Tomas Dilys, Vestsjælland

Tomas Dilys

4070 Kirke Hyllinge

Anmeldelse:

Seneste aktivitet den 4. aug.
Mine kvalifikationer

Jeg er en tømrer, som byder på en omhyggelig og effektiv service. Opgaver udføres med fokus på kvalitet. Jeg sørger for, at have et godt overblik og en god plan, så den bliver afleveret til tiden.

Mine erfaringer

Montage og renovering af div. typer gulvbelægning. Opbygning af indvendig vægge. Opsætning af skabe, hylder, køkkener og lign. Montering af gelænder. Montage af døre og vinduer. Montage og renovering af div. facadebeklædning. Opbygning af hegn, træterrasser, redskabsskure, carporte og lign. Diverse tag opgaver.

Mine foretrukne arbejdstider

Weekender

Jeg løser opgaver indenfor
Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Billeder

3 Anmeldelser af denne bruger

  • Lars Sandager

    Vi har haft Tomas til at hjælpe med det første af mange projekter på vores hus. Tomas er virkelig en dygtig tømrer, han er enormt ihærdig og arbejdsom, er ikke bleg for at fortsætte, selvom vejret er ham imod. Som person er han rar og meget omgængelig, han lytter til hvad man ønsker og det færdige resultat er lige derefter. Vi er allerede igang med at planlægge de næste tømreropgaver, og Tomas bliver vores mand her. Vi kan kun anbefale ham på det varmeste.

  • Sandra Warming

    Tomas har lavet den flotteste tag-overdækning til cykler etc. som tilbygning ude foran på mit hus. Vi snakkede opgaven igennem og han leverede mere end jeg havde drømt om! Et pænt og praktisk halvtag. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Vil selv gerne hyre Tømrer Tomas til andre opgaver i fremtiden :-) stor anbefaling herfra.

  • Johan Østergaard

    Tomas har lavet et godt stykke arbejde for os med flere mindre projekter i vores hus. Han er dygtig, har høj professionel stolthed og er meget effektiv. Klar anbefaling herfra.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.