Ilija Sekulovic hjælper med el-arbejde i Vanløse og omegn

- Jeg arbejder primært indenfor Byggebranchen. Skal der laves tilbygning, renovering, tømrer arbejde, projekteringstegninger eller andet. Så kan jeg hjælpe. Her er snakke om større opgaver.

Mesut Sabri Yusein hjælper med el-arbejde i Farum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ilya Sidelnik hjælper med el-arbejde i Brøndby og omegn

Multidirectional specialist / Welder / Mechanic / A carpenter / Driver (В,С) / Builder. Extensive experience in all of the above areas of activity.🤝

Rasmus Jørgensen hjælper med el-arbejde i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Stig R. hjælper med el-arbejde i Virum og omegn

Autodidakt totalhåndværker... har altid haft hænderne skruet godt på ... jeg fik dog for alvor hænderne op ad lommen ved køb af hus ... således er jeg - tvunget af skjulte bygningsskader og en "vanskelig" ejerskifteforsikring - blevet en MEGET flittig læser af normer / SBIer og har således implimenteret best-practis indenfor disiplinerne: - geoteknik og jordhåndtering (uddannet geolog) -- spildvand/brugsvand (efter mange VVS-tilbud, kom jeg til konklusionen, at hvis jeg skulle have lavet autoriseret kloak el. VVS-arbejde - lovligt jf. byggenorm mv. - så måtte jeg selv lave arbejdet som uautoriseret). Brugsvand (kan alt i PE) -- murearbejde (badeværelse og gulvbelægninger, muroverligger i vindueshul etc.) -- Tømrerarbejde (har fx oprettet tagkonstrktion og lavet udvekslinger i spær samt udskiftet dører og vinduer) -- Malerarbejde (er en perfektionistisk finspartler inden selve maling) -- Havearbejde (som træklatringinstruktør er intet træ for stort eller højt til at blive beskåret)... jeg elsker selv at gå og nusse og passe min egen have... som jeg forsøger at gøre så biodivers som mulig. -- Gråt gartnerarbejde (brolægning og stengærde)... elsker sten, hvilket forklarer min udd. som geolog. Har selv lavet stengærde mv. i egen have. Tjek profilfoto... af udsigten fra mit eget køkkenvindue. -- El-arb. -- jeg har i forbindelse med totaludskiftning af mit eget hus' elinstallationer selv lagt ledninger og monteret samlingsdåser. For en sikkerheds skyld har jeg fået alt gennemgået af elektrikker, som efterfølgende jokede med om jeg ikke burde have et job i hans firma... der var nemlig ingen fejl i mit arbejde... kun et udsagn om at han ALDRIG havde været i et rækkehus med ca. 100 stikdåser alene i kælder og stueplan. -- Servitutter/deklarationer... via flere års erfaring har jeg på flere af ovenstående disipliner opnået viden på ekspetniveau, hvilket gør, at jeg via en ren teknisk (ikke juridisk) insigt kan vurdere teori/praksis jf bygningsrelementet/SBIer og lokale setvitutter. Således har jeg også en del erfaring med myndigheds-kommunikation. Det er jo altid rart at den ene side af bordet er 100% inde i problemstillingen... SMS 6061 6061 for Handyman-kontakt

Georgi Chomov hjælper med el-arbejde i Århus og omegn

jeg er fisk,stark og kan lidt af være

Elektriker lærling. Jeg kan lave el tavler, trække kabler, montere stik og afbrydere, sætte lamper op og meget andet

Elektriker lærling. Jeg kan lave el tavler, trække kabler, montere stik og afbrydere, sætte lamper op. Lave belysning udendørs. Montere vaskemaskiner og tørretumbler, ovn, kogeplade mm.

Er ikke uddannet elektriker, men har en del erfaring og viden, men kan være behjælpelig med ophæng af lamper, udskiftning af stikkontakter/afdækninger, ophæng af TV m.m. Samt tilslutning og indstilling af dette. Internet, I forbindelse med renovering/nedbrydning kan jeg også være behjælpelig med fjernelse af alt fra elektriske apparater, kontakter og kabler

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er elektriker af fag og nyder mit arbejde så meget at jeg også gerne vil gøre det i min fritid :)

jeg er godt igang som elektriker lærling så jeg kan lidt af hvert og hver dag lære jeg noget nyt. Jeg har altid lavet alt muligt forskelligt og har gennem hele livet lært lidt af hvert. Har du en opgave du tror jeg kan løse så bare send mig en besked.

Kan sætte lamper op og skifte stikkontakter.

Ingen profilbeskrivelse...

Witold Piatkiewicz hjælper med el-arbejde i Faxe og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christian hjælper med el-arbejde i København NV og omegn

jeg laver det hele, bare jeg kan få besked om hvad det er før jeg kommer, så kan jeg forberede mig ;-)

Mathias Tornbjerg hjælper med el-arbejde i Aalborg og omegn

Er tømrer Svend til dagligt, så vindues udskiftning, montage arbejde, gulvlægning, overdækninger, Og hvad der ellers indebærer fysisk arbejde er jeg parat.

Jesper Jensen hjælper med el-arbejde i Greve og omegn

Jeg er elektronik mekaniker,, med har de sidste mange år været Entreprenør

Daniel Mansour hjælper med el-arbejde i Odense N og omegn

Jeg er en stille og rolig dreng, jeg arbejder til dagligt med frugt og grønt. Men har masser af andet jeg kan gøre min erfaring kommer fra gården jeg bore i.

Paul Pedersen hjælper med el-arbejde i Brabrand og omegn

Jeg er i sin tid uddannet elektriker og kan lave små elreperationer / installationer. Ellers har jeg arbejdet i en servicevirksomhed i rigtig mange år.

Kan sætte lamper op, og små elektriker ting.

Ingen profilbeskrivelse...

Trained electronics technician

Industrial electronics superior technician. Slot repairman. Lawnmower motor maintenance. Service minded. .....................................................

Roman Adrian hjælper med el-arbejde i Balle og omegn

Carpenter , electrician , problem solving it and software

Simon hjælper med el-arbejde i Ryomgård og omegn

Jeg er i god fysisk form og er god til teknisk svære opgaver. Jeg reparerer gerne elektriske instrumenter/maskiner og visse elektronik dele.

Zsolt Anda hjælper med el-arbejde i Tranbjerg J og omegn

Bilmekaniker , elektriker , elektrotekniker jeg er helt vild med elektrisk tingene ellers jeg kan godt montere og bygge alt mulig ting. Jeg elsker laver noget når jeg kan se glade den andre.

Mikkel Jørgensen hjælper med el-arbejde i Frederiksberg og omegn

Uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Nu projektleder med et bredt netværk. Jeg kan hjælpe med alt indenfor byggeri og byder gerne på din opgave i storkøbenhavns området