Anmeldelse:

Levente Porkolab hjælper med el-arbejde i Glamsbjerg og omegn

Jeg arbejde byggeplads Vvs firma og el firma og have. Jeg er en ung mand, jeg kan gøre ethvert job. Skriv gerne sms. Jeg arbejdede i 4 år som elektriker og 2 år ved VVS og fik lidt tid til at arbejde i haven.

Carsten Andersen hjælper med el-arbejde i Kolding og omegn

jeg er elektrikerlærling og jeg er snart færdigudlært. derudover så gør jeg bare en del i handyman opgaver. jeg har min daglige gang i kolding og ja, tænker egentlig bare at jeg måske kan være behjælpelig.

Anmeldelse:

Tom Hansen hjælper med el-arbejde i Horslunde og omegn

Maler, murer, renovering, nedrivning, tømrer, rengøring, have m.m....... Spørg gerne på din opgave og hør om det er noget jeg kan hjælpe med........

Jan A hjælper med el-arbejde i Broby og omegn

Jeg er en fyr på 32 år, som bor sammen med min kæreste. Jeg arbejder til dagligt om natten og har derfor tid om dagen til at hjælpe andre.

Marc widz hjælper med el-arbejde i Odense NØ og omegn

For mig er det vigtigste at kvaliteten er i top, for jeg sætter nemlig stor ære i at opgaven bliver udført ordentligt. Din tilfredshed er nemlig det vigtigste.

Shahin Soheile hjælper med el-arbejde i København SV og omegn

Har mit eget multiservice som hedder SH multiservice firma hvor vi primært laver vinduespudsing samt rengøring. Men også massere af andre opgaver indenfor handyman, der er ikke nogen opgaver der for eller for små til os

Martin Johansen hjælper med el-arbejde i Vordingborg og omegn

Søger job i min fritid til at tjene lidt ekstra. Jeg kan lave alt fra VVS til havearbejde til el samt rengøring.

Giulia S hjælper med el-arbejde i København NV og omegn

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kenneth Wolff hjælper med el-arbejde i Rødding og omegn

Uddannet elektriker

Gert Poulsen hjælper med el-arbejde i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

I lære som Elektriker på andet år

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Juliusz O. hjælper med el-arbejde i Spentrup og omegn

Handymand med over 10 års erfaring indenfor byggebranchen - hus/lejlighed renovering (malerarbejde, VVS, el-arbejde, tømrer), samt have arbejde. Godt kvalitet til billige penge :)

Anmeldelse:

Samuel Sea hjælper med el-arbejde i Albertslund og omegn

Udfører renoveringer, ombygninger, tilbygninger, nybyggerier, restaureringer og vedligeholdelse. Løser konkrete problemstillinger for bygningsfysik, statik og stætik

Lasse Wikholm hjælper med el-arbejde i Frederiksberg C og omegn

Elektriker samt en bred vifte at håndværksmæssige opgaver. Hjælp med at sætte hylder og andre brugsgenstande op. Har renoveret eget hus fra kælder til loft.