Christian Larsen Larsen

3650 Ølstykke

Anmeldelse:

Mine kvalifikationer

Frisk mand på 48 tilbyder sin hjælp til dig. Jeg arbejder deltid i et byggemarked. Så har tiden, lysten og masser af værktøj til at udfører alle slags opgaver.

Mine erfaringer

Har sat de to huse jeg har boet i helt i stand.
Har været her på ahandyhand i 6 år nu og har lavet over 100 opgaver for kunder. Så tager en masse erfaring med, når jeg skal lave noget for dig

Mine foretrukne arbejdstider

Aftaler med kunden, hvad der passer os begge bedst.

Går meget op i at kunden er tilfreds med det der er blevet lavet


8 Anmeldelser af denne bruger

 • Melanie Chambers

  Christian kom og kiggede på opgaven og målte op. Næste dag kom han som aftalt med det indkøbte materiale og gik i gang med at lægge trapezplader over terrassen. Han udførte et fint stykke arbejde, ryddede op efter sig og tog ovenikøbet noget haveaffald jeg havde, med på genbrugspladsen. Kan kun anbefale ham.

 • Peter Stephan

  Ingen problemer med maleropgaven og god kommunikation hele vejen. :)

 • Jesper Andersen

  Christian har været en god hjælp med et malearbejde jeg ikke helt kunne finde tiden til. Selv om det var udendørs og i efteråret, blev der fundet en tid hvor vejret passede. Der blev udført et pænt stykke arbejde.

 • Heidi_l.s

  Hvis du vælger Christian som maler skal du være opmærksom på, at det bliver dyrere end aftalt. Få ALT på skrift!. Du skal betale for alle hans pauser (både morgen, frokost og alt den tid han bruger på at tale i telefon) 6 timer er i hans verden 7 timer og det skal du betale for. ALT skal være på hans præmisser. Du skal dække mere end godt af, for han klatter alle vegne. Han har ikke styr på at fjerne sine maler klatter. Han gør ikke arbejdet færdigt!

  • Christian Larsen Larsen

   Til Heidis bedømmelse kan jeg kun sige, det passer bare ikke. Jeg har de sidste 2 år taget mange Jobs gemmen ahandy hand og jeg har aldrig før har haft problemer med kunder. Vil ikke trætte nogen med at forklare sagens gang. Men et lille eks. Hvis jeg har givet et tilbud på jobbet, kan det så ikke være lige meget om jeg tager et opkald fra min chef, eller holder en kaffe pause. Jeg vil råde alle andre til ikke at tage arbejde hos Heidi fra slangerup. Jeg har aldrig før stoppet før tid, men til sidst gad jeg ikke høre på hendes brok og løgne. Så valgte hun så at smide min stige og radio ud. Flot ...

 • Isabella.jespersen

  Det var nemt at være kunde hos Christian. Han engagerer sig i opgaven og laver et flot stykke arbejde. Kan kun anbefales.

 • Sally Charnley

  Udført professionelt malearbejde. Effektivt og overholdt alle aftaler.