Sophie Tingvold, Nordsjælland

Sophie Tingvold

3540 Lynge

Anmeldelse:

Har budt på 7 opgaver
Seneste aktivitet den 12. jan.
Mine kvalifikationer

Hej! Jeg hedder Sophie, er 20 år gammel og er pt. på mit 2. sabbatår efter endt STX i 2020. Jeg er sød, imødekommende og energisk. Jeg er ikke bange for at tage fat samtidig med, at jeg er god til at skabe og holde et overblik. Til dagligt arbejder jeg i en vuggestue, hvilket jeg virkelig brænder for. Derudover går mange af mine weekender typisk med serverings- tjener- og bartenderjobs. Skriv endelig for at høre mere om mig! Glæder mig til at høre fra dig.

Mine erfaringer

Børnepasning. - Bartender-jobs. - Tjener-jobs. - Rengørings-jobs. - Havearbejde. Normal i 3 år. - Superbrugsen 2 år. - Arbejdet i vuggestue lidt over 1 år. - Nogle måneders erfaring indenfor tele-marketing. - Nogle måneders erfaring som lærer-vikar.

Mine foretrukne arbejdstider

Arbejder i vuggestue ca. 35 timer / uge. Derfor skal det være udenfor disse timer.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Jeg har tidligere gjort rent i 2 huse på 3 etager. Jeg er ikke bange for at tage fat samtidig med, at jeg er god til at skabe og holde et overblik.

Græsplæne og græsslåning

Jeg slår i forvejen græs og lurer ukrudt for 2 forskellige familier i sommerperioden. Jeg er ikke bange for at tage fat samtidig med, at jeg er god til at skabe og holde et overblik.

Børnepasning

Til dagligt arbejder jeg i en vuggestue, hvilket jeg virkelig brænder for. Arbejdet i vuggestue lidt over 1 år. Har også haft et par måneder i børnehave samt et par måneder på en folkeskole, hvor jeg havde adskillige klasser mellem 0.-9. klasse

Servering eller anden hjælp til fest

På nuværende tidspunkt går mange af mine weekender typisk med serverings- tjener- og bartenderjobs. Jeg er ikke bange for at tage fat samtidig med, at jeg er god til at skabe og holde et overblik.

Lektiehjælp

Har arbejdet et par måneder på en folkeskole, hvor jeg vikarierede for samtlige klasser mellem 0.-9. klasse. Arbejdet i institution i lidt over et år og har derfor erfaret mig en god og pædagogisk tilgang.

Hundepasning

Jeg er et kæmpe dyremenneske. Jeg brænder utrolig meget for alle dyr i denne verden og deres velvære. Har gået til ridning i en del år. Har haft hunde, katte, m.fl. hele mit liv.


1 Anmeldelse af denne bruger

  • Christian Jensen

    Sophie og hendes veninde Emilie, hjalp os til vores julefrokost. De er meget lærenemme, søde og venlige, servicemindede og hurtige til at rydde op samt at sørge for der hele tiden er rene glas/tallerkner mm. Vi booker dem også til næste år. I kan være helt trygge ved Sophie og Emilie :)

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.