Mathilda Nansen, Storkøbenhavn

Mathilda Nansen

2700 Brønshøj

Anmeldelse:

Har budt på 4 opgaver
Seneste aktivitet den 25. apr.
Mine kvalifikationer

Har gjort rent 3 år i Fitness World. Har hjulpet med rengøring og servering til konfirmation/non-firmationer. Har gået tre år på Det Frie Gymnasium. Fik et snit på 8,1 og havde engelsk/samf/historie/dansk på A-niveau :) (kan hjælpe med de fleste lektier). Nu arbejder jeg til dagligt med blomster, og service. I min fritid træner jeg fitness/ crossfit 3-4 gange om ugen. Det har jeg gjort i snart 4 år, så træning og andre aktiviteter kan jeg sagtens hjælpe dig med også.

Mine erfaringer

Jeg er udadvendt, høflig og strukturet. Kommer altid til tiden, og giver arbejdet en skalle. Derudover er jeg af natur kreativ tænkende og meget snaksaglig :)

Mine foretrukne arbejdstider

jeg er frisk på alle tider :)

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Jeg gør rent hjemme. Har gjort rent i Fitness world 2 år, hvor der kan være meget beskidt, så har prøvet lidt af hvert.

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Børnepasning

Har passet børn af flere omgange. Har mest erfaring med børn fra alderen 4-10 år :)

Servering eller anden hjælp til fest

Har serviceret til et par konfirmationer. Jeg er høflig og udadvendt. Ift. Oprydning og aftagning, ville jeg aldrig springe over hvor gærdet er lavest.

Lektiehjælp

Har gået i folkeskole 10 år, og gymnasium (STX) i 3 år. Har haft samfundsfag , Engelsk, Dansk, og Historie på a-niveau. Dog er jeg aller bedst til Samfundsfag, biologi, idræt og psykologi 👌🏽

Hundepasning

Dette ville være en mega hyggelig tjans! Er meget aktiv og vild med dyr. Har selv katte, men er vild med hunde (dog ikke de helt store :) )


1 Anmeldelse af denne bruger

  • Sanne Smith

    I september 2020 har vi gjort brug af Mathildas gode hjælp i forbindelse med en nonfirmation for vores datter. Mathilda og hendes veninde Louise var virkelig dygtige og kompetente til opgaven, som de varetog meget selvstændigt, hvilket er en stor hjælp til en større fest. Personligt er Mathilda meget imødekommende, og hurtig i forhold til at melde tilbage i forbindelse med den praktiske planlægning, hun er meget kvik og venlig. Vi giver vores bedste anbefalinger til Mathilda. Venlig hilsen Bo Nilsson og Sanne Smith

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.