Mikkel Rubærno,

Mikkel Rubærno

Anmeldelse:

Har budt på 4 opgaver
Seneste aktivitet den 15. apr.
Mine kvalifikationer

Er uddannet kok, men har hele mit liv helt fra barnsben været et gør-det-selv menneske og nu også med egen virksomhed, RubærnoByg. Som elsker både skøre opgaver med skæve løsninger og dem der er lige til.

Mine erfaringer

Bygget eget sommerhus, haft hus 10 år i valby og to år på falster, hvor alt blev bygget selv. Malet både privat og hos en virksomhed. Har afhøvlet gulv flere gange, fjernet/flyttet og rejst vægge, både i gips og gasbeton

Mine foretrukne arbejdstider

det er meget forskelligt, det kan vi altid snakke om

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Har malet i mange år, både i min svogers firma og hjemme privat

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Er alle dage kommet fra en gør de selv familie. Bygget mit eget sommerhus, anlagt terasse, samlet flere køkkener, flyttet/fjernet/rejst vægge både i gips og gasbeton

Vinduespudsning

Elsker bare nypudset vinduer uden streger

Billeder

7 Anmeldelser af denne bruger

 • Ouafa Mouna

  Jeg fik hjælp af Mikkel til 2 døre, som han udførte til perfektion og til en super skarp pris. Alle andre tilbud var 3 gange så meget. Mikkel er selvstændigt tænkende og hårdt arbejdende. Plus han er et super sympatisk menneske. Han skal også bygge resten af vores terrasse. Tak, Mikkel!

 • Zahoor Hussain

  Super Hjælpsom , dygtige ....er mega tilfreds med ham :))

 • Azra Bihorac

  Super og effektiv :-) Skulle have nogle fliser op i køkkenet. Mikkel gjorde det super og resultatet blev flot. Kan anbefales!

 • Benedikte Kloth

  Mikkel gjorde et super arbejde med at satte lamper op for os. Alt gik nemt fra første kommunikation til færdigt arbejde, og Mikkel medbragte alt hvad der skulle bruges. Vel udført arbejde og meget behagelig at have forbi.

 • Karin Røtkjær

  Mikkel er virkeligt dygtig, detaljeorienteret og fleksibel. Han sætter tydeligt en ære i sit arbejde! Hos os lavede han en hems og udskiftede to døre i en meget gammel ejendom, så der var tale om skæve mål som krævede kreative løsninger. Det hele er blevet SÅ godt og vi er så glade! Mikkel er i øvrigt et rigtigt sødt og behageligt menneske at have randende. Høflig og nem at omgås. Dette har betydet meget for mig, da jeg var hjemme under opgaven.

 • Berit schelde

  Dygtig og ordentlig. Kan klart anbefales!

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.