Pernille Agerskov, Storkøbenhavn

Pernille Agerskov

2450 København SV

Seneste aktivitet den 29. sep.
Mine kvalifikationer

HAR DU MISTET OVERBLIKKERT!? Eller kan du ikke for dine ønsker ned på plantegninger? Kan du ikke se nogen muligheder eller trænger dit hjem til en omgang? Måske er det en bolig i slet ikke har købt endnu? Eller måske er det bare et par enkelte rum som skal laves? Eller tilhænger af et håndværker tilbud? Så vil jeg meget gerne hjælpe! Jeg er utrolig god til at tænke ud af boksen, til at åbne op for jeres/dine tanker og ideer med et lille touch. Jeg ser ting som der måse slet kke har været oppe og vende. Jeg har altid respekt for ejendommen, og derfor er det også vigtigt at mine kunder sætter pris på dette. Jeg er altid klar på en lille kop kaffe og tilsyn hos dig/jer, hvor vi går jeres tanker, ideer og ønsker igennem.Og dette er også det bedste. Hvis man ikke har lyst til at se hinanden kan det hele også forgå online. Når jeg har set det hele an, både med jeres budget og ønsker, så tager vi en samtale hvor jeg kan give en cirka pris så vi også kan gennemgå prisen til en start. Virker dette som noget for dig/jer, så går vi gang med en aftale og en plan. (Alt materiale, plantegning, taget forbehold med dine budgetter) Udover dette kommer jeg med ideer, hvor du har mulighed for at komme med dine højste ønsker hen af vejen.

Mine erfaringer

Ikke angivet.

Mine foretrukne arbejdstider

Tilsyn på lejlighed, hus, rum m.m. tilses i weekenderne. Er dette ikke er en mulighed kan jeg altid finde en dag i kalenderen.

Jeg løser opgaver indenfor
Arkitekt og ingeniør

Indretningskonsulent. Utrolig kreativ, nytænkende indretningskonsulent, som altid tilsætter dine øsnker og behov for din drømmebolig, rum m.m. højst og som værende grundstenen for transformation i dit nye hjem.


Ingen anmeldelser af denne bruger

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.