Alexa's Rengøring , Vestsjælland

Alexa's Rengøring

4291 Ruds Vedby

Anmeldelse:

Har budt på 87 opgaver
Seneste aktivitet den 25. jan.
Mine kvalifikationer

Vores team er meget kvalitetsbevidste, troværdige, effektive og er fast besluttet på at gøre alt perfekt. Vi er detaljeorienteret og meget hårdtarbejdende. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Mine erfaringer

Vi har rengøringserfaring i forskellige brancher, private, kontor, trappevask og trapperengøring, og vi kan udføre forskellige rengøringsopgaver i henhold til jeres behov. Du kan være sikker på at få den service du forventer, når du bestiller hovedrengøring, kontorrengøring, butiksrengøring eller trappevask. Grundighed og fleksibilitet er nøgleord i vores selskabs. Vores aftale sikrer, at der altid er ligeså rent, som I ønsker - Og vi overholder altid vores aftaler. Vi er meget kvalitetsbevidste og går aldrig på kompromis med kvalitet og det gode samarbejde. Vi tilbyder mange ydelser, og vi kan også tilbyde en lille og billig rengøringsløsning.

Mine foretrukne arbejdstider

8 - 17

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Alexas Rengøring er et professionel rengøringsfirma hvor kundetilfredshed er vores højeste priorite.


2 Anmeldelser af denne bruger

  • Tina Horn Christensen

    Fantastisk oplevelse og en klar anbefaling. Hurtig booking. Alexandra er super sød og rigtig grundig. Vi er meget tilfredse og vil helt sikkert booke Alexas rengøring igen. Tak for det!

  • Dorte Pedersen

    Utrolig effektiv! Hun kom virkelig overalt - i hjørner og kroge og oppe og nede! Og hendes professionelle øjne så ALT! Og så var hun tillige meget sød - samtidig med, at hun var fokuseret. Hun var fuldt booket, da jeg kontaktede hende (hvilket jeg bestemt godt kan forstå nu), men hun fandt alligevel en tid i sin kalender - som så betød, at hun kom ekstremt sent hjem dén dag! Og vi kom hjem til et skinnende rent hjem! 5* herfra - kunne man give mere, ville jeg gøre det!

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.