Daniel S hjælper med flyttehjælp i Varde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Benjamin Lassen hjælper med flyttehjælp i Odense M og omegn

Ung og bomstærk mand

Simon Buse hjælper med flyttehjælp i Søndersø og omegn

Ny udlært tømrer med hænder og hovede skruet rigtigt på, har prøvet Det meste men kender også mine begrænsninger. Opgaver der ikke kan udføres til UG kaster jeg mig ikke ud i.

Pernille Helsinghof hjælper med flyttehjælp i Aarhus N og omegn

Naturvidenskablig studenterhue, interesse for planter og grundforløb som kok. Orden og detaljesans, kreativ anlagt. Opvokset delvist på landet, så vant til tage fat. God overblik og teamplayer

Christian Mogensen hjælper med flyttehjælp i Haarby og omegn

Fliserens, algebehandling af tage - fliser og facader, tagrende rens. Havearbejde, multiservice. Træfældning. Alt med forsikring. Søger du hjælp til noget så tag endelig kontakt til mig, Moth service.

Anmeldelse:

David Ravnskjær hjælper med flyttehjælp i København Ø og omegn

Alle faggrupper fra arkitektarbejde, byggetilladelser over byggeri og istandsættelse Mulighed for at planlægge og gennemføre flytteopgaver i hele Danmark. Primært i hovedstadsområdet inklusiv Nordsjælland.

Vip multiservice har målsætning om at være Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet! Vi holder til i København. Vi leverer kvalitetsflytning til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vip multiservice følger med tiden og er i den grad en vækstvirksomhed med skarpt fokus på privat- og erhvervsflytninger.

Vores team sætter os ind i dig og din families behov ved at komme ud give en uforpligtende vurdering af jeres hjem, som bunder ud i en anbefaling, der tager afsæt i tidligere erfaringer med lignende behov. Derefter skræddersyer vi en personlig rengøringsløsning, eller flytning. Som du fra start til slut er med til at sætte dit præg på.

Saxo hjælper med flyttehjælp i København og omegn

asdfasdf

Peter Lichtenstein hjælper med flyttehjælp i Solbjerg og omegn

Flyttemand.

Jeg er selstandig flytteman med egen varevogn med lift

Flytte hjælp Transport av gods Rengøring av hus og lejligheder Dødsbo Have arbejde græsklipning og rengøring i haven kørsel til genbrug station ...

Laszlo Hodor hjælper med flyttehjælp i Odense N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Julian Rauchfuss hjælper med flyttehjælp i Glostrup og omegn

Jeg er selvstændig fotograf og sideløbende studerende og jeg vil gerne tilbyde min hjælp med fx. havearbejde, flytte tunge ting i hjemmet, ved flytning etc. Derudover kan jeg yde hjælp til WIFI, Mobiler, PC'er.

Dalsgaard service hjælper med flyttehjælp i Søllested og omegn

Her er et handyman og multifirma der klare mange opgaver lige fra flytning til have og hus job og gerne helt 4 Så kontakt hvis du står med en opgave du mangler hjælp til billige Timepris eller fast pris kontakt mig for at få bud på netop din opgave

Anmeldelse:

Sofie Jansen hjælper med flyttehjælp i Galten og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Oliver B. Scheelke hjælper med flyttehjælp i Sønderborg og omegn

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Nick Fredsbo hjælper med flyttehjælp i Valby og omegn

Ekspert i IKEA møbler. Den mest effektive på hele handyhand ;-) Jeg har erfaring som tømrer og med havearbejde. Jeg løser alle slags opgaver.

Kenn Lynge hjælper med flyttehjælp i Valby og omegn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

David hjælper med flyttehjælp i København og omegn

Hej jeg er en ung gut på 24 som har erfarring med mange ting og kan hjælp på de fleste områder så hvis du står og mangler hjælp så skriv en besked =)

Steffen Eriksen hjælper med flyttehjælp i Taastrup og omegn

Tilbyder god arbejdskraft. Og går op i kunderne er tilfredse når mit arbejde er udført. Har intet imod at tage fat og kan lidt af hvert. Har et smil på læben i min dagligdag.

Aske Pedersen hjælper med flyttehjælp i kerteminde og omegn

Jeg er en positiv ung mand, som trives godt med mange forskellige slags arbejde. Jeg kan godt lide hårdt fysisk arbejde og at få jord under neglene.

Abdisamad Egal hjælper med flyttehjælp i Silkeborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...