Daniel donici Donici hjælper med el-arbejde i Årslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marius Brandt hjælper med el-arbejde i Allerød og omegn

Jeg driver til dagligt et vinduespudser firma. Personligt har jeg erfaring inde for vinduespudser branchen og gardin branchen

Morten Møller hjælper med el-arbejde i Åbyhøj og omegn

Kan tilbyde alt inden for el arbejde.

Kan hjælpe med opsætning af lamper, skift af stikkontakter / dæksler, opsætning og instilling af TV, netværk/router, trådløse løsninger som Philips HUE, SONOS, kabeltræk og montering og lign. Opgaver.

Ingen profilbeskrivelse...

Kan udføre større eller mindre opgaver uden aut.

Autodidakt og erfaren inden for en lang række håndværksfag, teknik og IT. Jeg er selvbygger og har bl.a. tegnet og totalrenoveret eget hus fra 1900, med alt fra a-z.

Jeg kan det meste indenfor opsætning af lamper, flytning og/eller opsætning af stikkontakter og tilslutning af ovn/komfur m.m.

Ingen profilbeskrivelse...

Igennem min VVS uddannelse, har jeg fået et “el-lære” kursus, som gør at jeg må arbejde med strøm.

Jeg er en ung handy mand på 27 år. Udlært VVS & energi specialist, samt blikkenslager. Jeg har været i byggebranchen i 11 år, og rejst jorden rundt de sidste 6 år, for at bygge messestande hvor jeg har bygget i alle materialer.

Tilslutning af lamper, der monterer stikkontakter, afbrydere, kabler i væggene. Næsten alle elektrikerjob Connecting lamps mounting electrical sockets, switches, cables in the walls. Almost all electrician work

Hej, jeg hedder Jarek. Jeg er fra Polen i 10 år, jeg har boet i Danmark. Sammen med min kæreste og datter bor vi i København. Jeg er 30 år gammel. I øjeblikket arbejder jeg som tårnkranfører, og jeg har meget fritid samt meget energi og styrke :) IT-tekniker kandidat. Evne til at bruge de fleste manuelle og elektriske værktøjer (jeg har mange forskellige værktøjer nødvendige). Danske certifikater til byggemaskiner (kraner, teleskoplæssere, rendegravere) og gode færdigheder. Kørekort kategori B (jeg har en bil) Gennemført modul 2 murer arbajder på Sprog Center Nørrebro (foretrækker kommunikation på engelsk, hvis det er et problem, jeg har en dansk ven, vil han helt sikkert hjælpe med kommunikation) Hello, my name is Jarek. I am from Poland for 10 years I have been living in Denmark. Together with my girlfriend and daughter we live in Copenhagen. I am 30 years old . Currently I work as a tower crane operator and I have a lot of free time as well as a lot of energy and strength :) IT technician graduate. Ability to use most manual and electric tools (I have many different tools needed). Danish certificates for construction machines (cranes, telescopic loaders, backhoe loaders) and good skills. Driving license category B (I have a car) Completed module 2 murer arbajder at Sprog Center Nørrebro (prefers communication in English, if that's a problem I have a Danish friend, he will definitely help with communication)

VI LØSER DINE EL-OPGAVER OG TAGER GERNE HÅND OM HELE DIT PROJEKT Vi tilbyder alle former for el-installation, ventilation, og varmepumper til både bolig, kontor, butik og industri. Alt sammen med samme omhu og respekt for de aftaler vi laver sammen med dig.

Ingen profilbeskrivelse...

El-arbejde såsom; ophængning af lamper, udskiftning af eksisteren stikkontakt og afbryder. kort sagt, el-arbejde der må laves uden autorisation

Mit navn er Oliver og jeg er i gang med at uddanne mig til elektriker. Jeg sætter en stor ære i at overholde aftaler såsom tidspunkt og udførelsen af opgaven. Skriv endelig, så kan vi se og aftale om du har en opgave jeg skal gå i gang med.

Alt indenfor EL-installation, installation af overvågning eller alarmer, installation af hårde hvidevarer eller andet EL-udstyr.

Jeg har været med til at bygge mit lydstudie fra bunden af www.juicyhalftone.com. Det er alt fra tømre arbejde, til at lave køkkenet, toilet, lodde ledninger mm. Musikbranchen er død i øjeblikket så jeg bruger mine andre talenter for at klare mig/os :-). Har et kæmpe værksted med meget udstyr.

Farhad Yousofi hjælper med el-arbejde i Nærum og omegn

Studerende på Maskinmesterskolen København

Arek Modrzyński hjælper med el-arbejde i Herfølge og omegn

Jeg vil gerne hjælpe med rengøring og havearbejde

Louis Johns hjælper med el-arbejde i København NV og omegn

- under uddannelse som elektriker - flere års erfaring som arbejdsmand - kørekort -eget udstyr - arbejds erfaring inden transport og flytte branchen - nedriver erfaring

Fede Darraidou hjælper med el-arbejde i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...