Profilbillede

Mads Cieslak

5683 Haarby

Anmeldelse:

Har budt på 32 opgaver
Seneste bud den 23. maj.
Mine kvalifikationer

Jeg er udlært automontør og har arbejdet med biler, cykler og knallerter. Derudover har jeg været pedel i små to år, hvor jeg har lavet alle slags opgaver på et hotel. Alt fra at skifte en pærer til at lave komplette rumrenoveringer. Jeg har lavet en del tømrer arbejde og sætter pris på at efterlade et godt resultat.

Mine erfaringer

Mekaniker, tømrerarbejde bl.a. på Grønland og i Schweiz. Pedelarbejde i Schweiz.

Mine foretrukne arbejdstider

24/7

Jeg løser opgaver indenfor
Tømrer & Snedker

Tømremedhjælper

Handyman

Alt udendørsarbejde, samling af møbler mv. samt mindre renoveringer så som lister, nyt vindue, gulv, dør, spejle osv.

Græsplæne og græsslåning

Har stor havetraktor der er stabil og pålidelig til både store og små opgaver. Kan også klarer trimmer opgaver.

Hækklipning

Har hækkeklipper, benzin, el og manuelt.

Andet havearbejde

Hvad end der er behov for, lad os snakke om opgaven og så finder vi en løsning!

Flyttehjælp

Har stationcar og stor trailer, er ung og frisk, så ingen problem med at tage fat! Derudover har jeg sans for ordenlighed, så jeg passer på dine tin!

Servering eller anden hjælp til fest

Flere års erfaring som tjener på Hotel Faaborg Fjord. Klaret alt fra enkeltpersoner til ansvar for fuld service af selskab på 70 folk. Kendskab til vin, øl avec og flot servering af mad.

Lektiehjælp

Gymnasie uddannet, samfundsfaglig og dygtig til engelsk. Spejderleder gennem mange år, så jeg er god til børn. Uddannet friluftsvejleder, hvis vi skal finde på sjove opgaver i naturen!

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Udlært automontør, ordnet masser af cykler, og klargjort og istandsat knallerter. Sætter stor pris på at gøre et godt og sikkert stykke arbejde!

Andet

Har du behov for hjælp, så er jeg her!

Vinduespudsning

Har pudset mange vinduer, og vil fokusere på at gøre det miljøvenligt. Efterlader et godt resultat!

Hundepasning

Jeg har haft hunde hele mit liv og lever pt med to slædehunde. Har god erfaring med hunde og kan aflæse dem og se hvordan de har det.


Opgaver

2 Anmeldelser af denne bruger

  • Olekub2

    Mads er en flittig og hårdtarbejdende ung mand, med en stor praktisk sans. Mads vil meget gerne være naturvejleder, men uddannelsen er dyr, så han har brug for en større opsparing. Det er et godt formål, og Mads kan klare det, hvis I støtter ham med både små og store opgaver i hus og hjem. I disse tider, må man også sige, at Mads udviser stor ansvarlighed i håndteringen af Coronavirusen. To meters afstand er en selvfølge for Mads og han udviser stor ansvarlighed i alt hvad han gør. Jeg kan varmt anbefale Mads til stort og småt i jeres haver!

  • Rikke Kuhlmann

    Af årsager, der ikke skyldes Mads, valgte jeg ikke at tage imod hans bud på min opgave. Så jeg har intet grundlag for at bedømme hans evner eller arbejdsindsats, men med hensyn til kommunikation er jeg fuldt tilfreds. Han er hurtig til at svare på spørgsmål og virker oprigtig interesseret i opgaven, hvilket jeg indtil videre må konstatere, det har knebet med for de fleste andre, der henvendte sig vedrørende mit opslag.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.