Nick Jakobsen

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.

Per Outzen

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde

Michael S.

Ufaglært handymand. Alt jeg kan tilbyde er min indsigt i forskellige emner. Børnepasning har jeg gode forkundskaber i. Lektiehjælp er jeg ikke superøvet i, men vi kan altid give det et forsøg.

Altihjemmet

opsætning, samling af møbler, ophængning, lamper, el, skifte blandingsbatterier, div reperationer.

Simon

Hej. Jeg er en fyr der har hænderne skruet rigtigt på. Jeg er ekstra god til el arbejde, men andre handymands opgaver er heller ikke noget problem :)

SimonRasmussen

Jeg er en ung knægt på 20 der til daglig er i lære som elektriker. Jeg søger ekstra jobs få et få lidt til opsparingen til at flytte hjemmefra. Jeg kan hjælpe med det meste praktiske arbejde: installere diverse elektriske maskiner, flytte hjælp, maler arbejde og ellers hvor du står og skal bruge et ekstra sæt hænder.

Madsnielsen1989

Jeg er en ung og energisk mand på 21 år. Jeg holder meget af at knokle og vil beskrive mig selv som en altmuligmand. Jeg har arbejdet som ferieafløser i en anlægsgartnerfirma, så kan lidt af det hele i haven. Jeg er uddannet elektriker, så alt hvad der er med el kan jeg lave. Håber i kan bruge min hjælp i jeres hjem.