Christian Borgen, Fyn

Christian Borgen

5690 Tommerup

Anmeldelse:

Har budt på 28 opgaver
Seneste aktivitet den 27. sep.
Mine kvalifikationer

Jeg er en høflig ærlig mand på 28 år, som står inden for et godt stykke arbejde som bliver lavet ordentligt og til fornuftige priser. Jeg driver min egen virksomhed hvor jeg polere, klargør og vedligeholder alle slags både, firmaét hedder Bådpolering-Borgen. Uden for sæsonen laver jeg små jobs da Jeg har hænderne ordentligt skruet på og kan det meste, renovere selv eget hus og have dertil. Fixer også computere og mobiler eller fungere som chauffør eller flyttemand. Kan også have muliged for at hjælpe til fester om det er stor indkøb eller designated driver. Jeg har egen bil, trailer, haveredskaber, fræser, det meste værktøj og poleringsudstyr til biler og både.

Mine erfaringer

Ordentligt arbejde giver glade kunder

Mine foretrukne arbejdstider

Altid

Jeg løser opgaver indenfor
Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Jeg har masse af erfaring med at passe græsplæne, med både alm. plæneklipper og havetraktor. Har selv stor have.

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Jeg har varebilschaufføruddannelsesbevis, og erfaringen med at køre varer fra a til b, i en 8-pallers kassevogn med lift, for Bring med ikea møbler og køkkener. Jeg kan hjælpe med at flytte, fungere som chauffør eller begge, og hvis der er brug for flere hænder kan dette også arrangeres. Har selv bil og trailer men du skal selv eje eller leje en varevogn eller kassevogn hvis dette er nødvændigt. Længere ture er også muligt erfaring med kørsel i norge og nordnorge med svære sne og vejrforhold.

Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...

Hjælp til mobil, pc, tv

Jeg har stor interesse inden for it og har tidligere gået på datamatiker og it-teknolog uddannelse. Erfaring med reparation af pc, computer hardware og mobil. Optimering af systemer, hjælp til at lære systemer og optimal brug af computeren for at undgå virus eller langsom computer i fremtiden. Virusfjernelse, selvbyg gaming computer. Alt indenfor IT computere og mobil.

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Jeg arbejder proffecionelt med klargøring og polering af både, og mindre reperationer, hvor jeg har mit eget cvr. registreret firma med tilfredse kunder. Jeg hjælper gerne med alt fra maling, slibning, træbehhandling, bundmaling, salgsklargøring, polering, farveopfrisker, sætte vandlinjen mm. generelt alt inden for både. Sejler selv og jeg er selv vokset op med sejlads og hjælper gerne første gangs sejlere. Kan også bilpolere og lave cykler.

Andet

Jeg har måleudstyr til at måle stråling fra WiFi router, smartmeter og mobil master, kan måle det hele inden for,både EMF RF stråling og vil gerne hjælpe med at komme og måle stråling i dit hus og forklare lidt om det.

Hundepasning

Vi er et par der begge elsker hunde, og selv er opvokset med hunde. Vi arbejder selvstændigt og er derfor mest hjemme, hvor vi bor ude på landet med 2000kvm grund. Til siderne er der adgang til en stor skov og åben græsmark som gør det idelt for os at passe hunde.

Billeder

4 Anmeldelser af denne bruger

 • Bo Petersen

  Ingen kontakt - trods flere henvendelser

 • Polkowski Maciej

  Har du brug for et lån for at starte en personlig virksomhed? eller betale din gæld med 3% rente, og hvis dit svar er ja, kontakt: polkowskim960@gmail.com Med venlig hilsen Dr. Polkowski Maciej

 • Irene søernsen

  Jeg har haft besøg af Christian i dag. En meget behagelig og kompetent person. Jeg skulle have sat en ny pc op og overflyttet filer og programmer fra den gamle pc. Da min printer drillede og det tog noget længere tid end beregnet, tog han det med et stort smil. Det er ikke sidste gang jeg henvender mig til ham, hvis jeg får brug for hjælp.

 • Jeanette Sand

  Meget tilfreds med det udførte arbejde :) Kan helt sikkert anbefale ham og jeg vil bruge ham igen!

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.