Sophie Tingvold, Nordsjælland

Sophie Tingvold

3540 Lynge

Anmeldelse:

Har budt på 7 opgaver
Seneste aktivitet den 4. maj.
Mine kvalifikationer

Hej! Jeg hedder Sophie, er 20 år gammel og er pt. på mit 2. sabbatår efter endt STX i 2020. Jeg er sød, imødekommende og energisk. Jeg er ikke bange for at tage fat samtidig med, at jeg er god til at skabe og holde et overblik. Planlægning, organisering og børnepasning er noget af det, jeg allerbedst kan lide at arbejde med. Til dagligt arbejder jeg i en vuggestue, hvilket jeg virkelig brænder for. Derudover går mange af mine weekender typisk med rengørings-, børnepasnings- og havearbejde. Derfor er mine weekender som regel fuldt bookede, og jeg søger derfor helst arbejde til hverdagens eftermiddage. Skriv endelig for at høre mere om mig! Jeg glæder mig i den grad til at høre fra dig.

Mine erfaringer

Børnepasning. - Pædagogmedhjælper (1,5 år). - Telemarketing. - Lærervikar. - Bartender-jobs. - Tjener-jobs. - Rengørings-jobs. - Havearbejde. Butiksmedarbejder: Normal i 3 år. - Butiksmedarbejder: Superbrugsen 2 år.

Mine foretrukne arbejdstider

Arbejder som pædagogmedhjælper 35 t./uge. Derudover går mange af mine weekender typisk med allerede planlagt rengørings-, børnepasnings- og havearbejde. Mine weekender er med andre ord som regel fuldt bookede, og jeg søger derfor helst arbejde til hverdagens eftermiddage.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Jeg har tidligere gjort rent i 2 huse på 3 etager. Jeg er ikke bange for at tage fat samtidig med, at jeg er god til at skabe og holde et overblik.

Græsplæne og græsslåning

Jeg slår i forvejen græs og lurer ukrudt for 2 forskellige familier i sommerperioden. Jeg er ikke bange for at tage fat samtidig med, at jeg er god til at skabe og holde et overblik.

Børnepasning

Til dagligt arbejder jeg i en vuggestue, hvilket jeg virkelig brænder for. Arbejdet i vuggestue i 1,5. Har også haft et par måneder i børnehave samt et par måneder som vikar på en folkeskole, hvor jeg havde adskillige klasser mellem 0.-9. klasse i alle de forskellige fag.

Servering eller anden hjælp til fest

På nuværende tidspunkt går mange af mine weekender typisk med serverings- tjener- og bartenderjobs. Jeg er ikke bange for at tage fat samtidig med, at jeg er god til at skabe og holde et overblik.

Lektiehjælp

Har arbejdet et par måneder på en folkeskole, hvor jeg vikarierede for samtlige klasser mellem 0.-9. klasse. Jeg har arbejdet med børn i mere end 1,5 år- og har dermed erfaret mig en god og pædagogisk tilgang.

Hundepasning

Jeg er et kæmpe dyremenneske. Jeg brænder utrolig meget for alle dyr i denne verden og deres velvære. Har gået til ridning i en del år. Har altid haft hunde, katte, m.fl. hele mit liv. Og har på nuværende tidspunkt en højt elsket 6-årig malinois.


1 Anmeldelse af denne bruger

  • Christian Jensen

    Sophie og hendes veninde Emilie, hjalp os til vores julefrokost. De er meget lærenemme, søde og venlige, servicemindede og hurtige til at rydde op samt at sørge for der hele tiden er rene glas/tallerkner mm. Vi booker dem også til næste år. I kan være helt trygge ved Sophie og Emilie :)

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.