Pernille Agerskov, Storkøbenhavn

Pernille Agerskov

2450 København SV

Seneste aktivitet den 29. sep.
Mine kvalifikationer

HAR DU MISTET OVERBLIKKERT!? Eller kan du ikke for dine ønsker ned på plantegninger? Kan du ikke se nogen muligheder eller trænger dit hjem til en omgang? Måske er det en bolig i slet ikke har købt endnu? Måske har i kigget i en længere periode uden at kunne finde jeres drømmebolig, grundet mangler. Eller måske er det bare et par enkelte rum som skal laves? Eller tilhænger af et håndværker tilbud? Så vil jeg meget gerne hjælpe! Jeg er utrolig god til at tænke ud af boksen, til at åbne op for jeres/dine tanker og ideer med et lille touch. Jeg ser ting som der måske slet ikke har været oppe og vende. Jeg har altid respekt for ejendommen, og derfor er det også vigtigt at mine kunder sætter pris på dette. Jeg er altid klar på en lille kop kaffe og tilsyn hos dig/jer (Nu online i denne tid), hvor vi får jeres tanker, ideer, økonomi og ønsker igennem. Når jeg har set det hele an, både med jeres budget og ønsker, så tager vi en samtale hvor jeg kan give en cirka pris så vi også kan gennemgå prisen til en start. Plantegninger med ændringer og budget fra 1200-5000 DKK (ca.) Virker dette som noget for dig/jer, så går vi gang med en aftale og en plan. (Alt materiale, plantegning, taget forbehold med dine budgetter) Udover dette kommer jeg med ideer, hvor du har mulighed for at komme med dine højste ønsker hen af vejen.

Mine erfaringer

Plantegninger for Nuuday’s nye salgsafdeling. Planternes for mange familier i ikke indflyttede boliger. Konpetancer ligger helt klart i plantegninger, hvor jeg kan gøre alt det bagvedliggende arbejde med vægge, rum, køkken bad for at gøre jeres bolig fremtidssikring og forhøje jeres værdi.

Mine foretrukne arbejdstider

Tilsyn på lejlighed, hus, rum m.m. tilses i weekenderne. Er dette ikke er en mulighed kan jeg altid finde en dag i kalenderen. OBS: Under Covid-19 forgår alt online.

Jeg løser opgaver indenfor
Arkitekt og ingeniør

Indretningskonsulent. Utrolig kreativ, nytænkende indretningskonsulent, som altid tilsætter dine øsnker og behov for din drømmebolig, rum m.m. højst og som værende grundstenen for transformation i dit nye hjem.

Billeder

Ingen anmeldelser af denne bruger

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.