Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

Nick J

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.
Tømrerlærling samt 5 års personlig erfaring. 2,5 års selvstændig erfaring
08-22

Semir L

Ung mand , Uddannet It supporter , jeg kan ordne alt indenfor computer. Jeg tilbyder desuden hjælp til mange forskellige opgaver , jeg har varevogn, og kan flytte for dig. Arbejdet som maler i 6 år, så alt malerarbejde laver jeg gerne. Have arbejde, , Tømreropgaver , og Mm.
It arbejde , flytning , samle møbler, have arbejde. Male - indvendigt og udvendigt. Tømreropgaver, Hegn/Terrase.
Eftermiddag, Aften og weekend.

Tommy

Ingen profilbeskrivelse...

Per

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde
Jeg er uddannet elektriker, men kan også en del indenfor de fleste håndværk, da jeg bla. selv har renoveret hele min lejlighed. Jeg er en ret glad person, der kan snakke med de fleste, har en bred almen viden, og en god teknisk forståelse
Lige PT går jeg ledig, så på de fleste tidspunkter ville jeg kunne, ellers skal der nok mest være sendt eftermiddag/aften, eller weekender

Emilie R

Ingen profilbeskrivelse...

Abdullah

Jeg er 28 år gammel, har hænderne skruet rigtigt på, kan hjælpe med alt fysiskhårdt arbejde og er ikke bange for udfordringer. og har B kørekort
Jeg er uddannet lærer, men har arbejdet en del forskelligt fra flyttemand til gartneri og brolægger. Jeg søger et job da jeg lige er blevet færdig med min uddannelse og mangler lidt mønt før jeg kan gå på dagpenge.
0-24. ingen begrænset arbejdstid

Jesper

Jeg er en ung og pålidelig mand på 25 år. Jeg studerer til dagligt idræt på universitetet og har sidefag i historie med henblik på at blive gymnasielærer. Jeg ønsker blot at tjene lidt ekstra og knokler gerne for det :)
Undervisning i mangfoldige idrætsdicipliner, Lagerarbejde, og organisering samt et hav af flytninger. Jeg er vant til at knokle og er let at sætte i gang
både dag og nat. er klar på det meste

Martin

Stærk mand på 38 Kan tilbyde min erfaring indenfor byggeri, især vvs relateret opgaver. Ellers til fysisk hårde opgaver som f.eks. flytning, havearbejde, nedbrydning osv Tilbyder også rengøring
Har bygget eget hus, og har hjulpet mange venner med opgaver i deres + en uddannelse som vvs-montør
Gerne i dagtimerne, men med lidt planlægning kan jeg hjælpe hele døgnet

Lucca

Jeg kan det meste. Jeg er færdig med min HF og søger lidt at fordrive tiden med :)
tømrer, rengøring, website programmering, mentor, havearbede etc.
Efter aftale

Nadia og Frederik

Står du og har brug for nogle der kan handle for dig, hente dine børn fra skole, rydde din have for ukrudt, hjælpe dine børn med lektierne, sætte nye dæk på bilen, male din stue eller noget helt andet, så kontakt os gerne! Vi er begge 18 og utrolig glade og imødekommende. :)
Jeg, Nadia, går i 2. g på Tornbjerg Gymnasium og har altid fået ros for min faglige viden. Frederik er igang med mekaniker uddannelse og har derfor noget erfaring omkring biler. Alt hvad der ligger uden for vores uddannelsesområde hjælper vi dog også gerne med! :)
Hverdage: Nadia: Efter skole. Varierer mellem 13.40 og 15.35. Frederik: Efter arbejde kl 17. I weekenden har vi tid når det passer dig. Så længe det er aftalt på forhånd.

Max

jeg kan hjælpe dig
alsidig
mellem 16:30 til 22 i hver dagene og finder en tid i weekenderne

Ieva Elizabete Salte

Hello! I am 20 year old student, studying Multimedia design. My interests include theatre and cooking. Also, i like animals. I think i am clean, tidy and friendly person. I am from Latvia Riga, and i speak fluent english, latvian(native), tysk, and russian, my danish language is still in progress, since i started to study here only from this september.
I've worked in some caffe's, also in one pizzeria here in Denmark. I also have cleaning-job experience, and i've helped to maintain and keep clean guest house.
Afternoons, evenings - working days Weekends But i am very flexible.

Lisbeth

Jeg er sød og rar person , som savner noget i min hverdag . Jeg har trods min alder været ude at være bartender for CULT tros min alder , har serveret en del år i weekenderne , så dette kan også bestilles
15 år inden for rengøring 10 år inde for lager / pakkeri
Fra kl 8-15 dog kan andet aftales ved eks wekkendt arbejde

Altihjemmet

opsætning, samling af møbler, ophængning, lamper, el, skifte blandingsbatterier, div reperationer.
har mange års praktisk erfaring gennem job som tekniker og senere som faglært.
eftermiddag og aften. kan også i enkelte tilfælde formiddag

Oana M

I am a very responsible person, with an eye for details. I appreciate meticulosity and I am a result oriented person. I have a high moral of work and I value efficiency in order to deliver good results.
I am a master student of International Security and Law, highly educated, looking to support myself in school. Therefore I am willing to do any work that can provide me an income.
Monday-after 3PM Tuesday- after 4PM Wednesday-Sunday- any time

Magnus Gadegaard

Jeg laver alt fra hjælp med flytningen til handymandjobs. :-)
Jeg har lavet meget byggemæssigt arbejde
efter normal arbejdstid.

Carolineh

Jeg hedder Caroline og bor i Odense C. Jeg er 20 år og skal i gang med at læse en HF pædagog Pakke til august. Udover det er jeg også Besøgsven for ensomme ældre. Jeg er som person en meget glad, smilene og frisk type. Jeg elsker at kunne tilbyde en hjælpende hånd til dem der har brug for det. Jeg er nem at snakke med. Der kan altid findes en løsning på et problem.
Jeg har ikke haft et rigtig arbejde endnu, da jeg ikke har haft mulighed for det. Mit drømmejob er at arbejde som socialpædagog på et opholdssted. Jeg lærer hurtigt, falder nemt til i nye omgivelser og er frisk på at kaste mig ud i noget nyt og klar til at give den hele armen.
Jeg foretrækker arbejde efter kl. 13:15 hvor jeg får fri fra skole.

SimonRasmussen

Jeg er en ung knægt på 20 der til daglig er i lære som elektriker. Jeg søger ekstra jobs få et få lidt til opsparingen til at flytte hjemmefra. Jeg kan hjælpe med det meste praktiske arbejde: installere diverse elektriske maskiner, flytte hjælp, maler arbejde og ellers hvor du står og skal bruge et ekstra sæt hænder.
Er i lære som elektriker så har erfaring med el-arbejde. Ellers har jeg istandsat vores hus sammen med min far, og haft mine små projekter. Jeg er nem at omgås og tager alle opgaver med et smil.
I hverdage kan jeg efter klokken 16. Og ellers de fleste weekender. Glæder mig til at høre fra dig. Kontakt: 61672927 Simonpeterrasmussen@live.dk - Simon Rasmussen

Anne Christine Jervelund

Når du har brug for hjælp, står jeg gerne til rådighed - næsten uanset hvilken hjælp du har brug for. Jeg er udadvendt, smilende og og har mod på nye udfordringer.
Kvinde på 22 år, der læser Fashion Design på Teko i Herning, men bor i Odense. Har arbejdet i Globehuset og Hunderup børnehus, sommer 2012- sommer 2014 pga. Start på studie.
Skriv dine arbejdstider, så finder vi ud af det.