Nynne Nielsen, Vestsjælland

Nynne Nielsen

4440 Mørkøv

Anmeldelse:

Seneste aktivitet den 5. aug.
Mine kvalifikationer

Ikke angivet.

Mine erfaringer

Jeg har mange forskellige kvalifikationer grundet erfaringer fra mange forskellige jobs. Men jeg er utrolig servicemindet og mødestabil. Jeg vil med sikkerhed kunne finde en servicemindet og mødestabil hjælper mere, hvis der er brug for 2. Jeg har arbejdet siden jeg var 13 år gammel og har prøvet en del forskellige ting, herunder tjenerjobs, netto, Dagli Brugsen, caféer, pakning af lager ting mm. Jeg arbejder pt. i Hjemmeplejen som rengøringsmedarbejder og som tjener på en restaurant.

Mine foretrukne arbejdstider

Er underordnet.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Jeg har arbejdet for Sol og Strand hvor jeg har gjort sommerhuse rene. Nu arbejder jeg som rengøring i hjemmeplejen og har derfor meget erfaring. Derudover har jeg erfaring fra forskellige jobs med rengøringstjanser gennem årene.

Flyttehjælp

Jeg er utrolig god til at få orden på ting i et stort rod.

Servering eller anden hjælp til fest

Jeg har arbejdet som cafemedarbejder siden jeg var 14(er nu 20), hvortil jeg nu arbejder som tjener på en restauranter. Dog har jeg arbejdet som tjener på forskellige restauranter og har derfor en del erfaring. Jeg arbejder også som tilkaldetjener ved Skamstrup forsamlingshus, hvor jeg har serveret ved diverse arrangementer.

Hundepasning

Jeg er opvokset med hunde og andre dyr og har et stort dyre hjerte. Jeg har en del erfaring hvad angår hunde,. Min egen hund er blandt andet blevet sjællandsmester i agillity.


3 Anmeldelser af denne bruger

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.