Cristina Gheorghe hjælper med flyttehjælp i Aalborg og omegn

Jeg kommer fra Rumænien og jeg bor sammen med min kæreste og vores 10 måneder datter i Aalborg. Jeg er en dynamisk og positiv person, som har brug for nogle ekstra penge.

Tobias Sparholt hjælper med flyttehjælp i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Abdi hashi Hilif hjælper med flyttehjælp i Frederikssund og omegn

Am good person and i like tp help every one am not good for danish

Ioan Fanel Sicra Sicra hjælper med flyttehjælp i Helsingør og omegn

Elektriker ,Elektromekaniske, VVS , Tømrer

Carsten Kjeldbjerg hjælper med flyttehjælp i København og omegn

Jeg er en aktiv fyr på 27, som kan finde ud af lektiehjælp da jeg har gået på HTX og taget universitetskurser. Jeg arbejde desuden for AskivFonden som lektiehjælper også.

Dorthe Christiansen hjælper med flyttehjælp i Juelsminde og omegn

13års erfaring med rengøring Samt erfaring med børne pasning

Simon Nielsen hjælper med flyttehjælp i Århus C og omegn

standard handyman. naturvidenskabelig uddannelse

Mette Bach munkholm hjælper med flyttehjælp i Vejle og omegn

Læser til pædagog i hverdagen. Og har arbejdet som handicaphjælper både som fuldtid og deltid siden 2009. Privat børnepasning, hundelufter, rengøring både privat og på sygehuset.

Michelle Mikkelsen hjælper med flyttehjælp i Horsens og omegn

Jeg er meget smilende og positiv, og vil udføre mine opgaver så godt jeg kan. Jeg er frisk på nye ting, og vil gerne hjælpe til hvor jeg kan. Jeg bor i Horsens og er 20 år gammel. Jeg har egen bil så jeg er også fleksibel

Frederik Breum hjælper med flyttehjælp i Holbæk og omegn

Er uddannet tømrer og har arbejdet med faget i snart ti år. Har gode erfaringer med alt inde for husrenovering så i ringer bare...........................

Awesome Framebuf hjælper med flyttehjælp i Mørkøv og omegn

Er uddannet Skorstensfejer, Brandmand, Hypnotisør/NLP prationer, Stilladsmontør. Er godt til at forbedre enhver situation. Har lavet hjemmsider og fixet computere siden jeg var 13 år.

Mathias Assen hjælper med flyttehjælp i Sønderborg og omegn

Åben og flink håndværker. Er altid klar på at arbejde. Har arbejdet meget med møbler og inde for de sidste 2 år har jeg arbejdet som bygnings snedker.

Alexandru Papuc hjælper med flyttehjælp i Nørre Alslev og omegn

Kan godt arbejde selvstændigt, er god til at bruge mine hænder. Har erfaring med havearbejde og kan klare IT opgaver samt andet så som børnepasning, huslige ting og andet udendørs arbejde og flytning

Christina Nielsen hjælper med flyttehjælp i Næstved og omegn

Er uddannet rengørings teknikker , har 1 ansat til havearbejde og er et ny startet virksomhed , vi er 3 ansatte til rengøringen, jeg vil gøre mit bedste til at det er den samme som kommer i hjemmet.

Claudiu Tulipan hjælper med flyttehjælp i Frederiksværk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper Andersen hjælper med flyttehjælp i København S og omegn

Jeg er Matematisk student, ubefaren matros og igang med at uddanne mig til automatik tekniker (industri elektriker) Mere end 10 års erfaring som tjener.

Anders Lajmiri hjælper med flyttehjælp i Odense SØ og omegn

Uddannet Ejendomsservicetekniker i 2017. Flair for: 1. Mindre monteringsopgaver 2. VVS 3. Havearbejde 4. Flytninger 5. Bortkørsel af affald - Ved andet kontakt min gerne.

Robert Reimers hjælper med flyttehjælp i Nørresundby og omegn

Jeg arbejder fast i forsvaret og er vandt til hårdt arbejde, når det er sagt, sætter jeg en dyd i at være ydmyg og sympatisk. Jeg er vandt til have- og hus arbejde.

Frederikke Madsen hjælper med flyttehjælp i Kalundborg og omegn

Jeg har 10 klasse og er i gang med en HF. Har været ungarbejder i en fakta Har arbejdet i en 7/11 indtil fornylig da det ligger for langt væk fra min nuværende bopæl.