Peter Westh, Storkøbenhavn

Peter Westh

2100 København Ø

Anmeldelse:

Har budt på 68 opgaver
Seneste aktivitet den 19. apr.
Mine kvalifikationer

Jeg har en professinel/håndværksmæssig uddannelse som pladesmed og automekaniker, men har gennem årene beskæftige mig stort set alt indenfor reparation, maling og vedligeholdelse af hus og have. Høj kvalitet og tillid er min mission.

Mine erfaringer

Jeg har en professinel/håndværksmæssig uddannelse som pladesmed og automekaniker, men har gennem årene beskæftige mig med stort set alt indenfor reparation, maling og vedligeholdelse af hus og have. Høj kvalitet og tillid er min mission.

Mine foretrukne arbejdstider

alle

Jeg løser opgaver indenfor
VVS

Nød reperation og mindre vvs opgaver som ikke krœver authoritation. Udskiftning og reperation af blandingsbatteri, bruser, vandhaner, håndvask brus og køkken afløb,

Maler

Jeg har mange års erfaring med malerarbejde. Alt fra spartling, hvide vœgge, til vinduer og trœvœrk. Både udevendigt som indevendigt.

Tømrer & Snedker

Mindre tømmer opogaver så som opsœtning af skillevœg, opsœtning af køkken,fremstilling af radiator skjuler , mindre kabinet konstruktion, Ikea samling af div skabe og køkken, tag reperationer mm. Udskiftning af forskaldnings brœdder mm.

Handyman

Samling og opsœtning af møbler, Ikea mm. jeg har mange års erfaring med malerarbejde. Alt fra spartling, hvide vœgge, til vinduer og trœvœrk. Både udevendigt såvel som indevendigt. Mindre tømmer opogaver så som opsœtning af skillevœg, opsœtning af køkken, tagreperationer mm. Mindre vvs opgaver som ikke krœver authoritation. Udskiftning af blandingsbatteri, bruser, vandhaner, håndvask brus og køkken afløb, Mindre trœfœldnings opgaver. Mindre beskœrings opgaver.

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Mindre trœfœldnings opgaver.

Beskæring

Mindre beskœrings opgaver.

Andet havearbejde

Grenerelt have arbejde og bortkørsel af have affald til genbrugs ststion.

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Starthjœlp ved flat batteri mm.

Billeder

19 Anmeldelser af denne bruger

 • Marie Tværgård

  Peter er super dygtig, kommer som aftalt og er meget hyggelig at have i sit hjem😊 Han har lavet diverse arbejder i forbindelse med montering af mit køkken. Både maler og tømrerarbejde, tilpasning af løsninger osv. Kan varmt anbefales.

 • Anja Munk

  Skønt at få hjælp af Peter til den mange små hængepartier, som ofte er i kølevandet på en flytning. 👍 Peter er punktlig, omhyggelig og kreativ ift at løse en problemstilling. Hyggelig at være sammen med! Vi ses!😊

 • Andrew Sharew

  Peter er meget behagelig som person og professionel som håndværker. Han har hjulpet med at blænde en væg og lave et virkeligt flot indbygget skab! Han holder aftaler og kommer til tiden. God til at få lige det resultat forestillet sig! Peter vil helt sikkert være den første jeg kontakter næste gang jeg har noget det skal laves der hjemme!

 • Jeanette Solvind

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️A job well done !!! Siger mange tak til Peter, for hurtig udrykning og re-design af køkken skab . Peter arbejdede effektivt og var i konstruktiv sparring med mig , omkring forskellige løsninger og rådgivning omkring indkøb af evt materialer. Peter havde det nødvendige værktøj, ryddet fint op løbende, og havde en plade klar i bilen som jeg manglede til projektet. Bonus respekt for det. Fint forløb, dejligt resultat. En ekstra god service var, at Peter Ringede og tjekkede op på om alt virkede som det skulle, dagen efter. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Pia Sørensen

  Peter får mine allerbedste anbefalinger. Jeg havde forskellige opgaver som han løste super flot. Vægge jeg har fået fjernet, hvor der manglede nye gulvbrædder. Paneler som ikke havde standardmål osv. Det er ikke sidste gang jeg bruger hans kompetencer :-) Det er sjældent man oplever en håndværker som Peter, som kommer til den aftalte tid, udfører arbejdet som aftalt OG rydder op efter sig.

 • Zulbiye Kekec

  Peter er super sød, kompetent, meget grundig og udførte opgaven (skillevæg) til perfektion😊👌 jeg vil bestemt bruge ham en anden gang, de varmeste anbefalinger herfra😊

 • Marianne Hommel

  Peter byggede en skillevæg med en skydedør i mit kælderrum, som er blevet rigtig fin. Peter havde taget materialer med og var i det hele taget rigtig hyggelig og nem at samarbejde med.

 • Kasper Buus

  Peter byggede en rørskjuler for mig. Super fint arbejde.

 • Mia Spangenberg

  Vi har været meget glade for Peters hjælp i vores have! Han er sød og har styr på sagerne.

 • Sarah Klintholm

  Siger tusind tak for hjælpen! Der var styr på det fra starten af og Peter vidste lige hvordan den opgave skulle klares og købte materialer med på vejen! Fantastisk!

 • Rikke Nerløe

  Kan klart anbefale Peter, der hurtigt bød ind på mindre VVS-opgave. Klar aftale på forhånd om pris og tidsforbrug for udførsel af opgaven, som blev løst meget tilfredsstillende og effektivt. Arbejdet blev slutteligt grundigt gennemgået, og efterfølgende fulgt op på om alt var OK og løst tilfredsstilende. 5 stjerner herfra.

 • Stella Johansson

  Jeg kan varmt anbefale Peter. Han hjalp med at installere min nye opvaskemaskine. Jeg vil bestemt bruge Peter igen, når jeg har brug for hjælp til min lejlighed.

 • Helle Ast

  Meget venlig og dygtig mand. Han svarede hurtigt. Fik sendt billeder af de dørtrin, jeg gerne ville have udskiftet. Kom på adressen, målte op, kørte i byen og købte det træ, han skulle bruge til de nye dørtrin. Gik i gang med det samme og vupti, så havde vi 3 stk. nye flotte dørtrin + ny liste til hoveddør. Han kan varmt anbefales!!! Det er absolut ikke sidste gang, at jeg ringer efter Peter!

 • Trine Holst

  Super dygtigt og hurtigt! Peter fik lavede en virkelig fed radiatorskjuler og en supergodt hylde / skabsløsning for mig. Jeg er meget tilfreds :)

 • Vita Grzona

  Peter udskiftede et underskab i mit køkken og monterede en vægreol. Begge dele blev udført hurtigt, professionelt og til en yderst rimelig pris. Jeg har allerede booket ham til næste opgave.

  • Peter Westh

   Tak Vita, og på gensyn:) vi ses snart. Mvh Peter

 • Nic Rav

  Sød og rar, meget hjælpsom og grundig. Anbefaler!

  • Peter Westh

   Tusind tak, jeg er glad for vi fik løst opgaven ordentligt og at du blev tilfreds :)

 • Irene Kouskoumvekaki

  Svarede meget hurtigt og udførte opgaven hurtigt og effektivt. Jeg vil bestemt kontakte ham igen i fremtiden.

  • Peter Westh

   Hej Irene, tak for din andmeldelse, det var en fornøjelse at kunne løse opgaven.

 • Maurizio Bonelli

  Really fast in replying to me, he used the mouth mask and did the work in half an hour. I would ask him again in case I need help in the future.

  • Peter Westh

   Thank you very much. It was a pleasure to be able to help you with the task. Regards Peter

 • Mads R

  Super kompetent, punktlig og venlig!

  • Peter Westh

   Tusind tak for din andmeldese Mads. Mvh Peter

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.