Martin J, Storkøbenhavn

Martin J

2830 Virum

Anmeldelse:

Har budt på 43 opgaver
Seneste aktivitet den 7. apr.
Mine kvalifikationer

- Hus og have. Anlæg og renovering. - Hækklipning, træfældning og beskæring. - Tømrer/VVS/El-arbejde Jeg er loyal, troværdig og vil gøre mit for at du/I bliver tilfredse med opgaveløsningen fra start til slut.

Mine erfaringer

Jeg har renoveret flere lejligheder, anlagt have fra bunden og har lavet flere terrasser/skure og lign. Jeg har en større mængde værktøj og maskiner selv inkl. trailer. Skriv endelig med din/jeres opgave, så giver jeg gerne mit bud på en løsning og de muligheder jeg ser.

Mine foretrukne arbejdstider

Ikke angivet.

Jeg løser opgaver indenfor
Handyman

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Billeder

7 Anmeldelser af denne bruger

 • Yrsa Drejer

  Flink mand har alt med selv.fint arbejde

 • Bente Nissen

  Hurtig, præcis, venlig og imødekommende. De varmeste anbefalinger.

 • Michael Bjørn Hansen

  Hej Martin Kan du ikke kontakte mig, måske i morgen, på 20931887. Jeg har lige haft et par oplevelser som ikke var ventet, på denne hjemmeside. Jeg vil lige spørge ind til hvad der er muligt og hvad der ikke er muligt. Hilsen Michael 20931887

 • Rikke Czuba

  Den aller bedste anbefaling herfra. Martin har været grundig, præcis og kvalitetsbevidst fra dialog start, opgavens udførelse og aflevering. Det er en fornøjelse at se det veludførte arbejde. Kan klart anbefale ham hvis indkørsel skal laves, fliser lægges o.lign.

 • Birgitte Villadsen

  Martin har lavet et trægulv på min altan. Super nem og saglig dialog - grundig og præcis ift overslag og udførsel. Rigtig god kvalitet i arbejdet. Mange anbefalinger herfra.

 • Vibeke Borg-Jensen

  Martin laver et virkelig flot arbejde. Han er hurtig til at svare, giver god rådgivning, holder det aftalte og er meget grundig. Hermed min bedste anbefaling.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.