Kaveenthiran Theiventhriam hjælper med el-arbejde i Lunderskov og omegn

Jeg har faktisk god kvalifikationer med det forskellige opgaver. Jeg har arbejdet forskellige tings og derfor det tings som jeg ordne eller lave sige ja til.

El-arbejde såsom; ophængning af lamper, udskiftning af eksisteren stikkontakt og afbryder. kort sagt, el-arbejde der må laves uden autorisation

Mit navn er Oliver og jeg er i gang med at uddanne mig til elektriker. Jeg sætter en stor ære i at overholde aftaler såsom tidspunkt og udførelsen af opgaven. Skriv endelig, så kan vi se og aftale om du har en opgave jeg skal gå i gang med.

uddannet elektronikfagtekniker, har lavet en del stærkstrøms arbejde på industri/automatik systemer. har samlet en del viden op omkring EL arbejde og har også selv lavet en del på hus niveau. da jeg selv har et IHC system i mit hus kan jeg også hjælpe med det.

uddannet Elektronikfagtekniker kan programmere i C, C++ og C# kan fejlfinde på næsten alt elektronik/elektrisk udstyr. har truck B, Kran D og Teleskoplæser B certifikater samt GWO certifikater til wind industrien.

Jeg er ansat ved Dalmatic TNV i Lystrup, hvor jeg til dagligt bygger og sluttester portstyringer, rampestyringer og brandventilations anlæg, så jeg kan en hel del indenfor 230v og 400v. Jeg kan det meste indenfor opsætning af lamper, flytning og/eller opsætning af stikkontakter og tilslutning af ovn/komfur m.m.

Ingen profilbeskrivelse...

Farhad Yousofi hjælper med el-arbejde i Nærum og omegn

Studerende på Maskinmesterskolen København

Arek Modrzyński hjælper med el-arbejde i Herfølge og omegn

Jeg vil gerne hjælpe med rengøring og havearbejde

Louis Johns hjælper med el-arbejde i København NV og omegn

- under uddannelse som elektriker - flere års erfaring som arbejdsmand - kørekort -eget udstyr - arbejds erfaring inden transport og flytte branchen - nedriver erfaring

Fede Darraidou hjælper med el-arbejde i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Alexis Cabrera hjælper med el-arbejde i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anders Nielsen hjælper med el-arbejde i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

BRIAN Skovbæk Larsen hjælper med el-arbejde i Glumsø og omegn

Kan stort set lave alt Har prøvede en del del om jeg kun er 36 Har arbejde som Gartner Hegsopsætning Bilrep udlært Have service Hus service Belægning Oprydnig Dækmontør Pedel på skole

Mathias Farnum hjælper med el-arbejde i Brøndby og omegn

Selvstændig erhvervsdrivende som maler samt rengøring. Jeg arbejder for et boligselskab til dagligt og udføre alt fra små opgaver til fulde restaureringer.

Tom Hansen hjælper med el-arbejde i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Deco Dobrev hjælper med el-arbejde i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

André Røjkjær hjælper med el-arbejde i Solrød Strand og omegn

alt til have, biler, cykler, derud over en del murre arbejde.. rent ud sagt er mine hænder skruet rigtig godt på og kan udføre de fleste opg. Der nu måtte være i hjemmet..

Zoran hjælper med el-arbejde i Bjerringbro og omegn

Alt mulig handyman kan mange ting:))

Jacob Nielsen hjælper med el-arbejde i København Ø og omegn

Uddannet Elektriker & Maskinmester - Bachelor of Technology Management and Marine Engineering.

Timi Benolian hjælper med el-arbejde i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er uddannelse elektronik fagteknikker, fra forsvaret. Trukket mange kabler og lavet mange stik både el og netværk, har stor erfaring som netværkstekniker.

Jeg er uddannet elektronik fagteknikker, IT teknolog og har en professionsbachelor i IT sikkerhed. Jeg har et godt hoved for IT og mine uddannelser og mit arbejde bekræfter det også, jeg har derudover hænderne skruet rigtigt på, og har været med min far på arbejde mange gange og hjulpet med mange ting, bl.a. køkkener.

Anmeldelse:

Levente Porkolab hjælper med el-arbejde i Glamsbjerg og omegn

Jeg arbejde byggeplads Vvs firma og el firma og have. Jeg er en ung mand, jeg kan gøre ethvert job. Skriv gerne sms. Jeg arbejdede i 4 år som elektriker og 2 år ved VVS og fik lidt tid til at arbejde i haven.

Todor Metodiev hjælper med el-arbejde i København SV og omegn

Handymand

IKKE aut. elektriker men kan klare småting som at sætte lamper og ligende op

Er bare en handy mand med hænderne skruet rigtig på og kan klare de fleste opgaver, og har det meste værktøj selv.