Emil Schlosser

2500 Valby

Mine kvalifikationer

Jeg har haft et hav af forskellige slags arbejde, både længere og kortere perioder. Jeg har i en periode været i tømrer-lære, men udover det har jeg været beskæftiget i byggebranchen med forskellige håndværk i flere perioder. Mest i tømrer arbejde, men også maler arbejde, murerarbejde, nedrivning og diverse små-ting.
I alle mine år har jeg interesseret mig for planter og havearbejde. Haven og naturen er et sted jeg finder ro og nærvær og hvor jeg ofte føler mig hjemme.
Derudover har jeg arbejdet meget med kroppen -- igennem Yoga, Massage, Bevægelse osv. Jeg har arbejdet selvstændigt som massør i en periode af 3 år og derudover arbejdet på klinik. Jeg er selvlært, dog har jeg taget diverse kortere kurser og uddannelses forløb som har styrket min egen praksis og viden.

Jeg arbejder derudover også som Freelance oversætter og til tider skribent. Hvis du skal have oversat en kortere eller længere tekst, skønlitterært, finurligt eller fagligt så er jeg klar på det også.

Prisen er selvfølgelig altid diskutabel.

Mine erfaringer

Byggeri, IT, Havearbejde, kok, servering, chauffør, massør.
Mine erfaringer er delt ud over et bredt spektrum af forskellige brancher og verdener. I mit liv har jeg rejst meget og søgt nye og spændende indtryk og perspektiver på hvordan man kan leve sit liv, gøre sine ting og hvordan man griber det samme problem an fra forskellige vinkler.
Mine arbejdsmæssige erfaringer afspejler dette i at jeg har været bredt rundt omkring.

Jeg har boet og rejst i engelsk-talende lande i over 1.5 år. Derudover har jeg talt engelsk siden jeg var ganske lille. Er der derfor brug for engelsk lektiehjælp eller sprog-træning så kan jeg hjælpe med dette. Mit engelske er farvet af et levet sprog og ikke skole-lært.

Mine foretrukne arbejdstider

Mine foretrukne arbejdstider er stort set alle dage, indtil sen eftermiddag. Aftentider kan også være muligt nogle dage.


Ingen anmeldelser af denne bruger