Michel Grundigper, Vestsjælland

Michel Grundigper

4220 Korsør

Anmeldelse:

Har budt på 143 opgaver
Seneste aktivitet den 24. okt.
Mine kvalifikationer

Har en del års erfaring med gartnerfaget og har løst rigtig mange forskellige opgaver over årene. Endvidere har jeg tidligere drevet egen virksomhed med udførelse af Tømrer/snedkeropgaver inden for det maritime. Jeg driver nu en mindre virksomhed der fokusere på have, anlæg samt opførsel træterrasser. Yderligere påtager jeg mig opgaver med indvendig renovation/istandsættelse.

Mine erfaringer

Meget bred erfaring Og kan lave det meste. Det jeg ikke selv kan, kender jeg sikkert en der kan ;-)

Mine foretrukne arbejdstider

08:00-20:00 (i weekender starter jeg gerne lidt senere)

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Har stor erfaring med maleropgaver, indvendige vægge, lofter, træværk, herunder spartling mv. Yderligere har jeg en hel del erfaring med maling af både og lakering af træværk på både, da jeg har arbejdet som skibstømrer og tidligere drevet egen virksomhed inden for dette felt

Murer

Opsætning af fliser i køkken Etc Reparationer m.v.

Tømrer & Snedker

Løser tømmer/snedker opgaver, f.eks. Restauration/replika af gammel fyldningsdører og paneler eller lign. Løser maritime træopgaver, både grove opgaver som udskiftning af planker og lign (herunder kalfating mv.), samt finere opgaver med f.eks luger og aptering.

Handyman

Har en bred profil og kan løse mangeartet opgaver inde for forskellige områder.

Græsplæne og græsslåning

Skal din græsplæne omlægges, huller fyldes eller trænger den blot til at blive slået? Så kommer jeg gerne og hjælper!

Anlæg af have

Omlægning af have. Etablering af bede, græsplæne, Hæk etc. Plantning af træer, buske, haveplanter m.m. - udfører det meste og kan også lave tegninger og haveplaner.

Anlæg af terrasse

Terrasser opføres I træ skriv så laver jeg et godt tilbud! Kan også anlægge fliseterrasser, herunder gravearbejde ifm planering etc.

Hækklipning

Træt af at klippe hæk? Lad mig klare opgaven. Har godt professionelt udstyr til at udføre arbejdet.

Træfældning

Træfældning, beskæring, topkap etc. Mindre opgaver klare jeg selv og Ved større opgaver Har jeg samarbejde med en træfælder/klatre.

Beskæring

Jeg kan beskærer dine buske, træer, haveplanter, roser mv.

Andet havearbejde

F.eks. Fast lugning af bede, brænding af ukrudt i indkørsel eller lign. Er din have groet ind i himmelen, så kontakt mig, så skal jeg få styr på sagerne!

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Klargøring/rep af båd - træ og glasfiber

Billeder

Opgaver

11 Anmeldelser af denne bruger

 • Flemmeng Max Hansen

  Kom som aftalte og udførte et flot stykke arbejde. Vil helt sikkert bruge ham igen.

  • Michel Grundigper

   Flot at give anmeldelse og en stjerne for en opgave jeg ikke har udført! 👏🏻👏🏻

  • Michel Grundigper

   Hej Lilli, Tak for anmeldelsen! Beklager hvis jeg ikke har fået svaret på din henvendelse! Mvh

 • Rikke Rosenfeldt

  Opgaven blev løst som aftalt og til aftalt tid. Godt tilfreds og vil gerne booke Michel igen.

 • Jørn Kristensen

  Michel har overholdt indgåede aftaler og udført et flot stykke arbejde til aftalt pris. Bruger ham stadigt i konkret opgave og vil klart benytte ham også fremover. Jørn Kristensen

 • Christina Johansen

  Michel har netop lavet en indbygget slagbænk for mig. Rigtig nydeligt arbejde. Fair pris. Jeg er godt tilfreds med det hele.

 • Stine Kongsted

  Michel fjernede min gamle havelåge, byggede mig en ny flot havelåge og satte den i - det tog ham ca 3 dage! Stor anbefaling for både et flot stykke arbejde, men også aldeles effektiv. Jeg vil med glæde kontakte Michel igen, med en anden opgave, hvis jeg skulle få brug for det. 🔨🪛

 • Marie-Amélie de Rochebouet

  Michel helped me hang curtains and it wasn’t that simple. The wall was so heavy (a mix of concrete and hard stone). He was very patient and tried his best to finish when it was really painful. And the result is perfect ! Michel is really nice and very caring. I can only recommend him.

 • Nina Yde

  Michel svarede hurtigt på min opgave og kunne tilbyde at hjælpe allerede dagen efter. Jeg havde brug for hjælp med at adskille en gammel skænk, så den kunne bæres op i min lejlighed, og blive samlet igen - en ikke helt let opgave. Michel var hurtig og effektiv, men også forsigtig med mit gamle møbel, og tog sig tid til at udføre opgaven grundigt. Og han var hjælpsom og rar, jeg vil varmt anbefale Michel og helt sikkert bede ham om hjælp en anden gang 😊

 • Mai-Britt Hansen

  Michel har været hos mig og hænge lamper og billeder op. Arbejdet var helt i top, jeg fornemmede, at Michel satte en ære i at arbejdet var gjort ordenligt og det viste resultatet også. Han var rar og høflig. Hvis jeg skulle give ham stjerner fra 0-10, ville han få 10.😄👍👏

 • Nurullah Batir

  Michel har været ihærdigt på sit arbejde og udførte opgaven meget omhyggeligt. Rigtig flink mand. Vil helt sikkert kontakte ham igen til næste gang.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.