Yassin Marrakchi hjælper med flyttehjælp i København SV og omegn

Personlige kvalifikationer: Humørfyldt, serviceminded og udadvendt. Stortset altid positiv og smilende. Bevidst om hvornår man skal være professionel og fokuseret og hvornår man kan være mere uformel og have tid til :)

Nidal Awada hjælper med flyttehjælp i København S og omegn

Alt muligt mand , har lavet mange ting , du kan altid spørg og hvis det er noget jeg ikke kan klar , melder jeg det med det samme ,jeg har prøvet alt .

Gabriel Evron hjælper med flyttehjælp i Gentofte og omegn

Jeg går i 3.g på Ordrup Gymnasium. Jeg er i god form og kan hjælpe med alt fra at klippe græs, til flygtning. Ud over har jeg haft kørekort i 1 år og har kørt mere eller mindre hver dag.

Katrine Sørensen hjælper med flyttehjælp i Bindslev og omegn

Jeg har god erfaring inden for de områder jeg har valgt at tilbyde. Står til rådighed stort set alle ugens dage.

Mads Noe hjælper med flyttehjælp i Helsingør og omegn

Jeg er en ung mand på 24år, der bor i helsingør med min kæreste og lille søn. Til dagligt arbejder jeg som procesoperatør, og en gang om måneden har vi et aflastningsbarn boende.

Anmeldelse:

Millet Sørensen hjælper med flyttehjælp i København S og omegn

Rengøring, vaske tøj, passe kæledyr, har arbejdet med detailhandel, koncerter som bartender, stagehand, garderobepige.studere musikvidenskab og biologi på Københavns universitet.

Sam Mert hjælper med flyttehjælp i Aarhus N og omegn

Energisk,smilende, aktiv, stabil professionel rengøringsmand er klar til at yde byens bedste service Hos mig er du fuldforsikret 6 års erfaring

Benjamin Krautwald hjælper med flyttehjælp i Farum og omegn

Havearbejde, malerarbejde, flyttearbejde, rengøring, pasning af kæledyr, arbejde indenfor unge mennesker/børn. Jeg gøre mit bedste for at kunde er tilfreds.

Mads Rasmussen hjælper med flyttehjælp i Viuf og omegn

Jeg er udadvendt, glad og smilende Jeg elsker at lære og min største drøm er at være uddannet lærer! I min fritid spiller jeg meget musik da jeg går meget op i det. Jeg går pt. På HF på Kolding Gymnasium

Jeg er robust og forstår at være forsigtige med skrøbelige genstande.

Jeg har ikke taget en erhvervsuddannelse, men da jeg er opvokset i et hjem i Jylland, med en far der kan alt, har jeg en masse praktisk erfaring i rygsækken,

Christian Poulsen hjælper med flyttehjælp i Randers NV og omegn

Jeg er vokset op i er træ-værksted. Ikke uddannet, men har hænderne godt skruet på. Og så er jeg bare hårdt arbejdende og giver mig altid 101%. Så jeg håber at høre fra dig.

Dorthe Kloster hjælper med flyttehjælp i Bording og omegn

Hej : Det er ikke mig, der udfører div. opgaver. Jeg hjælper lige en ven til, han selv får oprettet en profil. Tom er 52år og er ret alsidig samt perfektionist.

Myre Flittig hjælper med flyttehjælp i Nakskov og omegn

********************************************* Alt forefalde arbejde ********************************************* *********************************************

R. V. Andersen hjælper med flyttehjælp i Fredensborg og omegn

Ung mand på 26 år, studere til Skovfoged på Skovskolen i Nødebo, nær Hillerød og Fredensborg. Jeg kommer fra Esbjerg i jylland, har egen bil med hængertræk. Bor på kollegiet på Skovskolen

Florin Lungu hjælper med flyttehjælp i Hesselager og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Aria Nadri hjælper med flyttehjælp i Vodskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mikkel trolle hjælper med flyttehjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Halil Ibrahim Øzdemir hjælper med flyttehjælp i Silkeborg og omegn

Er selvstændig rengørings virksomhed med mange års erfarring. I kan se mere på www.cservice.dk Har udført mange flytterengøringer samt det daglige rengøring til private.

Stefanie Rempel hjælper med flyttehjælp i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rasmus Ørvad hjælper med flyttehjælp i Skibby og omegn

Jeg er uddannet faglært landmand, med 15 års erfaring ink. 6 års erfaring med driftsledelse, der ud over har jeg drevet 140 ha skov, jeg er ikke længere i landbruget,

Victoria Tøttrup hjælper med flyttehjælp i Aarhus C og omegn

22 år, lærerstuderende. Jeg har arbejdet som tilkaldevikar i diverse vuggestuer, børnehaver og folkeskoler. Jeg underviser desuden i gymnastik og har gjort det i omkring 10 år.

Ulrik Klarskov hjælper med flyttehjælp i Hvidovre og omegn

Har eget firma og en masse erfaring indefor bygge faget

Andrzej Pasko hjælper med flyttehjælp i København S og omegn

Hej,jeg er fra Polen min uddannelse er en mekanik tekniker.Men senerne havde jeg masse forskellige jobs, så jeg har mange erfaringer og har prøvet rigtig mange ting.

Sabina Holstein Kristensen hjælper med flyttehjælp i Hobro og omegn

Jeg er en Handy kvinde med hænderne skruet rigtigt på, derfor kan jeg mange forskellige ting lige fra at sætte hylder op til havearbejde og rengøring.

Sofie Gyrd-Hansen hjælper med flyttehjælp i København N og omegn

Jeg er enormt engageret og sørger for at mit arbejde bliver gjort omhyggeligt og færdigt. Jeg har et godt øje på detaljer og er ikke bange for at tage fat.

Kasper Nielsen hjælper med flyttehjælp i Næstved og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Johnni Riis Jensen hjælper med flyttehjælp i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Andreas Andersen hjælper med flyttehjælp i Aalborg og omegn

Kan lidt af hvert. Har mange erfaringer igennem mine arbejdspladser. Er meget arbejdsom og holder mine aftaler til punkt og prikke.. Skriv endelig hvis du tror du kaaan bruge min hjælp