Ida Aalykke Kragelund, Østjylland

Ida Aalykke Kragelund

8382 Hinnerup

Anmeldelse:

Seneste aktivitet den 29. nov.
Mine kvalifikationer

Jeg er en smilende og pligtopfyldende 20-årig pige, med masser af gå på mod. Jeg tager gerne imod nye opgaver. Jeg er god med mennesker og er derudover meget perfektionistisk, hvilket vil sige at jeg passer godt ind i mange forskellige arbejdsopgaver.

Mine erfaringer

- 2,5 års erfaring som rengøringsassistent og receptionist i det lokale fitnesscenter - Jeg har været barnepige for samtlige familier, samt været håndboldtræner for et u-6 drengehold - Jeg har arbejdet et år i Fakta, som servicemedarbejder hvilket er lig med masser af kundekontakt samt orden og håndtering af stressede situationer - Jeg har arbejdet på et lager i et år, hvor jeg har fået erfaring med struktur og orden

Mine foretrukne arbejdstider

Eftermiddags/aften timerne samt weekender

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Jeg har arbejdet i det lokale fitnesscenter som rengøringsassistent i 2,5 år, hvorved jeg har fået god erfaring med rengøring.

Børnepasning

Jeg har været barnepige i mange år, for mange forskellige familier, hvor jeg aldrig har oplevet utilfredshed

Servering eller anden hjælp til fest

Jeg har hjulpet til ved forskellige former for arrangementer såsom bryllupper, konfirmationer, svendegilder mm.

Lektiehjælp

Jeg har endnu ikke prøvet at være lektiehjælper for andre end min lillebror, men mener selv at jeg har kompetencerne til det. Jeg drømmer om at blive idræts- og dansklærer og har til sommer en studentereksamen i samfundsfagA, engelskA


1 Anmeldelse af denne bruger

  • Layla nur

    Det har været en ren fornøjelse at have Ida. Vi var så heldig at få Ida, hvis personlighed og tålmodighed gav mit barn tryghed til at være sig selv Vil varmt anbefale Ida.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.