Casper Olsen,

Casper Olsen

Anmeldelse:

Har budt på 31 opgaver
Seneste aktivitet den 31. mar.
Mine kvalifikationer

Jeg er uddannet elektriker. Har også en masse håndværksmæssige færdigheder. Jeg går op i, at arbejdet er professionelt opsat, og at lytte til hvad kundens ønsker er.

Mine erfaringer

Ikke angivet.

Mine foretrukne arbejdstider

Ikke angivet.

Jeg løser opgaver indenfor
Tømrer & Snedker

Er uddannet tømrer og elektriker

Elektriker

Ikke udfyldt...


2 Anmeldelser af denne bruger

  • Kirsten Kring

    Casper har kontaktet mig i forbindelse m at jeg gerne ville have samlet en motionscykel. Han vendte tilbage med, at han skulle have 500 kr i timen - og oplyste desuden at han som elektriker egentligt skulle ha 1100 i timen. Det var selvfølgeligt helt uacceptabelt for mig - jeg har ikke efterspurgt en uddannet elektriker men blot en handyman, der kunne samle min motionscykel!

    • Casper Olsen

      Tak for din anmeldelse. Jeg gav dig en pris som du takket nej tak til. Det have jeg fuld forståelse for og mere var der som sådan ikke i det. Du skriv så du ikke forstod jeg kunne tage det beløb efter som du selv have regnet med 250 kr. os der laver opgaver på handyhand har enden et lille firma eller os skal vi indberettet tingen til skat som B- skat. Så vis der skal være lidt ved at lave noget ved siden af sit normale job eller vis man driver en lille virksomhed så er der jo boget skat og moms som vi skal betale. Du forstod ikke hvordan jeg kunne tage 500kr pr time. Men vis du ringer efter et EL firma ligger prisen fra 795 til 1100kr med moms. Beklager meget vores lille misforståelse.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.