Laura Andersen, Fyn

Laura Andersen

5700 Svendborg

Anmeldelse:

Har budt på 75 opgaver
Seneste aktivitet den 25. maj.
Mine kvalifikationer

Jeg ser mig selv som rolig og nede på jorden. Dette er jeg både omkring mennesker og dyr. Ellers ser du mig tit med et kæmpe smil. Jeg er også god til at gå på kompromis og arbejde i fælesskab. Jeg vil beskrive mig selv som lyttende og omsorgsfuld. Dette er også grundet min empatiske tilgang til mennesker.

Mine erfaringer

Har været kassemedarbejder Social og sundhedshjælper Malkepige( med forfalden hårdt arbejde) Samt det løse (børnepasning,maling,rengøring) mm. som er lavet for venner og familie.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg er ledig 24/7 (efter aftale) Dette er grundet sygemeldning fra uddannelse, hvor jeg lige nu er i gang med fysioterapi for at kunne starte igen.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Erfaring fra grundforløb 2 social og sundheds uddannelsen. Her er der stor fokus på hygiejne og rengørings metoder. Jeg tog også hygiejne kursus her i december sidste år. Samt jeg har arbjedet et år i hjemmeplejen hvor rengøring af dødsbo mm er en stor del af dagligdagen. Så dette ligger lige til højre hånden.

Maler

Maler min forældres huse udenpå og indeni. Samt har malet diverse studieboliger. Ellers maler jeg i min fritid landskaber og portrætter

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Jeg har slået græs for mine naboer på ca 200kvadratmeter i ca 1 år, dette har været en fast opgave i sommerhalv året. Samt har passet min mors og egen urtehave. Her arbjede jeg med ukrudt og samling af sten. I min egen have fokuserer jeg på gønsager og krydderurter samt formeringen og vedligeholdelse af disse.

Hækklipning

Det er jeg meget klar på at prøve, dog ingen erfaring men massere af fingersnilde.

Andet havearbejde

Kan også flække og stable brænde til vinteren.

Børnepasning

Jeg har også passet mine søskende og familiens fætre og kusiner. De var i alderen 2-5 år. Jeg er et meget omsorgsfuldt menneske og er god til at prøve mig frem og prøve nye ting hvis barnet er ked. Samt er jeg meget rolig og afslappet af person. Slevom det ikke er den helt samme område, har jeg også lavet meget fysisk pleje af ældre borgere. Den viden vil jeg også bruge ift børne pasning. Men vi skal udentvivl lige se hinanden an før i ansætter dette er kun bedst for barnet.

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...

Hjælp til mobil, pc, tv

Er meget interesseret i teknologien, og har slev alverdens små dimser og programmer som jeg roder med. Samt er vandt til at hjælpe min mor og bedSte med deres telefoner og pc’er

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Er meget villig til at rengøre dem og sprøjte lidt WD-40. 😉Men har ikke så meget erfaring med reparation af disse. Samt polere biler.

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...

Hundepasning

Jeg er rigtig god til dyr og var derfor også på landmands uddannelsen. Samt også passet og gået med vores egen og naboens hund. Så hvis dit dyr er i mine hænder bliver de behandlet med respekt og en kærlig hånd. Jeg er altid klar på at gå en tur med din hund, samt den kan komme på besøg i vores hus, med adgang til store grønne områder i nærheden.


3 Anmeldelser af denne bruger

 • Jette Lund Jensen

  Hold jer LANGT væk fra Laura, hun holder ikke en aftale. Hun havde tilbudt at komme og hjælpe i køkkenet til vores fødselsdag, og hun havde bekræftet både her og vis sms. Hun dukkede bare ikke op, og svarede ikke på min sms eller opkald. Der stod jeg med 30 gæster, og vi måtte selv stå i køkkenet hele aftenen. Hvad f… er det for et menneske, der byder ind på en opgave, som køkkenhjælp til en fødselsdag, bekræfter pr. Sms fra et nummer som tilsyneladende ikke er hendes eget, og så bare bliver væk. Hvilken tilfredsstillelse kan det give, at gøre andre mennesker fortræd og ødelægge en fest. Jeg sagde nej tak til flere andre bud fordi hun bød ind først, for jeg tænkte det måtte være mest fair, men ordet “fair” findes åbenbart ikke i hendes verden. Hun ødelagde min fest, og jeg kommer ALDRIG til at søge hjælp på denne måde mere. Syntes ellers det var en genial hjemmeside, men nogen har åbenbart en tilfredsstillelse ved at ødelægge noget for andre. Hvorfor??????

  • Laura Andersen

   hey er ked af din oplevelse jeg havde ikke jeres nr, og opslaget var væk. jeg havde skam let efter det i så lang tid :(

 • Louise Schierbeck

  Du bedes lade være med at svare på en opgave, hvis du ikke vil have, at man skriver tilbage til dig. Jeg har ikke kontaktet dig direkte. Jeg har lagt en opgave ud, og jeg har fået diverse brugbare svar fra forskellige folk, og så den fra dig, som jeg ikke forstår meningen med. Du må forvente at få et svar, når du skriver på en opgave.

  • Laura Andersen

   jeg ved ikke hvem du er stop med at forstyr mig her, jeg har sagt jeg ikke kender dig og du skal stoppe med at skrive mærkelige privat beskeder til mig? så begynder du os her, har man set mage?

  • Laura Andersen

   kan ikke se hvad der står.? jeg har læst din opgave før jeg skrev. det var nemlig derfor jeg skrev.. FORDI du har lagt en ansøgning ind der hvor man søger om hjælp???

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.