Ali Saraj hjælper med flyttehjælp i Vallensbæk Strand og omegn

universitets studerende, med masser energi, og gå på mod. Kan bidrage med en masse af forskellige opgaver. Der er ikke en opgave som ik kan løses. Alt bliver løst.

Daniel S hjælper med flyttehjælp i Varde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

I have vast experience in relocation within Copenhagen with 3 vans at my disposal. I also help with packing in boxes.

Ingen profilbeskrivelse...

Hej jeg søger lidt ekstra indtægt da pengene en små lige for tiden. Jeg har desværre ikke bll/kørekort. Men hvis du bare mangler en til at tage fat så hjælper jeg gerne. Hjælper også gerne med at sætte hylder op. Hænge lamper op samle møbler osv... Skriv så ser vi på det Mvh Jonas Mogensen

Jeg er meget praktisk anlagt og er vand til at fikse det meste selv.......................................... ......................................

Erik Hansen hjælper med flyttehjælp i Frederiksberg og omegn

Handyman Jeg er en knægt af alle handler. Jeg kan gøre en masse ting. Elektrikere, VVS tilslutter husholdningsapparater. Jordarbejde, trætransplantation og meget mere

Vamos Kikilinas hjælper med flyttehjælp i Roskilde og omegn

Jeg er 32 år gammel mand. Jeg er igang med elektriker uddannelse og arbejde som elektriker lærning. Jeg har også andre relevante erfaring som maler og tømrer.

Simon Buus hjælper med flyttehjælp i Aarhus C og omegn

Jeg er tømrer, har en gymnasial uddannelse og er generelt flittig og arbejdsom. Inden tømrerlivet har jeg arbejdet i servicebranchen - hoteller og restaurant.

Jeg har flyttet mange gange selv, og ofte hjulpet venner og famlie også. Jeg kan hjælpe med at løfte har ikke mulighed for at stille transport til rådighed.

Have/Græs/Hæk/Opskæring: Havetraktor, Håndskub/Selvkør, Buskrydder, Motorsav, Motorbør. Flytning: Løft. Hundepasning: Haft Dobermann, Dobermann Dværg Pincher, Schæfer, Dalmatiner, Irsk Staffordshire, Gadekryds×2, Amstaff.

Anmeldelse:

Henrik Mortensen hjælper med flyttehjælp i Almind og omegn

Jeg er uddannet murer og tilbyder selvfølgelig murerarbejde men jeg arbejder også i træ og haveanlæg så jeg kan tilbyde alt fra kælder til kvist.

Benjamin Lassen hjælper med flyttehjælp i Odense M og omegn

Ung og bomstærk mand

Simon Buse hjælper med flyttehjælp i Søndersø og omegn

Ny udlært tømrer med hænder og hovede skruet rigtigt på, har prøvet Det meste men kender også mine begrænsninger. Opgaver der ikke kan udføres til UG kaster jeg mig ikke ud i.

Pernille Helsinghof hjælper med flyttehjælp i Aarhus N og omegn

Naturvidenskablig studenterhue, interesse for planter og grundforløb som kok. Orden og detaljesans, kreativ anlagt. Opvokset delvist på landet, så vant til tage fat. God overblik og teamplayer

Anmeldelse:

David Ravnskjær hjælper med flyttehjælp i København Ø og omegn

Alle faggrupper fra arkitektarbejde, byggetilladelser over byggeri og istandsættelse Mulighed for at planlægge og gennemføre flytteopgaver i hele Danmark. Primært i hovedstadsområdet inklusiv Nordsjælland.

Vip multiservice har målsætning om at være Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet! Vi holder til i København. Vi leverer kvalitetsflytning til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vip multiservice følger med tiden og er i den grad en vækstvirksomhed med skarpt fokus på privat- og erhvervsflytninger.

Vores team sætter os ind i dig og din families behov ved at komme ud give en uforpligtende vurdering af jeres hjem, som bunder ud i en anbefaling, der tager afsæt i tidligere erfaringer med lignende behov. Derefter skræddersyer vi en personlig rengøringsløsning, eller flytning. Som du fra start til slut er med til at sætte dit præg på.

Saxo hjælper med flyttehjælp i København og omegn

asdfasdf

Peter Lichtenstein hjælper med flyttehjælp i Solbjerg og omegn

Flyttemand.

Jeg er selstandig flytteman med egen varevogn med lift

Flytte hjælp Transport av gods Rengøring av hus og lejligheder Dødsbo Have arbejde græsklipning og rengøring i haven kørsel til genbrug station ...

Laszlo Hodor hjælper med flyttehjælp i Odense N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...