Kazimieras Grodis, Storkøbenhavn

Kazimieras Grodis

2630 Taastrup

Anmeldelse:

Har budt på 42 opgaver
Seneste aktivitet den 21. apr.
Mine kvalifikationer

Jeg byder med 20 års erfaring fra byggebranchen - og alt inden maleopgaver, samt tømrer/snedker opgaver udføres. Fokus på kvalitet og detaljer. Byder med erfaring i for eksempel i Restaurerings opgaver i gamle og bevaringsværdige huse/lejligheder. Jeg stå gerne for hele entreprise af tilbygninger, renoverings opgaver af lejligheder og huse. Referancer tilgængelige fra tidligere kunder. Bredt netværk i byggebranchen. Små opgaver også. Jeg har et positiv og konstruktiv syn på opgaver, og gør mit for at have en god oplevelse under byggeprojektet.

Mine erfaringer

Byggeprojekt styring, koordinering af indsatsen af vvs, el, murer, tømrer/snedker, maler, låsesmed, smed, bestillinger af materialer (stark og beck&jørgensen for det meste) Usarbejdelse af budget og tidsplan. Maleopgaver, tømrer opgaver, hele renoverings entrepriser, flytte hjælp, nedrivning, beskæring af buske og træer, bortkørsel af byggeaffald. Produktion af vindueskarme, hylder, sengegavle i massive træ sorter, havelåger, hegn, terasser, tilbygninger, stenplade groft skæring på stedet, dør og vindue montage, gulvlægning, gipsvægge og gipslofter, nye døråbninger, fjernelse af bærende vægge, montage af H-drager, fundament forstærkning, understøbning af fundamenter, nedrivning af gamle konstruktioner. Spartling, slibning, påsætning af glas væv, maling af vægge og lofter, døre og vinduer. Badeværelse - og køkken renovering. Sammarbejde med kommune ved byggetilladelse, sammarbejde med ingenører og arkitekter.

Mine foretrukne arbejdstider

Lige pt er jeg helt booket og kan tidligst kigge på nye opgaver i starten af februar. Hele ugen. Hvis du har en lille opgave, som haster, er du velkommen til at skrive/ringe til mig på 50507325. Ellers ved lidt større opgaver som regel 2-3 uger.

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Alt i male arbejde udføres - 20 års erfaring.

Tømrer & Snedker

Gulvlægning, døre montage, gipsvæg opførelse, mobel samling, reparationer.

Handyman

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Billeder

4 Anmeldelser af denne bruger

 • Jacob Mahaqiq

  Det er primært på hele sjælland Skriv til mig på 31 12 16 70

 • Mette U

  Yderst tilfreds. Pålidelig og pertentlig , lavede et rigtig fint arbejde med et nyt loft i min entre. vil både anbefale og bruge igen.

 • Pernille Nyholm

  Jeg er yderst tilfreds og vil både anbefale og anvende igen!

 • Birgitte Villadsen

  jeg modtog et rigtigt godt gennemarbejdet tilbud med en fin beskrivelse . Jeg endte med ikke at gennemføre opgaven men jeg fik fornemmelsen en effektiv handyman her

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.