Cecilie Volck, Storkøbenhavn

Cecilie Volck

2200 København N

Anmeldelse:

Har budt på 8 opgaver
Seneste aktivitet den 28. aug.
Mine kvalifikationer

Jeg er en ung kvinde på 22 år, der bor i en lille lejlighed på Nørrebro med min kæreste. Til daglig studerer jeg audiologopædi på Københavns Universitet og kunne godt bruge lidt ekstra penge udover SU'en. Jeg er god i et køkken, flittig og selvstændig. Jeg kan give en hånd ved arrangementer med fx: servering, oprydning, madlavning, opvask, servicering m.m.

Mine erfaringer

Jeg arbejder på restaurant om sommeren og har tidligere hjulpet ved konfirmationer og et enkelt bryllup. Jeg er rolig og glad som person og løser alle opgaver med et smil.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg søger helst weekend arbejde, men hverdage er ikke udelukket. Kontakt mig gerne for næremere information. Jeg glæder mig til at høre fra dig -og give en hjælpende hånd! /Cecilie Volck

Jeg løser opgaver indenfor
Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...


1 Anmeldelse af denne bruger

  • Tim Magnussen

    Cecilie og hendes veninde var uvurderlige til vores datters barnedåb (60 gæster) hvor de viste mange evner og sørgede for at tingene fungerede (lettere tilberedning, anretning, servering, opfyldning, oprydning og modtagelse af mad). Det gjorde at vi som værter kunne koncentrere os om gæsterne og nyde dagen. Ud over vi var rigtig glade for at have dem til at hjælpe os bemærkede flere gæster også at det var et par dygtige piger vi havde til at hjælpe os.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.