Lærke Barfod, Storkøbenhavn

Lærke Barfod

2100 København Ø

Anmeldelse:

Har budt på 17 opgaver
Seneste aktivitet den 8. aug.
Mine kvalifikationer

I servicejobs har jeg som fordel at jeg naturligt går meget op i at mennesker omkring mig har det godt. Jeg har gennem min erfaring med mine servicejobs lært at jeg kan holde hovedet koldt under pres, og samtidig bevare smilet og overblikket. Jeg arbejder systematisk, selvstændigt og ansvarsbevidst samt er omstillingsparat og klar på nye udfordringer! Jeg er meget detaljeorienteret og går op i at leve op til de krav der bliver stillet mig, men tænker også selv i problemløsning. Dertil har jeg lige færdiggjort min bachelor i beklædningsdesign, og har tilegnet mig meget forskellig viden indenfor det kreative fag. Personlig: udadvendt, positiv, nysgerrig, og opmærksom på mine medmennesker.

Mine erfaringer

09.2021-03.2022 Tjener Café Drudenfuss (servering, betjening, afrydning, cocktail og alm. bartender, barista) 12.2019-10.2020 Tjener, Nicolai Spisehus (servering, betjening, opvask, afrydning, opstilling til arrangementer, barista) 09.2019-12.2019 Tjener, Restaurant The Kitchen/Hyggefabrikken (servering, betjening, opvask, afrydning, barista) 08.2017-01.2019 Piccoline, receptionist & værtinde, Insight Events ApS (frokostansvarlig, post, indkøb, kundeservice - mail og telefonisk, værtinde på konferencer, ad-hoc opgaver, tilmeldinger, databaseopdateringer) 03.2017-09.2017 Pakkemedarbejder, Get Fit Food (pakning af færdigretter, opvask, opstilling, afrydning, rengøring) 05.2013-01.2018 Ekspedient, Farumhus Konditori (kundeservice, betjening, opstilling, mersalg, rengøring, barista kaffe) 10.2014-05.2016 Butiksmedarbejder, Vero Moda (kundeservice, betjening, salg, vejledning, trimning, rengøring) 08.2012-06.2014 Bogopsætter, Solvangskolens bibliotek (bogopsætning, opstilling, aflevering, rengøring) (Jeg kan sende mit CV hvis det har interesse)

Mine foretrukne arbejdstider

Her over sommeren er mine arbejdstider mere fleksible, så lad os skrives ved.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Jeg er vokset op med rengørings pligter osv. men har derudover har en del deltidsjobs med service, som har indebåret rengøring.

Maler

Jeg har malet meget - vægge, lofter & paneler, dørkarme, vindueskarme inkl. slibning. For nyligt har jeg istandsat/opfrisket en 2 værelses studiebolig, som fik perfekt feedback ved tilsyn.

Andet havearbejde

Rydning og lugning af ukrudt har jeg altid fundet super tilfredsstillende, og jeg er god til det.

Børnepasning

Jeg elsker at være sammen med børn og får et friskt pust af energi. Har altid passet min lillebror, og dertil naboens 2 børn over flere omgange. Jeg elsker at være ude og i naturen, eller sidde med forskellige kreative projekter.

Servering eller anden hjælp til fest

Jeg har erfaring som tjener fra 2 forskellige restauranter, og har derudover arbejdet med service jobs siden 2013 - bl.a. ekspedient i konditori og butik. Jeg har også køkkenerfaring inkl. opvask fra jobs Jeg har også for nogle år siden serviceret til en større konfirmation.


4 Anmeldelser af denne bruger

 • Peter Jensen

  Vi havde fornøjelsen af at have Lærke som tjener til en privat fest med 35 mennesker, og wow hvor gjorde hun det godt!!! Sikke et overskud hun havde...... Der var kort sagt styr på alting, og det gjorde at vi ku slappe helt af og nyde vores fest fuldt ud.... Vi vil til en hver tid hyre Lærke som tjener igen næste gang vi holder fest.

 • Rasmus Bech

  Service minded og selvstændig. Lærke hjalp til en fest vi holdte i vores lejlighed for 25 deltagere. Lærke havde et godt overblik, var smilende, service minded og der var generelt rigtig godt styr på det hele. Det var en fornøjelse :) Kæmpe anbefaling her fra.

 • Lisa Jensen

  Lærke hjalp til vores datters barnedåb, med at anrette tapas buffet, dessertbord, lave kaffe, sørge for drikkevarer, afrydning og oprydning. Det er meget tydeligt at mærke, at Lærke har erfaring med køkken/tjener faget, intet var tilfældigt sat op, det så mega godt ud, hun klarede det så professionelt og vi kunne ikke ønske os en bedere hjælp! Vi kan kun give Lærke vores varmeste anbefalinger!!! Hyr hende før nogle andre gør det☺️

 • Anne Almose Røpke

  Fantastisk hjælp af Lærke - hun har styr på det hele. Vi havde den skønneste konfirmationsfest i går aftes med 70 gæster i havetelt med buffet, og bistået af Lærkes overblik, grundighed, flittighed, gode initiativer og smil kørte det hele perfekt. Alt blev der taget hånd om, og Lærke blev rost af alle. De største og allerbedste anbefalinger herfra :-)

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.