Alexis Cabrera hjælper med el-arbejde i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lars Bak hjælper med el-arbejde i Løsning og omegn

Jeg er faglært landmand, og har derved erfaringer med at lave mange forskelige ting. Jeg har intet imod og tage fat og få tingene gjort, samt at have et øje på at kvaliteten er i orden.

Anders Nielsen hjælper med el-arbejde i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mathias Farnum hjælper med el-arbejde i Brøndby og omegn

Selvstændig erhvervsdrivende som maler samt rengøring. Jeg arbejder for et boligselskab til dagligt og udføre alt fra små opgaver til fulde restaureringer.

Tom Hansen hjælper med el-arbejde i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Deco Dobrev hjælper med el-arbejde i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jonas Helmersen hjælper med el-arbejde i Frederiksberg og omegn

Tidligere smed og uddannet maskinmester

André Røjkjær hjælper med el-arbejde i Solrød Strand og omegn

alt til have, biler, cykler, derud over en del murre arbejde.. rent ud sagt er mine hænder skruet rigtig godt på og kan udføre de fleste opg. Der nu måtte være i hjemmet..

Zoran hjælper med el-arbejde i Bjerringbro og omegn

Alt mulig handyman kan mange ting:))

Jacob Nielsen hjælper med el-arbejde i København Ø og omegn

Uddannet Elektriker & Maskinmester - Bachelor of Technology Management and Marine Engineering.

Får en del undervisning på udannelsen. Har derfor en god forståelse info emnet som jeg kan udføre i praksis

Jeg hedder Henrik, 18år Jeg søger opgaver af alle slags. Jeg træner Fitness i min fritid. Derud over går jeg på EUX til mekaniker. Jeg er ikke bange for at tage fat og vil gøre mit bedste for at løse den tilgivet opgave. Jeg har skruet hænderne godt på, hvis der er brug for det.

Timi Benolian hjælper med el-arbejde i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er uddannelse elektronik fagteknikker, fra forsvaret. Trukket mange kabler og lavet mange stik både el og netværk, har stor erfaring som netværkstekniker.

Jeg er uddannet elektronik fagteknikker, IT teknolog og har en professionsbachelor i IT sikkerhed. Jeg har et godt hoved for IT og mine uddannelser og mit arbejde bekræfter det også, jeg har derudover hænderne skruet rigtigt på, og har været med min far på arbejde mange gange og hjulpet med mange ting, bl.a. køkkener.

Anmeldelse:

Levente Porkolab hjælper med el-arbejde i Glamsbjerg og omegn

Jeg arbejde byggeplads Vvs firma og el firma og have. Jeg er en ung mand, jeg kan gøre ethvert job. Skriv gerne sms. Jeg arbejdede i 4 år som elektriker og 2 år ved VVS og fik lidt tid til at arbejde i haven.

Todor Metodiev hjælper med el-arbejde i København SV og omegn

Handymand

IKKE aut. elektriker men kan klare småting som at sætte lamper og ligende op

Er bare en handy mand med hænderne skruet rigtig på og kan klare de fleste opgaver, og har det meste værktøj selv.

Jeg har mange års erfaring med små og store elinstallationer, så du er garanteret et resultat i højeste kvalitet. Kvalitet en æressag, og det gælder i alt lige fra de små detaljer til det færdige byggeri. Ved at lægge elarbejdet i hænderne på mig, får du en samarbejdspartner, der sikrer et problemfrit og fortløbende byggeri, som ikke pludselig går i stå. Dette sikres gennem gennemarbejdet planlægning samt kompetente og faste overentreprenører

Jeg tilbyder Indfræsning af kabler og dåser Eltjek og eleftersyn Udskiftning af eltavler Antenneløsninger Netværksløsninger Belysning Fejlfinding Energioptimering Dørtelefon

Rasmus Jensen hjælper med el-arbejde i Aarhus C og omegn

Ting jeg kan: Svejse Opsætning af lamper og stikkontakter Montering af hylder eller lignende Generelt tømmer arbejde. Transporter ting. Generelt montage arbejde.

Nick Randall Hansen hjælper med el-arbejde i København N og omegn

Slagter mester hus Alf. Kan bygge alt i træ plankeværk fliser mm

Mikkel Petersen hjælper med el-arbejde i Sandved og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Carsten Andersen hjælper med el-arbejde i Kolding og omegn

jeg er elektrikerlærling og jeg er snart færdigudlært. derudover så gør jeg bare en del i handyman opgaver. jeg har min daglige gang i kolding og ja, tænker egentlig bare at jeg måske kan være behjælpelig.

- Udskiftning af: - Stikkontakter - Lyskilder - Komfur, Emhætte osv. -

Er uddannet Ejendomsservicetekniker så jeg kan hjælpe med næsten alle opgaver i måtte have i og omkring jeres ejendom. Kontakt mig og lade mig høre jeres ønsker.

Jeg er snart udlært som elektriker. Jeg mangler kun svendeprøven. Jeg bliver uddannet til Elektriker 1.( Bygningsinstallationer). Til dagligt arbejder jeg med forskellige el opgaver som service, renovering, ombygning, tilbygning og nybyggeri.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tom Hansen hjælper med el-arbejde i Horslunde og omegn

Maler, murer, renovering, nedrivning, tømrer, rengøring, have m.m....... Spørg gerne på din opgave og hør om det er noget jeg kan hjælpe med........

Jan A hjælper med el-arbejde i Broby og omegn

Jeg er en fyr på 32 år, som bor sammen med min kæreste. Jeg arbejder til dagligt om natten og har derfor tid om dagen til at hjælpe andre.

Aliihsan Gölcük hjælper med el-arbejde i Taastrup og omegn

Erfaren Handymand, har arbejdet med opsætning af lamper og møbler, udover det har jeg flere års erfaring i Maling og spartling, og rengøring, samtidig har jeg en del erfaring med klik-gulv montering.