis navn allerede er omtales som en velfungerende virksomheden. Med vores samlet personlige erfaringer, samt netværk ligger vi nu vores fokus onshore, såvel som offshore. Resultatet er tilfredse og tilbagevendende kunder, både privat og erhvervsmæssigt, da vores netværk strækker sig fra øst til vest og nord til syd, over hele Danmark med dygtige håndværkere. Derfor vil afstand til opgaver aldrig en udfordring bådestore som små. For os handler det om at kunden er i centrum.

Mine foretrukne arbejdstider

Vores arbejdstid, kan være fra 06,00-21,00 mandag til søndag. Eller efter aftale. Billeder af vores arbejde bliver opdateret løbende

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Har rengjort alt fra privat til erhverv

Maler

Har malet både for erhverv og private

Murer

Uddannet murer

Tømrer & Snedker

Uddannet tømrer

Elektriker

Uddannet elektriker med automation til godkendelser af installationer.

Handyman

Vi er et team som møder op med høflighed og et venligt smil præcis som enhver kunde fortjener. Vores medarbejdere er alle håndplukket og har udover nødvendige kompetencer også alsidig indgang .

Anlæg af terrasse

Vi har nogle stykker med erfaring inden for anlæg af terrasse. Det kan både være træterrasse eller sten.

Træfældning

Træer fælles.

Servering eller anden hjælp til fest

Uddannet tjener, har været selvstændig og haft restaurant samt et forsamlingshus, hvor jeg har lavet mad og bordopdækning til mange store selvskabte.

Hjælp til mobil, pc, tv

Hjælp, med erfaring af interesse.

Andet

20 års erfaring, fra Maritim og Offshore samt Energi branchen og kan klare og beregne enhver løfteopgave, samt alt relateret arbejde der kan udlignes onshore. Scandinavian Operator Service ApS forholder sig til samme strenge sikkerhedsregler, som man anvender i offshorebranchen.

Billeder

Opgaver

6 Anmeldelser af denne bruger

 • Lasse Munck Rasmussen

  D&W lavede et rigtig fint stykke murearbejde på vores gamle bygninger, god pris, kan klart anbefales.

 • Hans Mikkelsen

  Vildt professionel, intet at klage over! 5/5 :)

 • Annie Rosgaard

  Har ikke købt det endnu. Men det kan jeg da snart gøre. Kan vi sms (21725510) det er nemmere for mig

 • Dtefan H

  Hej, har ingen af materialer selv, derfor skal det indgå i prisen :)!

 • Masi Yadegari

  Jeg har rengøring arbeje for 3 år . Nu er sent hjem pga corona virus . Jeg tror jeg vil miste mange arbejdstimer hvis vi vender igen på arbejde på Aalborg Lufthavn . Jeg arbejder der om natten for fly rengøring men nu har bruge at finde et andet arbejde om dagen pga er der ikke fly for langtids og jeg kan alligevel beholde sommerhus rengøring om dagen hvis du giver mig et tilbudt .

 • Lone Gjerlev

  Hvad tænker du prisen vil være i alt?

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.