Cristina Gheorghe hjælper med flyttehjælp i Aalborg og omegn

Jeg kommer fra Rumænien og jeg bor sammen med min kæreste og vores 10 måneder datter i Aalborg. Jeg er en dynamisk og positiv person, som har brug for nogle ekstra penge.

Tobias Sparholt hjælper med flyttehjælp i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Abdi hashi Hilif hjælper med flyttehjælp i Frederikssund og omegn

Am good person and i like tp help every one am not good for danish

Fredrik Piloth hjælper med flyttehjælp i Virum og omegn

Selvstændig håndværker, der har hænderne skruet helt rigtig på! Jeg er den rette til din opgave. Har renoveret en lejlighed på egen hånd, og meget andet. Så kan lidt af det hele

Ioan Fanel Sicra Sicra hjælper med flyttehjælp i Helsingør og omegn

Elektriker ,Elektromekaniske, VVS , Tømrer

Carsten Kjeldbjerg hjælper med flyttehjælp i København og omegn

Jeg er en aktiv fyr på 27, som kan finde ud af lektiehjælp da jeg har gået på HTX og taget universitetskurser. Jeg arbejde desuden for AskivFonden som lektiehjælper også.

Niklas . hjælper med flyttehjælp i Søborg og omegn

- Kendskab til alt indenfor det tekniske og håndværksmæssige -Flere års erfaring som service elektriker i København -Eget værktøj -Egen bil - Materiale kendskab -Holder mine aftaler - Møder til tiden

Dorthe Christiansen hjælper med flyttehjælp i Juelsminde og omegn

13års erfaring med rengøring Samt erfaring med børne pasning

Frederik Kristensen Bjerg hjælper med flyttehjælp i Holstebro og omegn

Jeg er en ung frisk mand på 25, med hænderne skruet rigtigt på. Jeg har stor interesse i praktisk arbejde og kan eksempelvis skille en cykel og sammen den igen. Jeg er som udgangspunkt autodidakt men du vil ikke fortryde at du hyrer mig.

Simon Nielsen hjælper med flyttehjælp i Århus C og omegn

standard handyman. naturvidenskabelig uddannelse

Mette Bach munkholm hjælper med flyttehjælp i Vejle og omegn

Læser til pædagog i hverdagen. Og har arbejdet som handicaphjælper både som fuldtid og deltid siden 2009. Privat børnepasning, hundelufter, rengøring både privat og på sygehuset.

Michelle Mikkelsen hjælper med flyttehjælp i Horsens og omegn

Jeg er meget smilende og positiv, og vil udføre mine opgaver så godt jeg kan. Jeg er frisk på nye ting, og vil gerne hjælpe til hvor jeg kan. Jeg bor i Horsens og er 20 år gammel. Jeg har egen bil så jeg er også fleksibel

Frederik Breum hjælper med flyttehjælp i Holbæk og omegn

Er uddannet tømrer og har arbejdet med faget i snart ti år. Har gode erfaringer med alt inde for husrenovering så i ringer bare...........................

Awesome Framebuf hjælper med flyttehjælp i Mørkøv og omegn

Er uddannet Skorstensfejer, Brandmand, Hypnotisør/NLP prationer, Stilladsmontør. Er godt til at forbedre enhver situation. Har lavet hjemmsider og fixet computere siden jeg var 13 år.

Nikolai Piper hjælper med flyttehjælp i København K og omegn

Hej jeg er tidligere soldat gennem flere år. Kan lidt af det hele. Har ydermere bygget forskellige forretninger op fra bunden i københavn. Laver det meste, alt fra have arbejde til hus og flytning.

Mathias Assen hjælper med flyttehjælp i Sønderborg og omegn

Åben og flink håndværker. Er altid klar på at arbejde. Har arbejdet meget med møbler og inde for de sidste 2 år har jeg arbejdet som bygnings snedker.

Alexandru Papuc hjælper med flyttehjælp i Nørre Alslev og omegn

Kan godt arbejde selvstændigt, er god til at bruge mine hænder. Har erfaring med havearbejde og kan klare IT opgaver samt andet så som børnepasning, huslige ting og andet udendørs arbejde og flytning

Anette Strunck hjælper med flyttehjælp i Skibby og omegn

Effektiv,hjælpsom, glad og til at stole på. Har haft forskellige arb, alt fra bakkemandskab for SAS, kontor, kantine og de sidste 10 år i sundhedsvæsnet.

Christina Nielsen hjælper med flyttehjælp i Næstved og omegn

Er uddannet rengørings teknikker , har 1 ansat til havearbejde og er et ny startet virksomhed , vi er 3 ansatte til rengøringen, jeg vil gøre mit bedste til at det er den samme som kommer i hjemmet.

Claudiu Tulipan hjælper med flyttehjælp i Frederiksværk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thomas Nørgaard hjælper med flyttehjælp i Harlev J og omegn

Arbejder med træfældning/beskæring og har tidligere fungeret som pedel og havemand - også som pædagogiske redskaber. Klipper flere km. hæk hvert år!