Marius Constantin Sørensen hjælper med flyttehjælp i København N og omegn

Uddannet skolelærer matematik, musik, svømning og idræt Personlig træner uddannet og idrætslærer Certificeret coach Jeg er god til at rydde op andre steder end mig selv - og effektiv.. Jeg er snaksaglig, optimist, løsningsorienteret og optimist

12år erfaring indenfor transport branchen

12års erfaring indenfor transport i form af kørsel af frost, køl, hvidvare, pakkekørsel. Har varebilchaufføre uddannelsen. Fleksibel i weekenderne.

Ali Saraj hjælper med flyttehjælp i Vallensbæk Strand og omegn

universitets studerende, med masser energi, og gå på mod. Kan bidrage med en masse af forskellige opgaver. Der er ikke en opgave som ik kan løses. Alt bliver løst.

Har stort liftbil, som kan bruges til flytteopgaver

Jeg har arbejdet som Handyman i 4 år. Som maler i 3 år. Og børnepasser i 5 år. Jeg har stor liftbil, som kan bruges til Oprydning, flytning og lignende

Rey Osmn hjælper med flyttehjælp i København V og omegn

Tilbyder kørsel med lift bil, flytning, transport. Interiør maling, væg maling. Håndelag Hjælp med have arbejde.

Simon Buus hjælper med flyttehjælp i Aarhus C og omegn

Jeg er tømrer, har en gymnasial uddannelse og er generelt flittig og arbejdsom. Inden tømrerlivet har jeg arbejdet i servicebranchen - hoteller og restaurant.

Phillip Olsen hjælper med flyttehjælp i Aalborg og omegn

dygtig uddannet automatik-tekniker, der ved hvordan værktøj bruges. Kan tilbyde hjælp til de mindre opgaver i hus såvel som have. Faktura på udført arbejde kan skrives.

Anmeldelse:

Henrik Mortensen hjælper med flyttehjælp i Almind og omegn

Jeg er uddannet murer og tilbyder selvfølgelig murerarbejde men jeg arbejder også i træ og haveanlæg så jeg kan tilbyde alt fra kælder til kvist.

Peter Lichtenstein hjælper med flyttehjælp i Solbjerg og omegn

Flyttemand.

Aske Pedersen hjælper med flyttehjælp i kerteminde og omegn

Jeg er en positiv ung mand, som trives godt med mange forskellige slags arbejde. Jeg kan godt lide hårdt fysisk arbejde og at få jord under neglene.

Benjamin Lassen hjælper med flyttehjælp i Odense M og omegn

Ung og bomstærk mand

David hjælper med flyttehjælp i København og omegn

Hej jeg er en ung gut på 24 som har erfarring med mange ting og kan hjælp på de fleste områder så hvis du står og mangler hjælp så skriv en besked =)

Nick Fredsbo hjælper med flyttehjælp i Valby og omegn

Ekspert i IKEA møbler. Den mest effektive på hele handyhand ;-) Jeg har erfaring som tømrer og med havearbejde. Jeg løser alle slags opgaver.

Simon Buse hjælper med flyttehjælp i Søndersø og omegn

Ny udlært tømrer med hænder og hovede skruet rigtigt på, har prøvet Det meste men kender også mine begrænsninger. Opgaver der ikke kan udføres til UG kaster jeg mig ikke ud i.

Laszlo Hodor hjælper med flyttehjælp i Odense N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mikkel Raffnsøe hjælper med flyttehjælp i Aarhus N og omegn

Frisk ung mand som lige har afsluttet et højskole ophold, der er klar på nye udfordringer. Som person besidder jeg stort overblik og sørger for, at der er styr på tingene, samtidig med jeg er tålmodig og har begge fødder plantet på jorden.

Vip multiservice har målsætning om at være Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet! Vi holder til i København. Vi leverer kvalitetsflytning til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vip multiservice følger med tiden og er i den grad en vækstvirksomhed med skarpt fokus på privat- og erhvervsflytninger.

Vores team sætter os ind i dig og din families behov ved at komme ud give en uforpligtende vurdering af jeres hjem, som bunder ud i en anbefaling, der tager afsæt i tidligere erfaringer med lignende behov. Derefter skræddersyer vi en personlig rengøringsløsning, eller flytning. Som du fra start til slut er med til at sætte dit præg på.

Saxo hjælper med flyttehjælp i København og omegn

asdfasdf