Rune Mikkelsen hjælper med el-arbejde i Hillerød og omegn

Renovering af køkken og bad samt værelser. Elektriker, tømre arbejde Samt flytnings hjælp og gartner arbejde Har rigtig meget erfaring med overståede.

Lampeopsætning og andre el opgaver

Ingen profilbeskrivelse...

Dennis Leander hjælper med el-arbejde i København NV og omegn

Jeg arbejder til daglig med el, da jeg er i gang med uddannelsen som elektriker. Jeg har 1,5 år tilbage af min uddannelse. Jeg laver alt fra store til små opgaver.

Lauge Skovgaard hjælper med el-arbejde i København NV og omegn

Jeg er gulvlægger til hverdag og har erfaring med de fleste håndværksmæssige fag. Jeg elsker at bruge mine hænder i mit arbejde og få et flot resultat.

Har været elektrikerlærning, skiftede uddandelse midt i forløbet, til DATA/IT

Startede som elektriker, og skiftede uddandelse efter 3. skoleperiode. Har arbejdet med IT siden 1995, med erfaring i både windows, linux og lignende.

Lucas Jans hjælper med el-arbejde i Lejre og omegn

Elektriker, men laver meget indenfor håndværk, tidligere renovering af huse og byggeplads arbejde , Spørg endelig, giver altid uforpligtende tilbud.

Erik Hansen hjælper med el-arbejde i Frederiksberg og omegn

Handyman Jeg er en knægt af alle handler. Jeg kan gøre en masse ting. Elektrikere, VVS tilslutter husholdningsapparater. Jordarbejde, trætransplantation og meget mere

VI LØSER DINE EL-OPGAVER OG TAGER GERNE HÅND OM HELE DIT PROJEKT Vi tilbyder alle former for el-installation, ventilation, og varmepumper til både bolig, kontor, butik og industri. Alt sammen med samme omhu og respekt for de aftaler vi laver sammen med dig.

Ingen profilbeskrivelse...

Hej, Vi er et nystartet entreprenør firma med fokus på alle salgs byggeopgaver. Dette kan være alt fra en “lille opgave” på blot en times tid til de større og mere omfattende projekter. Det vi søger på handyhand nogle opgaver til at supplere vores daglige opgaver. Få professionel hjælp til den rette pris! Kontakt gerne på: Mail: bygckr@gmail.com

Hej, Vi er et nystartet entreprenør firma med fokus på alle salgs byggeopgaver. Dette kan være alt fra en “lille opgave” på blot en times tid til de større og mere omfattende projekter. Det vi søger på handyhand nogle opgaver til at supplere vores daglige opgaver. Få professionel hjælp til den rette pris! Kontakt gerne på: Mail: bygckr@gmail.com

Simon Buus hjælper med el-arbejde i Aarhus C og omegn

Jeg er tømrer, har en gymnasial uddannelse og er generelt flittig og arbejdsom. Inden tømrerlivet har jeg arbejdet i servicebranchen - hoteller og restaurant.

Anmeldelse:

Kim Pedersen hjælper med el-arbejde i København S og omegn

Udfører det meste inden for handymand delen. Er uddannet VVS montør men har efterhånden en del års erfaring med diverse fag. Så kontakt mig for at hører nærmere

Byensbyg Entreprise hjælper med el-arbejde i Hillerød og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Andreas Kruse hjælper med el-arbejde i Haslev og omegn

Selvstændig med arbejdsopgaver som renovering og nybyg. Som uddannet elektriker laver jeg alt indenfor el, ventilation og køle-/ og varmepumper. Jeg udfører også tømrerarbejde.

Claus Stenholm hjælper med el-arbejde i Vanløse og omegn

Som alsidig håndværker, tilbyder jeg alt inden for reparationer, renoveringer og byggeopgaver.

Anmeldelse:

Udskiftning af kontakter og afbrydere samt trækning af kabler

Uddannet vvs og energimontør Isandsættelse af huse og lejligheder med Henblik på videre salg. Div. Ombygninger og tilbygninger på sommerhus. Har haft eget handy mand firma

René Paag hjælper med el-arbejde i Ballerup og omegn

Jeg er uddannet industri-elektriker. Har også en masse håndværksmæssige færdigheder. Jeg går op i, at arbejdet er professionelt opsat, og at lytte til hvad kundens ønsker er.

Marek Sroczyński hjælper med el-arbejde i Søborg og omegn

Jeg udfører elektriske installationer på festivaler, men jeg kan let håndtere elektriske opgaver derhjemme, såsom at hænge en lampe eller etablere kontakt Jeg har et certifikat E1 og D1

Mere end 10 års erfaring med elektrikerfaget, har givet mig bred og dyb indsigt i kundernes ønsker og krav. Jeg tilpasser enhver løsning, så den passer til netop dig. Så er du ikke kun glad for mit arbejde i dag, men også i fremtiden.

Vores team sætter os ind i dig og din families behov ved at komme ud give en uforpligtende vurdering af jeres hjem, som bunder ud i en anbefaling, der tager afsæt i tidligere erfaringer med lignende behov. Derefter skræddersyer vi en personlig rengøringsløsning, eller flytning. Som du fra start til slut er med til at sætte dit præg på.

Benjamin Krogh hjælper med el-arbejde i Kongens Lyngby og omegn

Elektrikker arbejde af alle slag private boliger eks. Opsætning af lamper Skift til nyere hpfi relæ Nyt udendørs lys Ekstra stikkontakt Lydudstyr til fest Lyd lys og diverse fest artikler

Mikkel Sørensen hjælper med el-arbejde i Aarhus C og omegn

Tidligere arbejdsmand for tømrervirksomhed Ufaglært industritekniker praktik i virksomhed med ombygning af varebiler Montør ved Louis Poulsen halv maskinmesterdannelse

Kenn Lynge hjælper med el-arbejde i Valby og omegn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Uddannet elektriker med 10 års erfaring

Ingen profilbeskrivelse...

Eksempelvis tilslutte el apparater, opsætte lamper etc.

Igennem mange år hjulpet venner og bekendte med håndværkerting samt istandsat mit eget hus. Det er inden for opsætning af køkken og anlægge verandaer. Derudover diverse elektriker ting (har autorisation)