Carina Claudia

By: Århus N, Postnummer: 8200

Oprettet: 09-07-2010

Mine kvalifikationer

Lidt om mig:
Om mig selv som person kan jeg oplyse, at jeg er forandringsparat, tolerant og samarbejdsvillig. I vil hurtigt finde ud af, at jeg er en pålidelig, stabil og positiv person. Desuden er jeg hurtig til at sætte mig ind i nye arbejdsområder eller problematikker og er derfor yderst fleksibel, hvad arbejdsopgaver angår.

Jeg er glad, udadvendt og imødekommende person. Er ikke bange for at tage initiativ og lære nye mennesker at kende. Jeg kan specielt godt lide at arbejde med mennesker. Er villig til at prøve lidt af hvert, for at få udfordringer, og erfaring.

Fritidsarbejde
Jeg arbejdede i Fakta i halvandet år. Det var et arbejde jeg var meget glad for, da jeg godt kan lide at arbejde med mennesker.

Gik i skole samtidig så det var et fritidsjob. Jeg vil gerne finde opgaver, hvor jeg kommer i kontakt med andre mennesker.

Da jeg har erfaret, at det interesserer mig at have kontakt med mennesker, valgte jeg at søge job på et privat plejehjem.

Det er et meget spændende job, som kræver en glad, smilende og udadvendt personlighed.

I August 2009 til Juni 2010 var jeg på en idræts højskole i et år. Det har jeg lært meget af, og fået nogle fantastiske oplevelser med hjem.

Mine erfaringer

Ikke angivet.

Mine forestrukne arbejdstider

Ikke angivet.


Ingen anmeldelser af denne bruger