Anne Brogaard, Nordsjælland

Anne Brogaard

3400 Hillerød

Anmeldelse:

Har budt på 3 opgaver
Seneste aktivitet den 28. jul.
Mine kvalifikationer

Jeg har selv haft hund i mange år og elsker dyr. Så din hund vil få 100% opmærksomhed og masser af kærlighed. Er flydende i engelsk og tysk (boet i Tyskland i 8 år) Har to halvvoksne drenge Har arbejdet i hotelbranchen i over 8 år og har derfor stor erfaring indenfor diverse serviceopgaver.

Mine erfaringer

Ikke angivet.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg har fuldtidsjob, men er fleksibel både weekender og til dels også i ferieperioden.

Jeg løser opgaver indenfor
Servering eller anden hjælp til fest

Mange års erfaring inden for hotelbranchen. Er serviceminded til fingerspidserne.

Hundepasning

Har selv haft hund i mange år. Din hund vil blive max forkælet og få masser af opmærksomhed.


2 Anmeldelser af denne bruger

 • Heidi Knudsen

  Til vores fælles fødselsdage hjalp Anne os med servering af velkomstdrinks ved gæsternes ankomst , kompetent overblik i køkkenet med servering af 3 retter mad, vin, øl , drikkevarer, samt sammenpakning af maden og oprydning i køkkenet. Herudover forberedte Anne en fin bar til cocktails. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Anne, som struktureret og med stort overblik yder en meget fin og venlig servering. Samme overblik benytter hun sig også af i køkkenet, hvor vi oplevede et opryddeligt og rengjort køkken efter selve madserveringen. Allerede ved første kontakt med Anne fornemmer man hendes ansvarlighed for opgaven, og at hun vil gøre sit bedste for at skabe en god oplevelse for dem hun samarbejder med. Vi kan på det varmest anbefale Anne Borgaard.

  • Anne Brogaard

   Hej Heidi, Tusind tak for de fine ord. Er super glad for I synes det hele forløb som det skulle. Når det er sagt, var I også de perfekte værter :-) Håber vi ses igen engang. Anne

 • Mette Lendal

  Det kan være svært at aflevere sin hund til en, man ikke kender, men Anne er simpelthen så imødekommende, kommunikerende, sød og en man har tillid til med det samme. Du kan trygt overlade din hund til Anne - vores savnede Anne allerede samme aften, vi fik ham hjem. Der har simpelthen være 100% opmærksomhed fra start til slut. Vi har været rigtig heldige, at finde dig Anne :-) Tusinde tak igen for hjælpen - vi ses snart igen :-)

  • Anne Brogaard

   Hej Mette, tusind tak for de søde ord og savnet er gensidigt kan jeg fortælle dig. Ses :-)

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.