Jakob Maler, Storkøbenhavn

Jakob Maler

2450 København SV

Anmeldelse:

Har budt på 23 opgaver
Seneste aktivitet den 8. apr.
Mine kvalifikationer

25 års erfaring i malerfaget, er faglært og selvstændig malermester. Spartling, filt, loft, vægge og træværk. Overholdelse af aftaler/en god dialog og pænt arbejde er de to grundsten i mit arbejdsliv:-) Er 45 år, bosiddende i København.

Mine erfaringer

25 år i malerfaget (3,5 års læretid, 16,5 år som svend, 5 år som selvstændig)

Mine foretrukne arbejdstider

6-18 Kun i København og omegn.

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

25 års erfaring i faget, faglært.

Græsplæne og græsslåning

Almindelig græsslåning

Hækklipning

Almindelig hækklipning

Vinduespudsning

Ikke store ruder, dvs ikke i nybyg eller forretninger.


7 Anmeldelser af denne bruger

 • Marianne Mæhre

  Jacob får de varmeste anbefalinger herfra! Jakob malet mit køkken i en farve hvor der var utrolig vigtigt med skarpe kanter med et professionelt finish. Jobbet var udført hurtigt, præcist og yderst tilfredstillende til en god pris. Du går ikke fejl ved at hyre Jacob.

 • Anna Ilsøe

  Mine varmeste anbefalinger til Jakob, der er dygtig, behagelig, yderst rimelig i pris og effektiv! Fra første kommunikation til det endelige resultat har alt været perfekt og med virkelig høj faglighed og god vejledning. Jeg kom med en masse småopgaver i vores lejlighed og i vores øvelokale på Nørrebro, der viste sig at være mere omfattende end først antaget - og ikke mulige at løse selv. Jeg håber, Jakob kunne ha’ tid til at hjælpe os en anden gang. 5 kæmpe stjerner! :)

 • Annette Skjoldager

  Mine bedste anbefalinger af Jakob, som har malede noget udendørs træværk og mit køkken. Alt var fint, overholder alle aftaler til aftalt tid og pris. Vil helt klart kontakte Jakob næste gang jeg har en maleropgave!

 • Stine Seitzberg

  Jeg havde Jacob til at udføre arbejde med at spartle, slibe og male loft og vægge i flere rum. Det blev udført i den uge, vi havde aftalt, og alt gik efter planen. Jacob er behagelig og rar at have gående derhjemme og alt blev udført 100 procent tilfredsstillende. Virkelig dejligt at have en erfaren og professionel maler til at udføre arbejdet, så det er udført rigtigt helt fra starten, fremfor at gøre det selv eller få en ikke-professionel til at gøre det. Jacob hjalp mig desuden med at klippe hæk, hvilket også blev udført tilfredsstillende. Jeg kan klart anbefale Jacob uden tøven og vil selv bruge ham igen, når der opstår et behov.

 • Lone Türck

  Super sympatisk, fleksibel, og meget dygtig. Vil bruge Jakob fremover. 😁

 • Rose HM

  Jakob hjalp mig med slibe, grunde og male to skabe og jeg kan kun give ham mine aller varmeste anbefalinger. Det skyldes: 1) Alle aftaler blev overholdt 2) Han er nem og serviceminded at kommunikere med 3) Den færdige leverance kunne ikke stå flottere 4) Fair pris 5) Generelt professionel oplevelse Under hele vores dialog havde jeg total tillid til Jakob og til at det til slut - netop som jeg kan konstatere - stod rigtig flot. Næste gang jeg har behov for det, vil jeg helt sikkert kontakte ham igen.

 • Tanja Jessen

  Jakob har gjort et fremragende stykke arbejde i vores lejlighed. Han er god at kommunikere med, overholder alle aftaler, er præcis, ordentlig/ryddelig, omhyggelig og ikke mindst meget dygtig til at male. Vi ringer til ham næste gang, vi har brug for hjælp!

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.