Hvis du skal flytte, giver jeg gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning, Jeg kommer ud og kigger, og ud fra det, får du et helt fast tilbud, som naturligvis også inkluderer lån og benyttelse af flyttekasser samt pakkemateriale 😊 Jeg kører alle dage hele ugen, i hele Danmark og resten af Europa.

Jeg har tilegnet mig mine færdigheder igennem 35 år som henholdvis håndværker og selvstændig vognmand med flytteforretning. Jeg har hænderne rigtigt skruet på og kan udfører de fleste små opgaver fagmæssig korrekt.

Anmeldelse:

Duy Nguyen hjælper med flyttehjælp i Tranbjerg J og omegn

Alt inden for malerfaget og rengøring, vinduespolering, havearbejde hovedsageligt hækkeklipning og meget mere :)........................................

Allaroundhandymand kidde hjælper med flyttehjælp i Tarm og omegn

Jeg kan tilbyde hjælp med diverse fx. have, brolægning, bil, hus,PC og landbrug. Kort sagt mangler der en hånd eller to så tag kontakt her eller gå ind på www.pkidde.webs.com

Johan Philips hjælper med flyttehjælp i Frederiksberg og omegn

Alt forefaldende arbejde reparationer og nyt lige fra vvs til tømrer og murer,og havearbejde.Jeg har ingen foretrukne tider, men er fleksibel på tidspunkter hvor der er behov for det.

Sigurd Bergan hjælper med flyttehjælp i Aarhus C og omegn

Har massere af gåpåmod, smilende og god til at tage ved. Har kendskab indenfor mange brancher heriblandt tømrer, tjener, flyttemand m.m jeg ved hvad der skal til og er god til det jeg laver. Er god social og mødestabil.

Sigurd hvilsted hjælper med flyttehjælp i Brønderslev og omegn

har været landmand og mekaniker og smed og kan lidt af hver bor i brønderselv og århus find mere om mig på facebook - livet_som_en_hvilsted er ved noget der hedder danskroaddshow hvor jeg er mulitmand

Lasse Skovlykke hjælper med flyttehjælp i Hørve og omegn

Jeg har haft min egen virksomhed i 3 år. Har i 10 år haft med brolægning og teæfældning og hvad der ellers høre til af havearbejde at gøre.

Anmeldelse:

Jeg kan hjælpe med at flytte og bære på ting. Trailer haves.

Jeg har udført mange former for arbejde udendørs som indendørs. Jeg har erfaring indenfor alt slags havearbejde, brolægning, hegnopsætning, vinduespudsning, malerarbejde mm. Indendørs har jeg erfaring indenfor malerarbejde, rengøring mm.

Ismail Duymaz hjælper med flyttehjælp i Ishøj og omegn

Hej mit navn er Ismail, 24 år og Pædagog studerende. Jeg er ny her og prøver at fitte ind bedst muligt og yde den bedste hjælp samt service. Kompetencer - Fleksible, selvstændig, energisk, smilende og høflig.

Har flyttet mange gange for folk, både store og små læs, og jeg har flyttet en enkelt gang for en person igennem handyhand.

Jeg er uddannet cand.mag. og passer til daglig et kontorarbejde. Jeg tager og leder efter opgaver, som jeg har erfaring med: Div. hus og have. Let servicering og opvartning. Flytninger. Andet forefaldende arbejde.

Hvis du har brug for hjælp så send en pb så vi finder ud af det.

I de sidste år har jeg gjort mange ting på forskellige områder, så jeg kan yde gode tjenester til mine kunder .hvis du har nogen form for arbejde, der skal udføres, så tøv ikke med at kontakte mig

Har arbejdet som flyttemand.

Ingen profilbeskrivelse...

Mathias Bach Lassen hjælper med flyttehjælp i Aabenraa og omegn

Bygningssnedker udlært 2017. Har egen bil og trailer. Skriv gerne ved spørgsmål eller andet

Erik Nikolajsen hjælper med flyttehjælp

Alt handyman arbejde Også murer arbejde udførers, badeværelser, køkkener og renovering af lejlighed eller hus. Kontakt og du får et fast tilbud. Tlf. 50220259

Kim Jacobsen hjælper med flyttehjælp i København S og omegn

Jeg har drevet et multiservice selskab i flere år hvor vi bla. Har ordnet rengøring for boligselskaber udført park og snerydning samt vicevært og byggeopgaver

Søren Ebbesen hjælper med flyttehjælp i Smørum og omegn

Jeg har fysikken i orden og sætter stor pris på at arbejde. Jeg slår græs, klipper hæk, luger bede og andre former for små opgaver i haven. evt køre have affald væk osv.

Laura Ørum hjælper med flyttehjælp i Højbjerg og omegn

Ordenssans, flittig og positiv. Jeg hedder Laura og jeg er 23 år. Jeg udfører opgaver af alle slags. rengøring, havearbejde, malerarbejde, servering, samling af møbler, flyttehjælp mm. Jeg er venlig, flittig og effektiv, så spørg min endelig om hjælp!

12år erfaring indenfor transport branchen

12års erfaring indenfor transport i form af kørsel af frost, køl, hvidvare, pakkekørsel. Har varebilchaufføre uddannelsen. Fleksibel i weekenderne.

Rey Osmn hjælper med flyttehjælp i København V og omegn

Tilbyder kørsel med lift bil, flytning, transport. Interiør maling, væg maling. Håndelag Hjælp med have arbejde.