Viktor Jankovic, Nordsjælland

Viktor Jankovic

3400 Hillerød

Anmeldelse:

Har budt på 2 opgaver
Seneste aktivitet den 5. apr.
Mine kvalifikationer

Hej. Jeg er en ung og frisk uddannet elektriker på 21 år, som bor i Hillerød. Som uddannet elektriker går jeg meget op i min faglige stolthed, hvilket betyder at projektet skal projekteres og udføres efter dine behov og forventninger. Derudover har jeg familie inden for brancherne: tømrer, murer og VVS, hvilket gør det nemmere og hurtigere for dig at udføre et mere omfattende projekt. Hvis du vælger mig, skal du ikke være i tvivl om noget til projektet inden for de ovenstående brancher. Vi er professionelle og elsker et godt stykke håndværk.

Mine erfaringer

Jeg har både beskæftiget mig med arbejde på store beton byggepladser og fine huse på Strandvejen. Dette har givet mig kompetencer til at udføre el-arbejde inden for det grove og tunge, til det fine og præcise. Hvis du ønsker lidt mere end de almindelige el-installationer, kan jeg også tilbyd IHC eller andre intelligente bygnings-installationer. Kontakt for at høre nærmere.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg er fleksibel

Jeg løser opgaver indenfor
VVS

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Elektriker

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Billeder

1 Anmeldelse af denne bruger

  • Kathrine Søndergaard

    Viktor har lavet el i det meste af min lejlighed og hængt diverse lamper op. Han var super imødekommende, flittig og effektiv. Hans el-arbejde blev super flot og levede fuldt op til mine forvetninger! Jeg har endda gen-hyret ham til også at lave spots på mit badeværelse, hvilket jeg ser super meget frem til!

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.