Helene Høie, Storkøbenhavn

Helene Høie

2400 København NV

Anmeldelse:

Har budt på 28 opgaver
Seneste aktivitet den 25. nov.
Mine kvalifikationer

Hjemme hos os er det mig "som har bukserne på" mht.praktiske opgaver. Jeg er medlem af håndværkerforeningen, bor i håndværkerhaven og uddannet på kunst og håndværkerskolen. Her er nogle eksempler på hvad jeg kan gøre: Maleopgaver inde og ude, snedkerarbejde, montereringsopgaver (møbler, lamper, reoler etc), demontering af møbler, bortskaffelse af materialer/ting, div. havearbejde, også rengøring. Da jeg har et kunstnerisk gen, er jeg også æstetiker og god til at finde både praktiske og gode interiørløsninger, som udnytter pladsen. M.a.o. har du ikke bare brug for praktisk hjælp, men også til at indrette, har jeg et skarpt blik, og mange idéer. Har bil og tilgang til trailer. CVR-registeret. Hjemmeside (her er dog mest kunst): www.helenehoie.dk Se billeder nedenunder for håndværkerarbejde

Mine erfaringer

Jeg har lavet malearbejde, monteringsarbejde, demontering, bortskaffelse af materialer, og havearbejde. Herhjemme har jeg bygget vores hems, og dele af køkkenet. Har tilpasset møbler, så de passer i den lille lejlighed. Jeg er jeg både er nævenyttig, og har flair for æstetikken. Er budgettet lavt, er jeg god til at finde rimelige løsninger, f.eks ved at benytte det der er til rådighed af materialer, eller genbruge. Dette skriver andre jeg har lavet arbejde for: "Helenes handyhjælp er både effektiv, snorlige og behagelig. Hjælp til alt fra hylder, lamper og samlemøbler med omtanke for omgivelserne. - Tórun -" "Jeg har et stort hus i Holløselund med tilhørende have. Helene Høie har i flere år bistått med vedlikehold både inne og ute. Hun har bl.a. malt en stor treterasse samt deler av huset. Hun arbeider selvstendig, meget samvittighetsfullt og resultatet er alltid godt. Jeg gir henne min beste anbefaling. - Hans Grønnerød - Holløselund,den 5.10.2020"

Mine foretrukne arbejdstider

Gerne dagtid, men weekend og aften er sagtens også muligt.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Generel rengøring af lejlighed eller hus, inde eller ude

Maler

Vinduer, døre, møbler, vægge inde og ude, rækværk, udendørs trægulv.

Tømrer & Snedker

Kun snedker. Har bygget hems, og ombygget møbler. Skåret til bordplade til køkken for gaskomfur, tilpasning så der er plads til rør etc.

Handyman

Generelt rimelig god som handywoman

Andet havearbejde

Klipning af vækster. Haveaffald. Stable brænde. Flytte havemøbler etc

Billeder

5 Anmeldelser af denne bruger

 • Solvejg Petersen

  Helene har sat persienner op for os. Perfekt arbejde . Kan varmt anbefales.

  • Helene Høie

   Og Therese er et sødt menneske, som jeg godt kunne li' at lave arbejde for. :)

 • Therese Halleby-Møllerhøj

  Har kun gode ting at sige om Helene! 😊 Vi skulle have sat seks plexi-hylder op til bogopbevaring på børneværelset og vi skulle også have lavet en klatrevæg til samme værelse. Helene hjalp med materialer og redskaber/skruer hvilket var en KÆMPE hjælp. Hun var punktlig, svarede hurtigt på beskeder, omhyggelig og bare utrolig rar at have gående i lejligheden 😊 Kan klart anbefale hende til andre 🤗

  • Helene Høie

   Og Therese er et sødt menneske, som jeg godt kunne li' at lave arbejde for. :)

 • Steen Sørensen

  Har fået pudset mine vinduer af Helene, fint resultat, kan klart anbefales... Steen

  • Helene Høie

   Jeg var glad for at kræse for den flotte dør, jeg fik i opgave af Henrik at pudse op.

 • Henrik Otto

  Helene er meget omhyggelig og lavede et super godt stykke arbejde. Hun fik virkelig gjort vores hoveddør fin igen:) Vi vil helt sikkert bruge Helene igen.

  • Helene Høie

   Jeg var glad for at kunne kræse for den flotte dør, jeg fik i opgave af Henrik at pudse op.

 • Andrea Kaizer

  Jeg har haft en noget utraditionel opgave, gipsafstøbning af mine fødder til High end kulfiber cykelsko. Derfor blev jeg glad for at det var Helene som bistod mig med sin hjælp. Hendes kunstneriske baggrund, skulptur mm. kom hende til gode. Resultatet blev allerede vurderet fra producentens side til at være perfekt.

  • Helene Høie

   Opgaven jeg udførte for Andrea, med at lave gipsformer til fremstilling af sko, var lige i min gade. Andrea er rigtig behagelig at samarbejde med, og jeg vil gi' de beste anbefalinger.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.