Pladesmed Handyman

Maskinmesterstuderende med hænderne skruet rigtig på.

Bachelor i labor relations på la coruña universitet

Jeg er 28 år, frisk og stabil.. Jeg kan tilbyde rengøring, hushjælp, børnepasning, IT hjælp..

22 års erfaring i flyttebranchen og dog kan udfører diverse opgaver se hvad jeg har af kvalifikationer i min profil har meget og byde på

Min måske bedste kvalitet må være, at jeg altid er meget villig til at omstille mig selv efter arbejdets behov. Min anden bedste må være, at jeg er super god til at organisere mit arbejde, så det bliver udført på bedste vis. Udover det, så er jeg rigtig god til at sætte mig selv i gang(hellere lave noget end ikke lave noget), holde en gejst oppe og være målbevidst. Struktureret, kreativ, dynamisk og meget empatisk.

Udlært tømrer Opdateret HF fra 2018 Stærke IT kundskaber

Hej :) Jeg er en ung kvinde på 28 år, som pt. er i gang med at læse pædagogisk filosofi. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og kan både hjælpe med en masse huslige pligter, men også madlavning, børnepasning, lektiehjælp, havearbejde, servering og meget mere. Venlig Hilsen Tine

Jeg er udlært elektronik mekaniker.

Ingen profilbeskrivelse...

Hej jeg er en ung gut på 24 som har erfarring med mange ting og kan hjælp på de fleste områder så hvis du står og mangler hjælp så skriv en besked =)

Hej, jeg er 29år og er elektriker. Jeg har arbejdet med mange forskellige faglærte. Jeg er ærlig, fleksibel og ansvarsfuld. Jeg har også en bachelor i Social og Samfund som jeg dog ikke arbejder med idag. Bedste hilsner Idrees

Jeg har erfaring inden for grøn vedligeholdelse af haver, som kan nævnes : hækkeklipning, beplantning, beskæring, fræsning, lugning af ukrudt. samt vækkørsel af affald. Har egen bil og trailer.

Er udlært tømrer og har arbejdet som tømrer siden 1998.

Jeg er en frisk fyr på 35, som altid har været god til, selv at få tingene lavet og bygger selv mine egne møbler, cykler og laver alt på huset selv. Jeg har næsten alt i værktøj.

Smilende, positiv, tålmodig, sjældent syg, pålidelig og elsker hunde

Studerende på Maskinmesterskolen København

Jeg er en positiv ung mand, som trives godt med mange forskellige slags arbejde. Jeg kan godt lide hårdt fysisk arbejde og at få jord under neglene.

Kommer altid til tiden Er meget fleksibel

Jeg er specielt god til IT og teknologi da jeg omgiver mig med det på daglig basis og har meget interesse indenfor det.

På 3. År med tømrer udsnnelse - har efterhånden prøvet det meste. - handy mand og landmand giver mange mange andre kvalifikationer.

9. Klasse og EUX Business udannet

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Fra HTX til uddannet bygningskonstruktør, men smuttede videre som animator, da det ikke var nok for mig at tegne bygninger! Er meget fiks på fingrene, og har haft job indenfor det meste gennem mit unge liv.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er murer

Slagter mester hus Alf. Kan bygge alt i træ plankeværk fliser mm

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Professionel i repere vægge og male spartle sætte filt op alt indenfor håndværk

Uddannet murer, og erfaring med malerarbejde

Anmeldelse:

Hej , Jeg er indehaver ved ecoshine rengørings service firma.. Vi har som dygtige ansættes og altid klar at hjælper med mig.. Hvis du har lyst en dage vi kan mødes og lige snakke om at muligheder.. Her i vores webside : www.ecoshine.dk

Jeg er uddannet ejendomservicetekniker samt maler, Jeg har mere end 7 års arbejds erfaringer, og har god erfaring med istandsættelse af boliger/ lejligheder. Jeg har været ansat i alt fra hoteller til større kommuner hvor jeg har arbejdet med alt fra større renovering til småting som at udskifte kontakter. Jeg sætter en ære i at gøre mit arbejde så tæt på perfekt som muligt.

Ærlig og reel single-mand på 45 år tilbyder sin hjælp inden for de nævnte områder. Har varevogn og værktøj til fx. hjulskift på din bil (sommer- og vinter hjulsskift). Har lavet høreapparater i mange år, så problemer med disse kan jeg nok også løse. Min varevogn transporterer gerne større ting over små som lange afstande.

Jeg er en ung frisk pige på 18 år som går i 3. g. I min fritid dyrker jeg meget sport og søger pt. et fritidsjob ved siden af sporten.

Jeg er en frisk mand på 22 år. Jeg har bl.a. erfaring fra skolepedel arbejde, hotelrengøring, havearbejde, landbrug, gartneri, arbejdsopgaver i private hjem m.v. tilbyder løsning af mange typer opgaver.

Jeg er en 22 årig studerende ved Aalborg Universitet som søger lidt fritidsarbejde.

Udlært tømrer, hjælper med hvad det nu skulle være rundt om og i huset. Døre, vinduer, vægge og lofter indendørs. Derudover skure, hegn og carporte.

Jeg laver alt fra hjælp med flytningen til handymandjobs. :-)

34 år meget grundig og stabil. Tilbyder en hjælpende hånd med stort set alt inden for reperationer og renoveringer i huset, samling af møbler, træfældning og havearbejde. Ingen opgave er for lille- eller stor-:) jeg skal nok sige fra hvis jeg er på dybt vand!

Hej, tilbuder små reperation i husen, instalation af vaske/opvaskemaskine, have arbejde, flyttehjelp.