Lasse Skovlykke hjælper med flyttehjælp i Hørve og omegn

Jeg har haft min egen virksomhed i 3 år. Har i 10 år haft med brolægning og teæfældning og hvad der ellers høre til af havearbejde at gøre.

Anmeldelse:

Jeg kan hjælpe med at flytte og bære på ting. Trailer haves.

Jeg har udført mange former for arbejde udendørs som indendørs. Jeg har erfaring indenfor alt slags havearbejde, brolægning, hegnopsætning, vinduespudsning, malerarbejde mm. Indendørs har jeg erfaring indenfor malerarbejde, rengøring mm.

Ismail Duymaz hjælper med flyttehjælp i Ishøj og omegn

Hej mit navn er Ismail, 24 år og Pædagog studerende. Jeg er ny her og prøver at fitte ind bedst muligt og yde den bedste hjælp samt service. Kompetencer - Fleksible, selvstændig, energisk, smilende og høflig.

Har flyttet mange gange for folk, både store og små læs, og jeg har flyttet en enkelt gang for en person igennem handyhand.

Jeg er uddannet cand.mag. og passer til daglig et kontorarbejde. Jeg tager og leder efter opgaver, som jeg har erfaring med: Div. hus og have. Let servicering og opvartning. Flytninger. Andet forefaldende arbejde.

Hvis du har brug for hjælp så send en pb så vi finder ud af det.

I de sidste år har jeg gjort mange ting på forskellige områder, så jeg kan yde gode tjenester til mine kunder .hvis du har nogen form for arbejde, der skal udføres, så tøv ikke med at kontakte mig

Har arbejdet som flyttemand.

Ingen profilbeskrivelse...

Mathias Bach Lassen hjælper med flyttehjælp i Aabenraa og omegn

Bygningssnedker udlært 2017. Har egen bil og trailer. Skriv gerne ved spørgsmål eller andet

Erik Nikolajsen hjælper med flyttehjælp

Alt handyman arbejde Også murer arbejde udførers, badeværelser, køkkener og renovering af lejlighed eller hus. Kontakt og du får et fast tilbud. Tlf. 50220259

Erik Hansen hjælper med flyttehjælp i Frederiksberg og omegn

Handyman Jeg er en knægt af alle handler. Jeg kan gøre en masse ting. Elektrikere, VVS tilslutter husholdningsapparater. Jordarbejde, trætransplantation og meget mere

12år erfaring indenfor transport branchen

12års erfaring indenfor transport i form af kørsel af frost, køl, hvidvare, pakkekørsel. Har varebilchaufføre uddannelsen. Fleksibel i weekenderne.

Rey Osmn hjælper med flyttehjælp i København V og omegn

Tilbyder kørsel med lift bil, flytning, transport. Interiør maling, væg maling. Håndelag Hjælp med have arbejde.

Hej jeg søger lidt ekstra indtægt da pengene en små lige for tiden. Jeg har desværre ikke bll/kørekort. Men hvis du bare mangler en til at tage fat så hjælper jeg gerne. Hjælper også gerne med at sætte hylder op. Hænge lamper op samle møbler osv... Skriv så ser vi på det Mvh Jonas Mogensen

Jeg er meget praktisk anlagt og er vand til at fikse det meste selv.......................................... ......................................

Simon Buus hjælper med flyttehjælp i Aarhus C og omegn

Jeg er tømrer, har en gymnasial uddannelse og er generelt flittig og arbejdsom. Inden tømrerlivet har jeg arbejdet i servicebranchen - hoteller og restaurant.

Ali Saraj hjælper med flyttehjælp i Vallensbæk Strand og omegn

universitets studerende, med masser energi, og gå på mod. Kan bidrage med en masse af forskellige opgaver. Der er ikke en opgave som ik kan løses. Alt bliver løst.

Daniel S hjælper med flyttehjælp i Varde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...