Kazimieras Grodis, Storkøbenhavn

Kazimieras Grodis

2630 Taastrup

Anmeldelse:

Har budt på 42 opgaver
Seneste aktivitet den 8. okt.
Mine kvalifikationer

Jeg byder med 20 års erfaring fra byggebranchen - og alt inden maleopgaver og tømrer opgaver udføres. Proffesional kvalitet. Restaurations opgaver i gamle og bevaringsværdige huse/lejligheder. Jeg stå gerne for hele entreprise af tilbygninger, renovering af lejligheder og huse. Referancer tilgængelige fra tidligere kunder. Bredt netværk i byggebranchen. Gerne små opgaver også. Jeg har et positiv og konstruktiv syn på opgaver, og bidrager til en god oplevelse med en byggeherre/dame.

Mine erfaringer

Byggeprojekt styring, koordinering af indsatsen fra vvs, el, murer, tømrer/snedker, maler, låsesmed, smed kollegaer. Usarbejdelse af budget og tidsplan. Maleopgaver, tømrer opgaver, hele renoverings entrepriser, flytte hjælp, nedrivning, beskæring af buske og træer, bortkørsel af byggeaffald. Produktion af vindueskarme, hylder, sengegavle i massive træ sorter, havelåger, hegn, terasser, tilbygninger, stenplade groft skæring på stedet, dør og vindue montage, gulvlægning, gipsvægge og gipslofter, nye døråbninger, fjernelse af bærende vægge, montage af H-drager, fundament forstærkning,fundament revner udbedring, nedrivning af gamle konstruktioner. Spartling, slibning, påsætning af glas væv, maling af vægge og lofter, døre og vinduer. Understøbnings entreprisaer. Badeværelse - og køkken projekter. Sammarbejde med kommune ved byggetilladelse, sammarbejde med ingenører og arkitekter.

Mine foretrukne arbejdstider

Hele ugen. Hvis du har en opgave, som haster, er du velkommen til at skrive/ringe til mig på 50507325.

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Alt i male arbejde udføres - 20 års erfaring.

Tømrer & Snedker

Gulvlægning, døre montage, gipsvæg opførelse, mobel samling, reparationer.

Handyman

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Billeder

4 Anmeldelser af denne bruger

 • Jacob Mahaqiq

  Det er primært på hele sjælland Skriv til mig på 31 12 16 70

 • Mette U

  Yderst tilfreds. Pålidelig og pertentlig , lavede et rigtig fint arbejde med et nyt loft i min entre. vil både anbefale og bruge igen.

 • Pernille Nyholm

  Jeg er yderst tilfreds og vil både anbefale og anvende igen!

 • Birgitte Villadsen

  jeg modtog et rigtigt godt gennemarbejdet tilbud med en fin beskrivelse . Jeg endte med ikke at gennemføre opgaven men jeg fik fornemmelsen en effektiv handyman her

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.