Profilbillede

Martin J

2830 Virum

Anmeldelse:

Har budt på 39 opgaver
Seneste bud den 2. jul.
Mine kvalifikationer

Have/anlæg - nedgravning af trampolin - hækklipning - træfældning/beskæring - reparationer på hus inde/ude - helt almindelig hverdagshjælp til diverse. Jeg har trailer til eks. bortkørsel af affald eller flytning af genstande. Derudover har jeg et stort udvalg af værktøj og maskiner til det meste i mit værksted. Selvlært, men bestemt vellært! Jeg er perfektionist og laver alt med et smil.

Mine erfaringer

Jeg har renoveret tre lejligheder og lavet alt anlæg af have ved mit hus, helt fra bunden. Jeg har stor erfaring med diverse håndværk, herunder VVS, el, tømrer og maling. Jeg har bygget terrasser, sået græs, lagt fliser, bygget cykelskure, hegn og plantet diverse. Indendørs kan jeg lave det meste, fra at sætte hylder/lamper op til at lægge gulv.

Mine foretrukne arbejdstider

Ikke angivet.

Jeg løser opgaver indenfor
Hækklipning

Ikke udfyldt...

Billeder

5 Anmeldelser af denne bruger

 • Michael Bjørn Hansen

  Hej Martin Kan du ikke kontakte mig, måske i morgen, på 20931887. Jeg har lige haft et par oplevelser som ikke var ventet, på denne hjemmeside. Jeg vil lige spørge ind til hvad der er muligt og hvad der ikke er muligt. Hilsen Michael 20931887

 • Rikke Czuba

  Den aller bedste anbefaling herfra. Martin har været grundig, præcis og kvalitetsbevidst fra dialog start, opgavens udførelse og aflevering. Det er en fornøjelse at se det veludførte arbejde. Kan klart anbefale ham hvis indkørsel skal laves, fliser lægges o.lign.

 • Birgitte Villadsen

  Martin har lavet et trægulv på min altan. Super nem og saglig dialog - grundig og præcis ift overslag og udførsel. Rigtig god kvalitet i arbejdet. Mange anbefalinger herfra.

 • Vibeke Borg-Jensen

  Martin laver et virkelig flot arbejde. Han er hurtig til at svare, giver god rådgivning, holder det aftalte og er meget grundig. Hermed min bedste anbefaling.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.